Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Qreew 31-08-2006 18:13

Nono... szkoda tylko ze ja nie moge walczyc ;/ free acc sux :<

Colorion 31-08-2006 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu (Post 965548)
Keekz unbanned? -.- To niesprawiedliwe w stosunku do Relictus bo zawsze jak hwl dostaje banny to za pare dni znowu sa odbanowani , musza miec niezle kontakty z gmami..

No wiesz, taki powod dla ktorego go zbanowali ...
Jak dobrze sprawdza kto sharuje to mozesz byc pewny ze nie cofna banow

Ajron 88 31-08-2006 18:25

a ja dalej jestem bez kompa , nie mam terz kasy na pacca :l

narazie odbijam sobie fazujac co wieczor , wkoncu wolnego czasu wiele nie zostalo.

Tyraael 31-08-2006 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xmazy (Post 965582)
http://s14.photobucket.com/albums/a3...gAnch=imgAnch1

;) :)
Relictus przejeło inicjatywe :) ?

Brawo dla fotografa :D
Aylitha jak raz zlapal reda to praktycznie nie byl w stanie sie z niego wyuhac :>

Rumcio 31-08-2006 20:27

Hehehe Rec~~ wiece gada ze HWL Boty etc a Sami uzywaja no wystarzy spojzec na niewiem kto to xD Bodajze Tibia auto i Tbi :)

Qreew 31-08-2006 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 966002)
Hehehe Rec~~ wiece gada ze HWL Boty etc a Sami uzywaja no wystarzy spojzec na niewiem kto to xD Bodajze Tibia auto i Tbi :)

Stary Ty naprawde masz problemy z pisownia... nie wiem ktory owner (starszy czy mlodszy), ale masz z tym duzy problem :) Ale moze z Ciebie scisłowiec...

A tak na marginesie, jak juz zaczynasz watek to go skoncz.... i nam powiedz kto uzywa bota :)

Lukus 31-08-2006 21:18

huh Lord~~ czyzby nowy owner ;) ??

Lord Hybrid 31-08-2006 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek (Post 966213)
No nieźle
N/C??

A dam comment ale jestem nieźle wk.........

Ciekawy jestem jak byście sie czuli jakby ktoś was traktował na równi z jakimś gównem....
GZ dla Relictus że pokazali jak wspaniałomyślni są vice-leadarzy. Na widok posta 5 lvl noobka na forum o tym że ja "qwa podobno nowy owner" wywalili mnie z gildii bez pytania. Widze że ta wojna to nie tylko fragi ale takimi akcjami HWl zdobywa przewage psychiczną. Czekam aż jakiś inny 2 lvl napisze ścieme o nowych ownerach i wywalą reszte. Widocznie nowa taktyka HWl zbiera plony.

A mi zostało pogratulować przyjmowania spy do gildii relictus a wywalanie porządnych. Widze że ufamy sobie na wzajem i pamietacie o wszystkich bitwach gdzie kto był i przeciw komu walczył. -.-GZ !!!

P.S. kto chce pogadać z podobno "szwedzkim ownerem" mówiącym po polsku zapraszam w grze :)

Isildur's Earl 31-08-2006 22:01

Wiedziałem, że Adam to Adam, a nie Arek gada jakieś smuty xD

Lord Hybrid 31-08-2006 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Isildur's Earl (Post 966276)
Wiedziałem, że Adam to Adam, a nie Arek gada jakieś smuty xD

Najlepsze jest to że mnie wywalili bez pytania. Uwierzyli noobkowi 5 lvl wywalajać ze swojej gildii kogoś kto od kilku miesięcy im pomagał w battle, trapach itd.

Jaka ta gierka jest śmieszna a ludzie w nią grający to dzieci mimo wieku......

Venderon 31-08-2006 22:16

Venderon ma nowego ownera :> wykopany z mojej ukochanej glidii Dwarfhood (i dobrze) :> Pozdrawiam członków DH :)

Harry Xin 31-08-2006 23:50

Do Lord Hybrid

Czy istnieje jeszcze możliwośc powrotu do Relictus i czy jeżeli się ona pojawi to z niej skorzystasz?
Wogóle to jak stoimy z fraggami? Pogubiłem się. :p

Qreew 31-08-2006 23:55

Lord pytalem Cie o kilka rzeczy, nie odpowiadales po polsku, chociaz pytania byly zadane po polsku..., odpisywales z kilku minutowym opoznieniem. Poprostu zachowywales sie dziwnie;]

Lord Hybrid 31-08-2006 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 966501)
Lord pytalem Cie o kilka rzeczy, nie odpowiadales po polsku, chociaz pytania byly zadane po polsku..., odpisywales z kilku minutowym opoznieniem. Poprostu zachowywales sie dziwnie;]

Kuruje sie po tym jak złamałem ręke miecha temu i sry ale nie odpisuje nikomu bo mnie palce już bolą i wolno pisze się jedną reką :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin (Post 966495)
Czy istnieje jeszcze możliwośc powrotu do Relictus i czy jeżeli się ona pojawi to z niej skorzystasz?
Wogóle to jak stoimy z fraggami? Pogubiłem się. :p

Szczerze mówiąc sam sie zastanawiam. Skoro po takim czasie i wszystkich akcjach w jakich brałem udział nie przekonałem ich na tyle że dają wiare 5 lvlowemu noobowi to RADZE zastanowić się reście Relictus (Polskiej) jak was potraktują jak może kiedyś wygracie. Ale domyslam się że tak samo poki jest wojna jest wszystko OK a jak sie skończy będziecie już mniej ważni. Narazie ja chce sie tylko dowiedzieć który z obecnych Vice mnie wywalił bo żaden ze mną nie rozmawiał czy jestem nowym ownerem. Pozdro

thewojtek 01-09-2006 00:12

Hybrid... to bylo dziwne, pojawiasz sie po ~3 tygodniach, zmieniony comment, dane acc.... sorka ale nie wiem czy to przezemnie sie nie zaczelo :(( wyslij mi na PM jakis kontakt z TOba

Colorion 01-09-2006 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 966507)
Kuruje sie po tym jak złamałem ręke miecha temu i sry ale nie odpisuje nikomu bo mnie palce już bolą i wolno pisze się jedną reką :)

Szczerze mówiąc sam sie zastanawiam. Skoro po takim czasie i wszystkich akcjach w jakich brałem udział nie przekonałem ich na tyle że dają wiare 5 lvlowemu noobowi to RADZE zastanowić się reście Relictus (Polskiej) jak was potraktują jak może kiedyś wygracie. Ale domyslam się że tak samo poki jest wojna jest wszystko OK a jak sie skończy będziecie już mniej ważni. Narazie ja chce sie tylko dowiedzieć który z obecnych Vice mnie wywalił bo żaden ze mną nie rozmawiał czy jestem nowym ownerem. Pozdro

Pewnie powiesz ze to nie moja sprawa i bedziesz mial calkowita racje, ale Twoja zlamana reka nie tlumaczy odpowiedzi po angielsku na polskie pytania a jakby nie bylo nic oprocz tego 5 lv chara to by cie nie wywalili. Moge sie mylic ale zawsze mi sie wydawalo ze tylko leader moze wywalac, a vice od invitow.
A ci z preliator noxis chyba mniej walcza o "wladze" i bycie waznym niz o prawo do spokojnej gry

Isildur's Earl 01-09-2006 00:39

Tak jak Adam napisałeś, zawsze można się na kimś zawieść ^^ A co do odpowiedzi po angielsku itp, sam tak dość często robię ;]

Catrishia 01-09-2006 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 965075)
/ ludzie to sa pierdolnieci ukradlem postac...

nie ukradl... ja przestalem grac ...

Cytuj:

grałem wiecej od jakuba (do ciebie nic nie mam)

z tym bym sie nie zgodzil patrzac na catri od lvl 1, moze na 110+ wiecej wiec moge ewentualnie zgodzic sie na 'pol na pol' ;) btw. no raczej ze nic nie masz bo bym musial cie zabic xD

Cytuj:

bo on znalazł miłosc i nie interesowała go gra wiec o co chodzi ?!?!

ten kawalek o milosci to ci sie maniek udal :P xD

Cytuj:

a co do wojny to napewnie sie nie poddamy ;) wole byc w Hwl niz RElic~

to juz zalezy od gusta, ale ja tez bym do relictus nie dolaczyl

thewojtek 01-09-2006 00:44

o,0 czemu Maniek pisal z Kuczera acc na forum bo nie lape ;o mieszkaja spory kawalek od Siebie przeciez....

Catrishia 01-09-2006 00:46

poniewaz znamy sie bardzo dobrze na rl, poznalismy sie na obozach treningowych bo - ja biegam, maniek skacze w dal/3skok a kuczer kiedys pchal kula :P a pozatym gdzie tam spory 1h 20min pociagiem z wlocka do bydzi ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35.