![]() |
Ta wojna jest nudna i bezsensowna.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak to ty (niesadze)to wez wyjdz i zamknij za soba dzwi patrioto zall |
Marco.
Bezsensowny jestes ty i twoje lizanie dupy szwedą.. Sry za to ale tak myśle. |
Elder Druidzi którzy chcą pomóc msg me na GG plz :d
|
Toż to nie marco.. ale musze Ci przyznac, strasznie lize dupsko szwedom gnida jedna. :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No pewnie... jak chce pomoc to huj, nie... ale za to kaske to owszem ;x
ehh x.X |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widzisz odrazu inaczej gadasz xD pomoc to pomoc... jak potrzebny noob charek to wiesz gdzie mnie szukac! Ale moim rp tez bym postrzelal ;p
|
Tylko ze noob chara ci raczej nie zabija a jak wpadniesz twoim RP np. 50+ to odrazu cie zdejma jak bedziesz na celowniku, co wybierasz ? Padniesz raz zanim palca na hota z sd polozysz, wtedy odrazu zrozumiesz co i jak ; )
|
Cytuj:
|
Ja tez chcialbym pomóc. Wlasciwie to juz nie gram w tibie, ale jesli mógłbym chociaz kogos poblokowac to jestem do dyspozycji. Oczywiscie jesli ktos chce nooba na 25 lv ;) A fakt faktem, ze i taki bloker sorec sie przyda.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I jesli uda sie takimi noob charami zablokowac szweda to przeciez bedzie musial zabic takiego noobka (tak jak pokazane bylo na zdjeciu) Trzy zabójstwa i jest czerwona czacha, a w czasie wojny to nic dobrego. A skoro blokuje go kilkunastu i jeszcze padnie z ta czacha... :)
Nic juz wiecej nie pisze, zeby sie nie wtracac do czegos na co i tak mam znikomy wpływ. Jesli jednak taka idea noobkow blokerow sie sprawdza to chetnie zrobie noob chara. |
wie ktoś co odjebało Kamlagowi?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |