![]() |
Cytuj:
i to nie my teraz sie chowamy na dworcach i to nie wy wybijacie noobów którzy niezdążyli ;) |
Cytuj:
|
21:56 Warning! The murder of Makinavaja Xao was not justified. SPI KURWAAAA NISZCZE HAHAHAHAHAH
|
Maciej, wyluzuj ;d
|
Co ty dobrze sie gania i pisze ahahahaha XDDDDDD :evul::evul::evul::evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciekawe kto softy zgubił. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale mialem beke ahahahahahaha biegne po jakiegos An~~ a tu makivajo sie w*******a hahahaha dobry grajek xDD
NIE BYLO ZLEEEEEEEE NIE PLACZCIE ;P :evul::evul::evul: |
Wkoncu to wy dobijaliscie hahahahaha xDDDDDD
|
Nie ważne kto wygra, nie ważne kto gra - byleby zabawa była na sto dwa. XD
@Down:Tesz dzie lubiem. |
Cytuj:
co do softow to mi mowili zwe Lavio zgubil .... |
Użytkowników czytających ten temat: 37 (zarejestrowanych: 20, gości: 17)
XD |
Cytuj:
|
Na next OB bedzie zaproszony GM lub CM :) I zobaczymy czy bedziecie tacy madzy bez bota na combo:baby:
|
Hauhauhauahuahau Ja Chce Jeszcze Raz !:d
|
Rogue Inferno
Feb 25 2008, 21:36:15 CET Killed at Level 136 by Victeron and by Gebhard 5:26 :) |
Ej fajnie by też było jakby ktoś jakimś filmem zarzucił :)
|
Cytuj:
|
Dioniso Baco
Feb 25 2008, 21:03:19 CET Killed Dioniso Baco at Level 70 ok Mukurub Darkeyes Feb 25 2008, 20:58:05 CET Killed Mukurub Darkeyes at Level 58 ok Raldric Darko Feb 25 2008, 20:56:51 CET Killed Raldric Darko at Level 130 ok Van Ithex Feb 25 2008, 21:46:51 CET Killed at Level 82 by Yanosik and by Zikss a Ty fragi zaliczycie ? |
Cytuj:
FRAGI LICZA SIE NA GRACZACH Z GILDI WALCZACYCH (BEZ WZGLEDU NA TO JAKI MAJA LVL) I 70LVL+ JESLI GRACZ PADA NA OPEN BATTLE LUB JEST OFICJALNYM POMOCNIKIEM W WAR |
22:27 [CHAR]Victeron [/CHAR][201]: utani gran hur """"""""22:03 Sirhemnes [64]: nemtor slow on bike
22:32 [CHAR]Masoj Hunett[/CHAR] [138]: utani gran hur """22:03 Sirhemnes [64]: Nemtor is slow on bike! 22:36 [CHAR]Laven Erila[/CHAR] [124]: UTANI GRAN HUR """22:03 Sirhemnes [64]: nemtor slow on bike 22:36 [char]Badboby[/char] [100]: Utani gran hur ""22:04 Sirhemnes [64]: Nemtor is slow on bike! 22:37 [char]Kataruso[/char] [154]: utani gran hur """"""""22:03 Sirhemnes [64]: nemtor slow on bike 22:44 [char]Reidero Morios[/char] [114]: UTANI HUR "" SPRINGER SOM EN JUDE GENOM TYSKLAND 22:43 [char]Cria Andan[/char] [163]: utani gran hur """springer som en jude genom tyskland 22:43 [char]Piechtolo[/char] [158]: utamo vita ""They can't stop us, Let 'em try, For A-ni-ma-tics, We will die! 22:49 [char]Cria Andan [163][/char] : utamo vita ""They can't stop us, Let 'em try, For A-ni-ma-tics, We will die! 22:44 [char]Piechtolot[/char] [158]: utani gran hur """springer som en jude genom tyskland 22:45 [char]Masakrowiec[/char] [187]: utani gran hur """springer som en jude genom tyskland No CM/GM się przyda. :) P.s który gra na Vicku? |
jeden ma "!" a drugi nie i co to za dowod kolego ;D
|
Mukurub Darkeyes sie nie liczy :) Reszta jak najbardziej ^^
|
Cytuj:
Edit. Roxando view http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=zrz75ym682vtamt8 Rise view http://www.***********.com/484522529.html z Tibia.de |
Czyli [CHAR]Masakrowiec [/CHAR] pewnie grał na [CHAR]Cria Andan[/CHAR], dlatego Maciej grał na [CHAR]Cinek Niszczyciel[/CHAR]...
i najprawdopodobniej [CHAR]Kataruso [/CHAR] grał na [CHAR]Victeron[/CHAR]. Pozdrawiam i obalam mit, że nikt na was nie gra. |
Cytuj:
|
Zacytuję najbardziej w*****ającą osobę na tym forum :
KAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA"MY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEAHEHAEHAHEAHHAEAMEMAHEAHE<AEHAMEHAMEHAMEHAHM!!!! 111111111 Zgadnijcie kto to?.. @edit Polecam odwiedzić ten topic, zanim będzie za późno : http://forum.tibia.com/forum/?action...2&pagenumber=1 :) |
Cytuj:
|
Arcy, to prawda, Maciej jest z deka w*****ający (chyba, że o czokapika chodzi)
|
Cytuj:
A na victeronie pewnie Klosu(Xomeus) znowu siedzial chociaz pewnosci nie mam xD |
Cytuj:
Co do openki to faktycznie bocik dawal sie we znaki ale gz anyway xd |
Nie chce mi się tłumaczyć, ale oba dedy na OB nie byly z mojej winy, no może drugi 'troszkę' ;) Kevon chodź też na openke, zobaczymy ile pobiegasz :D Minute? Dwie?
|
O chuj wam chodzi? Wygraliscie jedno battle i juz was all wqriwa. Chill out guysssss. O co wam znowu chodzi z tymi charami? omfg!! :evul: :evul::evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ss dnia xd clic
|
hahahahah do boju !!
PS ale i tak najlepiej ja biegne na ob od darashi a tam yanosik i armatyz S*******AJA ZE SIE KURZY DO DEPO xdddddddddddddddddddddddddddddd pozdro chlopaki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |