![]() |
Cytuj:
@up trollino |
Może ktoś podac sensowny powód dlaczego [CHAR]Vuaevo Bruth[/CHAR] jest poza gildią [GUILD]Vision[/GUILD]?
|
Ma Invita do Triady,zeby to nie był spy.
|
Cytuj:
|
kazdy z pastuchow ogarnia :] a axemaster jest jak spoxter... czai ta gre jak malo kto:] great pvp... ale z loyalnoscia troche hu**** :]
|
Cytuj:
a pasterz zawsze byl lojalny do tych do ktorych powinien |
Cytuj:
|
Z tego co pamiętam to Spoxster jakoś zajebiście nie ogarniał. Padł na ~~30-40 lvlu bo chciał zobaczyć co jest na dvarf hell, padł od Fett Fornaid,Imargam prawie solo go zajebał na 120 lvlu, a na battle Spoxster vs Taifun grał nim Nemtor albo ktoś z tamtej ekipy.
|
Cytuj:
Wurzel?? Miller?? jakies inne typy;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Właśnie poszedłem na GS island, po 3 min zaczęły się mega lagi, na lagu wleciałem do dziury gdzie sporo gówien było zloorowanych, padłem albo na lagu albo na combo (alkohol też troche spowolnił mi reakcje). Jak chciałem biec po zwłoki to część serverów powyłączana i nie mogłem się na furore zalogować, na szczęście Triondusis był na GS island i odzyskał mojw zwłoki :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Drugi polak z 200 lvlem, pierwszy 200 lvl na Novej. Stanał ze swoja duzo slabsza ekipa do wojny przeciw całej śmietance serwera, również przeciw swojemu rl - Millerowi :D Mało tego, z poczatku dostawali baty, Slayer spadł z 226 ba 220 lvl, dostawali baty a mimo to wychodzili regularnie na bitwy a teraz nawet nieźle sobie radzą ;p Ahh te wojny na Novej ;P A co do historii, powie ktos jak to dokladnie było z "bitwa" Taifun vs Spoxster ? |
Cytuj:
gdy rządziło Vision grało 300-400 osób, a od kiedy Triada to pyka 600 wtedy nie miałem lagów, a teraz są regularnie w późnych godzinach popołudniowych gdy serwer jest przeciążony np. starsze serwery typu Danubia...tam nie mam lagów przy 800 chłopa, moim zdaniem albo są usytuowane w innym regionie albo obsługuje je lepszy sprzęt |
Niedawno był TS zwiazany z obciazeniem serwerow, w tym upie wprowadza ten nowy system ? Podobno nawet przy 1500 graczach było looz na tescie ;p
|
Wracajac do Pasterz~~ mowicie ze byl nielojalny z tego co wiem byl LOJALNY : Thellion Xentexis Xareta etc. :]:]
|
Taa zawsze byl z nimi i byl im lojalny wiec co wy pier... ?
|
@up Sivy nie przeklinaj -.- Co bylo minelo teraz wazne zeby sie trzymali razem a furora bedzie normalnym servem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A teraz po gangstersku ;D Nie kozaczcie bo mój czlowiek wpadnie i odstrzeli wasB) Lepiej brzmi, nie? ;D |
Cytuj:
|
[CHAR]Yithalla[/CHAR]
No to pograne ;/ |
Cytuj:
|
Maly offtop Xentexis z tego co wiem jestes z bydgoszczy mozna wiedziec dokladniej skad ^^ ? :o:o
|
priv!? ... nie zaśmiecaj forum ;]]
|
Ostatnio w Thais znów sie pojawili pk'erzy o to ich nicki:
Vaxetu psyhol of furora |
Cytuj:
Messiah Jacke-Ekblom |
Cytuj:
Sebastian G... - http://photobucket.com/mediadetail/?...&pageOffset=14 I karolka - http://photobucket.com/mediadetail/?...&pageOffset=10 Seba siedzi na forum pod nickeim (Rasta Vandetta), jego nicki w tibi to Vico vandetta, dawniej Nevick. |
co do slow Xentexisa sporo prawdy ale chodzi teraz o to aby furora odzyla zeby nie wywalac z serwa ludzi walczyc z pk teamami bo dzieki temu zacznie grac wiecej osob.
|
Omg pk teamy.. co my zrobimy?;d
|
Cytuj:
Rozpierdolimy ! btw. Belix Sacrum Nov 13 2007, 06:33:53 CET Killed at Level 99 by Kaerox coment plx? |
Eh, ja byłem ostatnim ownerem yithalli który próbował odratować chara. Nie udało się, ale vendetta pisałeś do mnie na tibii wiec sie zaczołem domyślać, że masz powiązania z tym charem :) na jednym charze świat się nie kończy, gramy dalej xP
|
@offtop
SELL 500 BURST ARROWS ! Pall-Bone msg |
Cytuj:
Myślisz że jak szerzysz propagande to jesteś fajny?? Zmyślaj se co chcesz lizodupie z Vision, mnie to nie rusza. Btw. nie proś żebym pokazał twoją real fotę bo to nie temat o zwierzętach. |
Zbulwersowany??? Ale wyjebisty ten batman co nie xd...
18:52 Vico Vandetta [11]: kocham vis calym sercem i jestem zanimi pomagalem duskom zeby mysleli ze ja zanimi i terawkrecam quil naruto i innych zeby mieli hunted i pokluce duskow vis znowu bedzie gralo i wygraja ... Idz spier***** zdrajco, ty jestes wieksza chorogiewka niz slovik i borin.... Obaj wiemy ze zmieniasz ciagle strony tylko zeby niepopadac swoimi charami! |
Oke fajny jestes ale niemusimy patrzec na wasze darcie o.O
|
[CHAR]Rhaziel Bruth[/CHAR]
chyba bedzie dziekowal Vuaevowi ktory byl spy w vision heh:p |
Rhaziel też był przez pewny czas na allegro ;p więc pewnie to sprawka pierwszego ownera;p albo przytocze słowa Drizera "tak to już jest jak się kupuje chary" :P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:51. |