![]() |
Aff ...
Cytuj:
No wiec Peace and Love ... a wy nie sluchajcie plot, których wam powie jakis noobek a wy odrazu to rozpowiadacie ... chyba ze wy sami jestescie Noobkami, ktorzy sobie wymyslaja histori o mnie ... i tak btw. to czego posta edytowales "graczu tibi" czyzby ktos do Ciebie napisal na gg ? ;] ... to że mam kumpla tam gdzie mieszkasz to nie znaczy, że Cie znam i że jestem Twoim Rl kumplem ... ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tym samym chcial zaprzeczyc temu co mowil ktos tam UPUPUP . A ty Floy najlepiej wyjdz to forum od IQ minimum 50 xD a tobie jeszcze do tego duzo brakuje.
|
hahaha ;> cos widze ze ktos sie podemnie podszywa :S
PS Corso daj glos !! |
Carmage Eternal
Carmage Eternal mial hacka aktualnie ma 85 lvl..
|
Płaci kolejna osoba tym razem jest nią Medican x)
|
Corso zgnijesz w piekle razem z całym ruin i noobami z innych siwatow!
btw. "Pogoń Szczecin jest zboczona, stara kurwa pierdolona";) |
Legia & Pogoń Najlepsze drużyny, to raz,
to nie forum o klubach, to dwa po trzzecie Stitl, nienawidzisz corsa, bo on biega po tibi, a ty stoisz w dp? |
Moze mi ktos powiedziec kto to ten Lord Executer (136 EK i gra spokojnie :p )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po drugie, nielubie corsa bo to zdrajca i poprostu dla mnei ten czlowiek jest szmatą po trzecie, nie ma forum o nebuli? |
Cytuj:
!! Vitia to j***** oszustka tyle. I okrada ludzi "sprzedajac" pacca ... Wiem bo sam doswiadczylem :/ |
Cytuj:
To proste że nie dajesz pierwszy siana ja jej dałem po pacc dopiero i 0 problemów |
Takie pytanie skierowane do Corsa ;]
Czy jak ludzie są w LS (wszyscy) i odchodzą to dopóki niezaplacą Ruin to są dalej HUNTED ??? Bo zauważyłem że powoli opuszczają gildie te mniejsze lvle ;] |
Cytuj:
|
@szkut
Co do wczesniejszego postu : skoro mam w opisie postac na nebuli, tak jest forum o nebuli, ale takze gram na beryli , i interesuje mnie to wlasnie forum, a skoro ty juz nie grasz , to Podziekujemy CI :) CO do postu wyżej : na wycofanie pacc ma sie 2 tyg |
Cytuj:
a propo i tak mam w planach powrot ale wtdy juz dojde do tego 100+ i nie bedize dlamnei przeszkod o nazwie brak funduszy na gre ani kolega ~Xito...B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli masz namyśli Jaeffa , on również płacił |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |