![]() |
siema ludziki !! co tam slychac na servie ?? jaktam sie wszystkim gra obecnie ?? Pephy ee tam sie nie przejmuj gowno moze :D dajcieznac jak wam leci i czy jest lepiej czy gorzej itd :D czekam na odp pozdrawiam
King Uncle Kiroy :cup: |
Siema Kiroy!
Wiesz na Obsidii grają teraz same nóbki bo szefostwo odeszło z tego porytego serva. Pozdrawiam. |
kiroy, graloby sie dobrze gdyby nie lagi :] ale ogolnie jest luzno, czasem jacys polacy mysla ze moga wiecej niz w rzeczywistosci :] pephy zajmuje mi d lair i jeszcze na nim pada wiec zajmuje je na jeszcze dluzej i taka to robota :< jedyne co mnie boli to to ze idioci sie pna bo sa w NG/protected by NG. ale tak bylo zawsze i wszyscy wiedza ze tacy predzej czy pozniej sie wyjebia : )
jak tam silkroad ?:confused: daj znac kto dokladnie idzie z nami w zime wiesz gdzie \o/ |
Cytuj:
|
...a moze by tak pobic go taboretem :o
|
Cytuj:
|
Awolver dostaniesz lanie od wujka :P
Suviku : wszystko w toku jeslisie zdecyduje dowiesz sie o tym pierwszy !! o Silku narazie przerwasiakies bugi mam :/ teraz zajalemsie MOH - Pacific Assault ! Peero: Sebuśno ba wiadomo ale cos nie tesknia za nami ludziki :D moze to i dobrze :D trzymaj sie przyjacielu i odezwij sie czasami na gg :) Uncle:cup: Kiroy:cup: |
11:30 You see Sov Magician (Level 1). He has no vocation.<menera>
Sławny jesteś ;d |
Nixtone
Nix skasowali mi posta to może tu napiszesz w końcu w jaki sposób udzielałeś się w wojnie bo jako SOBS nie widziałem twojego udziału a jednak broniłeś się NG. a co do bicia lvl wbijałeś je tylko dlatego ze byłeś po stronie NG. i nie walczyłeś dla polskiej obsidii X(
:evul: BooM RoX:evul: |
tak polska obsidia napewno bylaby duuzoo lepsza. wyobraźmy to sobie... shandow ridixx u wladzy...albo nie! moze..moze mentor ? walczmy za polska obsidie!
|
Ci co sharuje z rodzicami tez sie licza? ;)
p.s. na morganie byla taka fajna para - malezenstwo ;] ktora grajac wieczorami rozmawiala ze soba na guild chacie bo nie chciala budzic dzieci :) to jest dopiero milosc... do czego ? sami ocencie =) |
@Booka
Gnir'Hawk i Naseweiss w acc informations maja wpisane bodajże OPA oraz OMA, chociaz watpie by odnosilo sie to do rl. ktos starszy od Ciebie..mhm. jesli juz to jedynie ktos z OBF/ZD. bo Lonebliss chyba mlodszy nie ? Nie martw sie - znajdziemy kogos starszego od Ciebie! @Awo Cytuj:
|
A teraz spokoj, bo dalej bede kasowal :)
|
ooo Ho Ho, kasowanko by-ło
zeby nie bylo ze offtop, przedwczoraj zrobilismy DHQ. niestety jeden z niewielu 'prawdziwych'. wiekszosc poszla na latwizne i dala zarobic dorpazowi duzo kasy za czyszczenie ;) bądź ostatnio archinowi |
Cytuj:
Cytuj:
zapraszam wszystkich do silkroad online , swietnego mmorpga ;] ode mnie : nie, nie bedzie warna ^^ Wybacz, ale nie bede karal kogos dla zasady i tylko po to,aby karac, chociaz jego winy nie widze |
Hmmm zobacze co to :D
BTW. Patrząc na wymagania sprzętowe "Minimalna konfiguracja CPU Pentium 3 800MHz lub szybszy" myślałem że ta gierka startuje dopiero przy 3800 MHz i na moim 1800 se nie pogram :D Ufff |
Ja pozostane przy tibi do końca xD.
|
Czyjego ? Twojego czy Tibii ?;)
|
czyzby znow war...:> mannow zabil evo'hawka i slyszalem ze war znow jest..;/;/
|
Ta jest nowa wojna:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1445407 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |