![]() |
narazie ucichlo, nie ma zadnych fragow, niech cos sie ruszy, w jedna albo w druga strone....
@offtop Koleq gratz MMS'a i kolejnego tez gratz ;ddd |
Zwidek dał rade :D
+5,022,832 |
Lol Zwidek Rox
|
Tja, "Zwidkowie" r0x, moze sie myle moze ziomkowi zachcialo sie posiedziec i przywalil ostre "PG", To nie mialo go obrazic :P
Btw, tak jak sadzilem CipSoft dalo ulge Taifunowi, poniewaz wzrocili mu honor i ma juz Senior Tutora i swoje name,.. On to ma farta,.. Gah,.. |
Ale wy strasznie jestescie nie mili dla niektorych graczy... nie kazdy ejst tak obeznany jak wy w pewnych sprawach... pamietajcie o tym. :) pozdrwawiam all znajomych :)
|
Cytuj:
E tam, kazdy ma swoje zdanie, wiem ze moze byc nie prawd± lub prawd± @UP Tak niektorzy sa bardzo nie mili dla innych :P |
@up
Ja też jestem pełen podziwu dla Zwidka. Pozdrawiam mame i tate. Ps. Czy to jest temat z pozdrowieniami? ... |
Cytuj:
Ja mam takie male pytanie- kto byl 1st 100 lv na furorce? Szukalem tu i tam a znalezc nie moglem :/ @Oczywi¶cie przypuszczam że nie sharuje ;) |
Cytuj:
Mestor rhu byl 1 osoba ktora zrobila 100 lvl drugi byl taifun a 3 magrami bylo to wieki temu nawet najstarsi tibijczycy tego nie pamietaja xD taki joke |
Cytuj:
Dla jeszcze wczesniejszej archeologi, to wspomne ze 1 na maina "wlazl" o dziwo,.. Szwed Charietto, nastepnie bardzo skuteczny rebeliant Fett Fornaid, a 3 byl zawsze wieczny Rahim Caspari,.. A ja bylem 29 na mainie :P ale nie tym charem co teraz tutaj gram,.. Gah, wygadalem sie ze wrocilem na Furore :P Po dluuuugiej przerwie,.. :P Ciekawe czy to jaki¶ "Furoriańczyk" jeszcze pamięta :P Archeologia :P:P |
@up. Fett Fornaid? Ten 30-40 lv który kiedy¶ bił się z Polakami w Ank(Dawne czasy...) Nawet z Taifunem sie klepal keidys xD Mam wmv;p A Spoxster chyba wtedy nawet exury nie mial. No i ostatnio Fett pojawil sie na opeen Battle kolo Dwarf Bridge (Znaczy sie te okolice)
|
:]
Noob Sasho Pansa (Every single Day)
Przynajmniej wiesz kim jestes ^^ ojejciu rl fenixa i kozaczy juz bys mial pare leveli down gdyby nie fenix -.- i pisz se tu co chcesz ja wiem swoje...:baby: |
Cytuj:
|
Wczoraj w nocy padl Shar Lonitax :p Kolejny madry czlowiek poszedl expic na pohu :) tak wiec 49:25 dla Vision ! HAIL ! :D
|
Oni sie rookuja?
:miecz: :D :D :D Hail Vision B) |
Pavodi haked
; dddddd |
Jestem, bardziej za Abb~, ale widze ze zbliza sie do nich "auf Wiedersehen Furora"..?
|
taifun wbije 300 lev i pomoze aber... narazie maja nieexpic i czekac na taifuna
|
@up
pl? kto ci to powiedzial? |
aha
gdyby mial im pomoc to by juz to zrobil!
^^jesl to zrobi to na serwie moga byc niezle jaja bo katrila to rl ima a magrami to "chyba" rl taifa stazi ownerzy zaczynaja odzyskiwac acc :]B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |