Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Sk8inLine 29-12-2006 12:36

Aff ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1159088)
Anezis jest chyba z mojego miasta Czesc.

Eh ludzie jesteście żałośni ... Nigdy nie płaciłem za wolność i nie będe płacił ... nie dałbym szwedą z KH a teraz Ruin ani 1gp ... a nie jestem waszym Rl ... nie znam jakigoś "gracza tibi" i nie jestem z Twojego miasta Szkut ... a co do sprzedania postaci ... to postać nie została sprzedana ... poprostu mam za słaby Net na granie Paladynem, wiec postać postanowiłem dać kumplowi ... a ja osobiście sam gram teraz na innym świecie Knightem. A te wasze komentarze, że mnie znacie i te wasze legendy o mnie są wrecz bezsensu ...

No wiec Peace and Love ... a wy nie sluchajcie plot, których wam powie jakis noobek a wy odrazu to rozpowiadacie ... chyba ze wy sami jestescie Noobkami, ktorzy sobie wymyslaja histori o mnie ... i tak btw. to czego posta edytowales "graczu tibi" czyzby ktos do Ciebie napisal na gg ? ;] ... to że mam kumpla tam gdzie mieszkasz to nie znaczy, że Cie znam i że jestem Twoim Rl kumplem ... ;]

Floy 29-12-2006 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1159088)
Anezis jest chyba z mojego miasta Czesc.

I po co to mowisz...czujesz sie teraz lepszy od innych z tym że "Anezis" jest z twojego miasta? Nie rozumiem twojego postępowania. Zastanów się, a niektóre rzeczy poprostu czasem zachowuj dla siebie.

Szkut 29-12-2006 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sk8inLine (Post 1159324)
Eh ludzie jesteście żałośni ... Nigdy nie płaciłem za wolność i nie będe płacił ... nie dałbym szwedą z KH a teraz Ruin ani 1gp ... a nie jestem waszym Rl ... nie znam jakigoś "gracza tibi" i nie jestem z Twojego miasta Szkut ... a co do sprzedania postaci ... to postać nie została sprzedana ... poprostu mam za słaby Net na granie Paladynem, wiec postać postanowiłem dać kumplowi ... a ja osobiście sam gram teraz na innym świecie Knightem. A te wasze komentarze, że mnie znacie i te wasze legendy o mnie są wrecz bezsensu ...

No wiec Peace and Love ... a wy nie sluchajcie plot, których wam powie jakis noobek a wy odrazu to rozpowiadacie ... chyba ze wy sami jestescie Noobkami, ktorzy sobie wymyslaja histori o mnie ... i tak btw. to czego posta edytowales "graczu tibi" czyzby ktos do Ciebie napisal na gg ? ;] ... to że mam kumpla tam gdzie mieszkasz to nie znaczy, że Cie znam i że jestem Twoim Rl kumplem ... ;]

To kto to jest Polandroyal? arune znasz nie?

Exodus 29-12-2006 13:06

Tym samym chcial zaprzeczyc temu co mowil ktos tam UPUPUP . A ty Floy najlepiej wyjdz to forum od IQ minimum 50 xD a tobie jeszcze do tego duzo brakuje.

Polandroyal 29-12-2006 13:39

hahaha ;> cos widze ze ktos sie podemnie podszywa :S

PS Corso daj glos !!

Verticall 29-12-2006 15:21

Carmage Eternal

Carmage Eternal mial hacka aktualnie ma 85 lvl..

Corso 29-12-2006 18:59

Płaci kolejna osoba tym razem jest nią Medican x)

Stitl 30-12-2006 00:55

Corso zgnijesz w piekle razem z całym ruin i noobami z innych siwatow!
btw. "Pogoń Szczecin jest zboczona, stara kurwa pierdolona";)

taule 30-12-2006 00:59

Legia & Pogoń Najlepsze drużyny, to raz,
to nie forum o klubach, to dwa
po trzzecie Stitl, nienawidzisz corsa, bo on biega po tibi, a ty stoisz w dp?

Szkut 30-12-2006 10:25

Moze mi ktos powiedziec kto to ten Lord Executer (136 EK i gra spokojnie :p )

Guardian anubite 30-12-2006 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1161777)
Moze mi ktos powiedziec kto to ten Lord Executer (136 EK i gra spokojnie :p )

Jest to gracz , na 100% nie polak którego nikt się nie czepia a on nie rzucając się w oczy expi :D

Stitl 30-12-2006 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez taule (Post 1161463)
Legia & Pogoń Najlepsze drużyny, to raz,
to nie forum o klubach, to dwa
po trzzecie Stitl, nienawidzisz corsa, bo on biega po tibi, a ty stoisz w dp?

Po piersze, nie gram juz na beryli
Po drugie, nielubie corsa bo to zdrajca i poprostu dla mnei ten czlowiek jest szmatą
po trzecie, nie ma forum o nebuli?

Zanaffar 30-12-2006 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dreso (Post 1158517)
Wiem ze Vitia sprzedaje, kiedys od niej kupowalem.

!! Vitia to j***** oszustka tyle. I okrada ludzi "sprzedajac" pacca ...
Wiem bo sam doswiadczylem :/

71fifi 30-12-2006 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zanaffar (Post 1162210)
!! Vitia to j***** oszustka tyle. I okrada ludzi "sprzedajac" pacca ...
Wiem bo sam doswiadczylem :/

To proste że nie dajesz pierwszy siana ja jej dałem po pacc dopiero i 0 problemów

Wala 30-12-2006 16:33

Takie pytanie skierowane do Corsa ;]

Czy jak ludzie są w LS (wszyscy) i odchodzą to dopóki niezaplacą Ruin to są dalej HUNTED ???
Bo zauważyłem że powoli opuszczają gildie te mniejsze lvle ;]

Szkut 30-12-2006 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 71fifi (Post 1162692)
To proste że nie dajesz pierwszy siana ja jej dałem po pacc dopiero i 0 problemów

Ta i ma rok na wycofanie wplaty :P

taule 30-12-2006 17:40

@szkut

Co do wczesniejszego postu : skoro mam w opisie postac na nebuli, tak jest forum o nebuli, ale takze gram na beryli , i interesuje mnie to wlasnie forum, a skoro ty juz nie grasz , to Podziekujemy CI :)

CO do postu wyżej :
na wycofanie pacc ma sie 2 tyg

Stitl 30-12-2006 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez taule (Post 1162947)
@szkut

Co do wczesniejszego postu : skoro mam w opisie postac na nebuli, tak jest forum o nebuli, ale takze gram na beryli , i interesuje mnie to wlasnie forum, a skoro ty juz nie grasz , to Podziekujemy CI :)

CO do postu wyżej :

to graj dlaje powodzenia,
a propo i tak mam w planach powrot ale wtdy juz dojde do tego 100+ i nie bedize dlamnei przeszkod o nazwie brak funduszy na gre ani kolega ~Xito...B)

Szkut 30-12-2006 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez taule (Post 1162947)
@szkut

CO do postu wyżej :

Jesli masz racje, to moj blad zle wyczytalem

Corso 30-12-2006 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wala (Post 1162754)
Takie pytanie skierowane do Corsa ;]

Czy jak ludzie są w LS (wszyscy) i odchodzą to dopóki niezaplacą Ruin to są dalej HUNTED ???
Bo zauważyłem że powoli opuszczają gildie te mniejsze lvle ;]

Jeśli nie zapłacą są hunted, ale wszysccy coodchodzą to płacą.
Jeśli masz namyśli Jaeffa , on również płacił

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36.