Baartoss |
11-01-2007 21:05 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Selvior Roibles
(Post 1190914)
nie, no ładnie... zaraz wpadnie 100 strona, więc trudno tu mówić o jakich kolwiek "retired", skoro niedługo będziecie obchodzić 100 stron to może, znalazło by się motywacje na nabicie 100lvl
@baartos czy bartoos
z łaski swojej nie nabijaj głupich postów w stylu "najs sski, dawać więcej"...
|
A z łaski swojej co mam pisać? Nie pisze "najs", po za tym nie nabijam sobie postoów bo nie jestem noob -.-" A to, że ty powiesz o 100 stronie to też mi wielka różnica... A następnym razem przeczytaj mój nick zanim napiszesz a nie Baartoss czy Bartos o.O Nawet Ci się nicka przeczytać nie chce... Komentuje ss'y bo bardzo lubie je oglądać (szczególnie tych autorów) i jakoś nikt nie narzeka, że bije sobie posty -.-" Po za tym nie pwoiem kto składał im życzenia noworoczne i świąteczne... Czy to też nabijenie sobie postów?:/ Mówisz bez sensu zastanów się zanim kogoś o coś takiego oskarżysz :/ Taki poemat napisałem bo mnei to osobiście denerwuje, jeśli ktoś mnie o takie coś osądza...
@Topic
Dla odmniany, żeby się nie czepiali: Gratuluję ładne ss'y, no proszę prawie 100 stron :D Ach wy i te Dl ;P Je'ru oglądałem twój film "Goroma" bardzo fajny :) Pozdrawiam
|