![]() |
Bo Lubi ; ooo!
|
Niroos masturbuje się analnie paskiem zadań xD
|
Jak mu dobrze to why not : PP
|
Mateusek wbijaj na venta Sammosa xD siedzimy i się nudzimy :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hellforged axe zamienilem za - Nightmare shield, assasin dagger, titan axe, castle shield, nightmare blade i jeszcze pare syfow... Jak nie wiesz dokladnie - nie udzielaj sie ... |
Jejeje Xddd Jakis Awansik
|
Ale mam fazę to najpiekniejsza muzyka pod słońcem
Nooby noooby noooby Googooooot XD http://pl.youtube.com/watch?v=J5yV8R...eature=related FAIL |
100
|
@up
Ale Ci wyszlo lol :D 100 lvl /1 post na 100 str xD Gz Btw. Behemoth quest service Dzisiaj o 18 dp edron 5k/person |
GZ Thora Lec dalej tak z lvlem Maniaku :P
|
Cytuj:
O ile umiem to napisac xD! |
Omg xD
nocka dzisiaj ? ;O gezet depo |
Thx all ;) widze ze jest wojna na neranie ^.^
|
darkdodzie gratuluję 100lvl. Gratuluję także wszystkim. Bardzo dobrze Wam idzie, oby tak dalej :cup:
Dawajcie więcej ss. |
|
Cytuj:
ziomus scinam pasek bo nie chce pokazywac nickow z gg/antyvira/i innych syfow |
Cytuj:
|
@Mike~
takiego debila jak Ty nie spotkałem jeszcze na żadnym forum.... |
Ta nie możliwe xD
|
Cytuj:
ale z ciebie idiota nie chwale sie antyvirami jak wy bo i tak one mało co dają codziennie powstaje w huj virosow a anty viry zanim sie jakims zajmia to minie minimum z 2 miesiace ;] a jesli chodzi o firewalle to KAZDY jest do zgaszenia i zajmuje to przecietnie 15min-2h dlatego ja nie pokazuje paska narzedzi gdyz przecietny haker bedzie wiedział co masz i w jaki sposob najlatwiej jest sie dostac do twojego kompa a ip to tak jak mowie moze z twojego gg wyciagnac badz tez z venta i innych syfow nawet nie raz mozecie zauwazyc ze duzo osob dostalo hacka nic nie sciagajac ; ] 12:03 GM Neranaqueen is very far to the north-west. aha to do ciebie w domu mowia "Majk01" wstydzisz sie tego ?? |
Cytuj:
|
Royal wyjdz : x
|
majk01 ktora Ci to juz osoba mowi zebys wyszedł ; o?
|
Cytuj:
JEstes dzieciakiem Internetowy kozak wzuca na rodzicow ... a zaloze sie ze na rl kazdy cygan by cie rozjebal |
Czecia mi muwi ale ni wyjdem bo mi sie nie hce
|
POI Done.
Pozdrowienia dla tej kurwy zalowego chlopca ktory nie rozumie polecenia 1SQM, nie wiem dlaczego wy sie do*******acie do sexy teamu. Tylko troche poprzeszkadzali. |
Cytuj:
|
To że CIę nie słuchałem (jesteś dla mnie noobem) to nie znaczy , że jestem kurwą matole jebany. Stul pizde ;<
|
Cytuj:
|
Wole ojebac minete bo jestem hetero a nie zrobic loda staremu tak jak ty, ale co tu sie dziwic jak jestes pedalem
|
@up
nauczysz mnie jak byc takim fajnym jak ty ? |
Cytuj:
|
http://img381.imageshack.us/img381/3582/211nh3.jpg
Co do Poi zrobiliśmy w ~5h jedna osoba tylko padła przez wejście do tp. Jezeli chodzi o "Sexy Team" jestem ciekaw co zrobicie na nastepnym poiu :D , Greaster najbardziej śmieszny z całego "ich" zespołu twierdzilł że nie zrobimy POI. Pozdro dla was :D |
Serwis był całkiem niezły. PAdła Tafia na jedym destro (oO) Ogolnie git.
Ahemmus rozjebales mnie tym tekstem 12:53 Ahemmus [211]: rece mi kutasem smierdza bo szczalem :D Żal. :) |
Cytuj:
|
Poi z Sexy Team był zajebisty, i co tu więcej mówic :)
|
CHODZCIE NA POI TYLKO Z SEXY TEAMEM NIE Z JAKIMIS NOOBAMI... JAKAS TAZIELA PYSK 200 LVL WYBOTOWANY... żal? on nie wbil nawet 500k expa swoim charem
Dolaczajcie sie do poi sexy teamu.. ;] |
@Speedy
Ale reklama xD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |