![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Nie mów tak głosno bo cie zbanują XD |
25 Czookapik (*) [Turkey] Paladin
http://img167.imageshack.us/img167/3...kiyeqy8.th.jpghttp://img167.imageshack.us/images/thpix.gif O OOOOOOOO O Turkiyee Turkiyee !! :PP |
Ja tam Turków nie lubię ;d Ukradli mi IPoda , jak byłem na wakacjach :(
@down Może , Może :] |
może to Musiał Ci podjebal hahaha ,pozdro Dawid
|
Ja też nie lube Turków, bo Chealino to jeban* Kebab ;]
|
Turki to za*ebane nooby.. Chodzi mi w grach. Gorzej niz brazole etc. Na przyklad w silkroadzie. Teksty z przerobki LOTR na podstawie Silka : "turks pauer 1000k gold plix", "geje, transwestyci, turki..."
Dobrze, ze w tibie nie graja. |
@up
No w silku to ich od ch*ja Kiedyś na expie napisałem do turka hey! On what? Allah is gey ! To mnie zaczął ganiac a przy okazji dołączyło 20 innych którzy to widzieli , gonili mnie przez pół mapy ale dobiegłem do miasta XD Btw /m demon wymiata XD |
Cytuj:
|
kafar nie chwal sie, że ostatnio wygrałeś pojedynek intelektualny z kanapką, którą miałeś na śniadanie. chłopak podchwycił temat o turkach to powiedział coś o nich, że są lame etc, więc po co od razu mu wrzucasz?
|
Cytuj:
|
Czy mi też ktoś da jakiś powód do życia? Prosze ;(
Postanowiłem że troszke pospamuje sobie z wami :P |
@up
żyj z nadzieją, że kiedyś sie piwa razem napijemy Xd |
Żyje z tą nadzieją już z rok :/ Fife ściągam, więc niedługo Cie rozpycze XD
|
08 czy 09?xD ale dostaniesz w dupeczke Xdddddddddd dzisiaj będzie?;d tak fajnie być w szkole, z myślą, że wygram z Tobą w fifke xD
|
Odbanowac mnie nie chca "rzydy" z forum wiec musialem zrobic nowe konto xD
Witam wszystkich ponownie xP |
A ja po formacie nie moge zalogowac na stare konto,bo zapomnialem hasła xdd
|
Cytuj:
|
jacy wszyscy sa dla siebie mili, nie wierze
tak do wszystkich zebyscie wiedzieli: jak wygramy przypadkiem ta wojne to morgana wiadomo bedzie polskim serverem wiec zacznijscie sie polskiego uczyc... |
Cytuj:
|
yoork'ey
Nov 20 2008, 17:15:45 CET Killed at Level 108 by Xaki Hera and by Xervim |
Lepiej byc pewnym wygranej niz siedziec obsranym na vencie i plakac jacy to szwedzi nie sa boscy i jakie to ich pvp jest megaaa :)
Gz fraga poprostu trafiliscie w 10 z wyborem celu _/ Kapeluch roxando xD |
ehm male nieporozumienie?
|
Ty ale napisz o co Ci chodzi? yyy bo sie chyba ziomek pogubiles xP
NAJPIERW MYSLE POZNIEJ PISZE << stosujcie sie do tego plzzzzz |
taa shejq z tą fotą na forum przesadziles.... XDD HOKUS POKUS CZARY MARY MACJEI Z CZĘSTOCHOWY TO TWÓJ STARY ? ;o:baby::baby::baby:
btw. maciek do hajfy jutro ?? ;] |
Nie mam floty ale jak cos wymotam to mozna wyskoczyc xD
|
Cytuj:
|
Tak jak i innych kilku osób :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Boze ludzie co wy tacy lewi jestescie? Zostawcie ta Monike w spokoju , pisze normalnie ,a wy po niej jedziecie. Rozumiem ,ze po czarnym jedziecie bo sie spina nonstop na forum i tez po nas jedzie ale nigdy nie widzialem zadnej bluzgi ze strony Fureyki ,a wy ciagle po niej jedziecie.Dajcie na luz bo to dziewczyna ,a to tylko pixele.Apropo oddawania charow , piszecie jak by tylko ona na morganie oddawala chara.
|
Odezwali sie Ci co nie oddaja charow HUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Monia trzymaj sie _/ |
hahaha owned!
|
Cytuj:
A tak wogole to chcialem napisac gl 4 everybody ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
wiekasza mam, ze zaczniesz sie uczyc... |
Siemano naabsy:D Bijce się jak najdłużej to do was dołącze:P
PozdrO!:evul: |
aaa i jeszcze wrzucajcie jakies screeny z akcjii:P
|
Cytuj:
A btw. co do tego, że jest dziewczyną - na szacunek trzeba ZASŁUŻYĆ, ;) poza tym, mamy równouprawnienie, więc skoro mogę jeździć po was - <ironia>FLOW JEST GUPIE!!!</ironia>, to również mogę jeździć po Fujareczce.:cup: Jeśli zaś mylę się co do równouprawnienia, to... "Fujarka wypad do garów i się nie odzywaj", a wtedy nikt nie będzie na ciebie jeździł. :) |
Na kogo massloga żydki zrobiły ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |