![]() |
pvp
Jesli chodzi o pvp to Liam Darkcrosser - chyba ze te jak wy to nazywacie "wyczyny" sie nie licza ...
zal, widac ze Polska... |
@up schme~
Oj wszyscy cie szanuja wielki poligloto. Jest taki skrot BALWANIE ^^.
Na cavebocie= zaoszczedze czasu. Dobrze, ze wiesz kto to retard i przyznajesz ze nim jestes !! keep it up Kazdy wie jakim jestes pro ;] W romie tera najlepsze PvP ma Zevs Mighty Thunder bez gadania. Liam ma dobre pvp ktokolwiek na nim gra -.-. |
Cytuj:
BTW: Można wnieść petycję o zakazanie pisania postów w jakimś temacie dla danego użytkownika? @Poznanski~ Też tak kiedyś myślałem, ale po ostatnim wyłożeniu się Zevsa wśród krzaczków i noobków jakoś straciłem w to wiarę... Może inny owner był? Kto wie ;) |
Cytuj:
|
za pking
L ó L to by nie pisalo Banished because of macro using. |
@up
Jak to się mówi: "You've made my day Smichael" ;] |
@up
Pang! Jeśli nie umiesz angielskiego, przynajmniej nie poprawiaj innych. OK? BTW: To się nazywa związek frazeologiczny. Tak dla informacji tylko ;] |
@2x up
Khem, khem... Odwołam się do słownika, gdyż jak wiemy, on raczej nie kłamie ;] "Make somebody's day - Uradować kogoś, Rozśmieszyć kogoś" I tak przy okazji: To, wbrew pozorom, też jest związek frazeologiczny! Niebywałe, nieprawdaż? @up "keep it going babe"(sic!) - tu już nie mogę użyć wyrażenia "You've made my day", tu mogę tylko opisać co przed chwilką robiłem - ROTFL :D Ahh... I jest coś takiego jak edycja postów. Trudno uwierzyć, ale sam sprawdź. Na dole, po prawej stronie Twego posta :) I co do 2 czasowników w zdaniu. Mniemam, że chodziło Ci o "have made", jest to po prostu w tzw. Present Perfect Tense. Kiedyś się będziesz tego uczył na angielskim ;) BTW: Wiesz... 16-to latek Cię jedzie, że hej. Nie czuj się urażony, ale puść jakąś wiązankę, ban na pewien czas i zakończymy tę bezsensowną konwersację :) |
Niestety, teraz nikt nie ma PvP tzn. PvP zostało zastępione CipBotem :( Zniszczyli piękno open batle... Takie jest moje zdanie.
|
Cytuj:
SRY double...;/ nie ten przycisk, pomylilem cytuj z edytuj... |
Cytuj:
to jest typowy pvp master kolego pvp to nie tylko aim to tez umiejetnosc przetrwania , walki 1 vs 1 , uzywania spells bo taki np kolo co leci i spamuje exura vita to master pvp nie jest @up czy ty wiesz jak sie uzywa forum ?! |
@up
1. Przed chwilą upomniałem Cię o to samo. 2. To był double przypadkowy. Doczytaj do końca post... Cytuj:
Poprawie Twój "insult", może kiedyś jeszcze Ci się przyda ;] I've made Your day, but You haven't made mine (tu wstaw jakiś rzeczownik, niestety dumb (przym. głupi) tu niezbyt pasuje, jakieś asshole/cock/jerk mile widziane) |
Cytuj:
@up Zależy od sytuacji... W moim wypadku była to czynność, która zdarzyła się w niedalekiej przeszłości, a jej skutki trwają do chwili obecnej (dalej mam niezły humor) ;) Present Perfect jak najbardziej na miejscu ;] A tak w ogóle Ja666 22:35:15 Jak powinno być: You have made czy You made? Superwykwalifikowanynauczycielangielskiego 22:35:42 Oczywiście, że You have made! |
Cytuj:
Tyle na dzisiaj. Na razie :) |
oj
@schu jakos tak
keep up (Ectaco-Poland) v, nadążać ze slownika i tak moj mistrzu nie tlumacz angielskiego doslownie haha. Made my day nie znaczy zrobiles mi dzien ;] hahaa to jest tak zwany brak myslenia. Tlumaczy w slowo w slowo tak jak sie wykul ;] PvP to np. Jak zabijesz kolesia i goni cie 20 osob masz 15 minutowego pz locka a ty dasz rade sie log outnac ;] albo jak solo kogos zabijesz lub gdy kogos sam trapniesz... to jest mozliwe jak druga osoba ma pvp rowne zero. Auxiliary verbs jakos tak to szlo np. Have moga wystepowac z innym czasownikiem, wystepujac np jako operator. WYJDZ! Zevs ma dobre pvp i daje dobre taktyki ;] i nie boi sie opuiscic pz |
Cytuj:
@reszta ludzi z forum Dziękuję za poparcie, mam nadzieję, że razem odeprzemy ten atak na zdrowy rozsądek i równowagę psychiczną nas wszystkich :) Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
W ponad 2 letniej histori fast'molta miałem tylko 2 bany po tydzień każdy. 1 był za namefaking , moja głupota i miałem wtedy 32 lvl. 2 był za wykorzystywanie nie uczciwych taktyk do gry( w tym wypadku ban liama na noob charach zresztą zapożyczona z azury przez zevsa). Bany za macro są odrazu na 30 dni. Po 2 co do angielskiego to Piąty ma racje. Po 3 Moderator jak możesz zrób porządek, ponieważ rozmowa tego typa nie tyczy sie zupełnie tematu. Z góry dzięki. Molt |
Czesiek dobrze że się wytłumaczyłeś bo chłopaki mylą wątki to Liam zawsze latał na bocie a stwierdzenie "Obojętnie kto gra Liam ma dobre pvp" hahaah może sobie taskera nagrał i lata cały czas tym schematem?? Zresztą nie warto wdawać się w dłuższą dyskusje bo chłopak ma mniemanie o sobie jak Dżiki Dżyk:D
|
Czy on się kiedyś wyj.... na Liamie? :D
|
Cytuj:
jakbys chcial wiedziec to obie wersje sa poprawne tylko ze made my day brzmi bardziej gangstersko <cheers> [edit] aha wg ciebie jesli ktos ma 160 lvl i jest najszybszy na serwie kliknie se na mape na t ringu i utani gran hur to ma zajebiste pvp?! gz! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53. |