![]() |
Victoriano x2
Gauri |
Olaf on Morgana i Palus Satin
|
Nie zabijajcie gauriego pod jego nieobecnośc bohatery pi..........e ;]
|
Ale sie cos dzieje,bo 3 dni temu jak lookalem na carlin to taka zmula ze yo pozdro pa czesc narazie
Za co Arcano wczoraj owned by flow ;f? |
Cytuj:
|
Rosi twoja gildia jest z flow ?
Owned agajn ? |
428910909.html
ob |
i znowu się zaczęło... co tam shejq slyszalem ze namawiasz ludzi przeciwko naszemu papasito :(
|
zaraz znowu napinka bedzie xdddddddd
|
Stesknilem sie ;P
@edit Btw.Nowy owner nashgan czy mi sie poprzewracalo pod kopula ;d? |
Cytuj:
Etun to mój rl i chyba się nie obrazi. :P Mam nadzieje, że będzie śmiesznie, cnie Robercik? :D @UP Poprzewracało się :p |
Chcialem sie upewnic bo co do poprzewracania to od dawna...;asd
|
Było nas niby dwóch ,ale ja wybrałem kłopoty i zostawiłem nashgana w spokoju. Ten aktualny owner gra tą postacią od 1lvla :D
Wiszu mam nadzieje ,że sie kiedys jednak spotkamy w tym rl ;d |
Ja bym na to nie liczył xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ RL miting Wiesz Andżeju, teraz mamy do siebie nr kom i będzie można się ustawić. :p @ Grebol Zawsze to 10 mainów i trochę noobcharów więcej do zabicia lub wywalenia z serwera. :) |
Cytuj:
fajnie wczoraj akon wygladał na ice witchach stał 30 min w dp przyszedł pod defa postal 30 sekund wysmiali go i poszedł ahahahahhahaha urodzony przywódca! XDDDDDD |
@robert, nie mam czerwonego samochodu
@ten od dlugiego posta gratuluje rodziny;] akon nie jest liderem wojny tylko liderem morgany widziales zeby kaczor albo donald biegali z karabinem?- ja nie kasy we flow nie trzyma akon @zoofil laske ,,|,, co do wojny to nie klnijcie na druga strone, bo sytuacja sie odwroci i znowu bedzie smutno @ab byliscie po dwoch stronach i na obie jebaliscie tak samo, mam wrazenie, ze cokolwiek sie stanie zostaniecie nigdzie... |
Jako iż dzisiaj jest wasze święto to chciałbym życzyć wam wszystkiego najlepszego, szczególnie Jacusiowi, Kakejowi, Antuchowi, Merze i reszie o których zapomniałem. Bawcie sie dobrze w raju dziecka.
|
Robercik boże ciało jest 11:P wpadasz? sztywna ekipa się szykuje XD
Mera - czarna menda kisses Kakej~ |
Cytuj:
widac lubicie byc jebani |
Cytuj:
tylko nie czarna....!!!!!!!!! |
powiedz mi kiedy jest boze cialo bo ja to tylko wiem kiedy jest swieto zmarlych i boze narodzenie
|
Cytuj:
|
jak pajacu wybieglismy bez lidera do zamkij ryj next razem bedzie placz i zbieranie na blessy z waszej strony
|
Cytuj:
sfrajerzyles sie o asju nie wspomne... gz czarnuchy |
Cytuj:
@Mera: I tak w monstery nie grasz to co Ci to lezy? |
Cytuj:
Są lepsi - nie neguję tego, a oceniać zacznę jak będę bardziej w temacie. :) |
"oddam chara w dobre rece"
1322787 pozdro |
Cytuj:
|
Dziwna będzie ta wojna, bo mało osób w Take Over :|
|
Dodaj Earthquake i Avis do tego
|
jak nie gram, a kto wbil 150? hahaha
mi nie zalezy ale zalezy innym z ktorymi spedzilem duzo czasu wiec chociazby dla nich nigdy nie zmienie strony ani nie odejde z gildii |
Cytuj:
Człowieku chyba zapomniałeś jak rozpłakałeś sie na ventrilo jak Cie zabiliśmy a 2 sprawa nie obchodzą mnie Twoje wymówki ze nie mieliscie lidera , liczy sie wynik i tyle , a nastepnym razem to sam spróbuj coś ogarnąc a nie liczysz na innych. Btw. To ja wypchnalem Vilshiona ;d |
Cytuj:
o.O Nie Liczy Się Wynik.... Tylko Morale... I Tak Dostaniecie Po Dupie od Flow... Niewiem Po co ta Wojna... Czarnemu Zachciało sie Ruchac...? i to Etun Ciebie Czarny Wyrucha....;(:baby: |
Ok, wygraliście, nie wiem nawet kto tam wybiegł i po co, ale ok. Samym czookapikiem i lokajem nie wygramy wojny na pewno. Ale jak to ktoś mądrze wspomniał, liczą się morale, których adde po 3 przegranych openkach z rzędu już nie ma. Także możecie się przeliczyć co do tej wojny szybciej niż myślicie :)
btw jak wrócę ze szkoły to chciałbym, żeby nie było takiej niespodzianki jak wczoraj gdy wróciłem do domu :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chciałem tylko nadznaczyć , że są ludzie i śmiecie i stary owner Adam Ziomusia należy do tych drugich. :) Pozdro zerowcu. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |