![]() |
Eizix pierdolisz ze nie zostal zabity przez nooby chary to ci checa i nowosc . Fakt zle to ujalem mialo byc osobno chodzilo o samego damoona ze zostal zabity przez noob chary i ten frag nie jest wliczony . A zin dlatego ze nie jest w turtlach ciezko to bylo tobie zrozumiec i downa to masz jak stary ci do wanny wchodzi ;>
|
Cytuj:
|
skad wiesz kto mu do wanny wchodzi :D? forum dziala :P a co do lagow to sa spore i freezy tez nigdy tak nie bylo..
@ up ok wiadome ze to sa ich noob chary.. ale nie sa w beach wiec sie nie liczy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no no dalej dalej
Btw czy to byl post do ciebie kierowany czy to eizixa wiec milcz |
Cytuj:
|
Widze ciezko rozumujesz . Po co sie w*******asz jak to twoj kolega nie zrozumial mojego posta a nie ty
|
Cytuj:
nie pruj sie tak bo koszulka Ci sie rwie na plecach8o |
-,- to sa fragi z WOJNY nie z zabijania nob charami. Zeby zaliczyc jako frag musi byc w jednej albo drugiej gildi.... ;x a nie kolega, kolegi zabil tego..
|
Cytuj:
|
ofcourse ze frag damoona powinien sie liczyc do wojny, przeciez to proste;]
|
co sie tak wszyscy fragami przejmuja? przeciez to nie jest wojna na fraglimit 50 czy 100, tu zadecyduje co innego o tym jak wojna sie zakonczy
|
o wlasnie jak wiadomo ze jest koniec wojny i ze np. przegralismy? Wiem ze ci z dpft sie znajo wiec prosze o odpowiedz gdyz mnie to ciekawi...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@alz'q wystarczy pomyslec albo zapytac kogos kompetentnego |
ma ktos fri itemzzy??
|
Cytuj:
co do deda damoona to ten frag na moja polityke nie powinien sie liczyc ;] |
Cytuj:
|
Lucifer Incarnated wybil z dpft.