![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kor, uwazaj, zeby Ciebie ktos nie poskladal ^.- @Down Przemoc jest dla mieczaków. @Kor cZ0 T4m? |
Cytuj:
|
Cytuj:
>edit Ja przeklinam?! Pardeou. |
Niech sie bije, ktos mu obije ryja i bedzie mu dobrze :P:P
PS: Oxy ssie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Łukasz, poka Kasię.
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/v/U6bGW4ShpNU |
Cytuj:
|
Dobre Korek, dobre.
|
Gewof, pryszcz Ci wyskoczył :p
>Caer Ciążę to on ma w uchu ; ] |
Gewof, co to to pod twoją wargą? Ciąża pozamaciczna?
Cytuj:
|
nie, to stozek z stali chirurgicznej na gwincie o szerokosci 1,8 mm rowniez ze stali chirurgicznej
|
Cytuj:
"Gay man gay man pick up the soap, get on your knees and !@#$?" Nie mogę się dosłyszeć co on tam śpiewa :> |
Gewof, na początku maja mam wolny dom na tydzień. Jakbyś się nudził z chęcią Cię przyjmę.
|
@Gewof zaiste okularki, idealnie na komarka :P
|
@Oxygane, Gewof
Obaj macie zdjęcia z paszczurami, więc byłby remis, no ale wygrywa Gewof, bo jest ładny (a Oxy niebardzo). @Down A Manchaster United ssie pałę!111 |
xd
@up
Sam jesteś paszczur. |
Cytuj:
>down To wg Ciebie ja się staram, żeby być zabawnym? |
Tak jak i ty. Wszędzie widzę twoje durnowate posty. Jak by nie było to jest forum o tibii i ciekawe czy na temat tej gry masz tyle samo do powiedzenia co w swoich 'postach'.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobra, nie będę się kłucił, a ty lepiej idź na forum bravo.pl i tam sobie nabijaj denne posty :)
|
Cytuj:
*Gratuluję chumanistycznego umysłu. Jeszcze raz dasz taka fotke to nawet nie bede sie zastanawial nad banem. >edit On mnie jednak nie kocha. ;< |
Cytuj:
@Raul Mozesz wpasc do mnie, mam cala majowke wolne mieszkanie. |
Bastash, około 7 sekund minęło nim zajarzyłem. Następnym razem bez zagadek, plx.
|
Cytuj:
|
Super ciekawe xD
|
>Czesława
Pełen szpan. Już Cię kocham. |
@ up
wiem... ja Ciebie tez; | |
@ Chesterkaa
Wpadaj do Mirkowa na bibe. Obiecuje, że przebijemy Cię. :) |
@ up
tak, tak ; ] wpadnij na Rozanke albo Osobowice (Psie Pole) to zobaczymy : ) to jakis alkohol z zagranicy w pl go podobno nie ma : P |
Problem
Jakchce dodac fotke pojawia sie cos takiego
To be able to post links or images your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. Please remove links from your message, then you will be able to submit your post. Co zrobic;( |
Hej, Czesterka, czy to nie jest przypadkiem butelka po Blue Curacao De Kuyper?
|
Spoko zdjecia
|
@ Czarna
Kurde to Ty sie jeszcze na alkoholach znasz O_o Chyba to bylo to, ale nie jestem pewna :D No ale dobre bylo : P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:48. |