![]() |
A ja utrzymałem prowadzenie w tabeli... ehh.
walkower :(. Przeciwnik nie wystawił minimalnej liczby zawodników... |
W środe gram mecz towarzyski z jedenastoligowcem ligi hiszpańskiej (na wyjeździe). Wystawiam samą rezerwe, bo chce zobaczyć jak sobie radzą piłkarze, którym nie dałem jeszcze szansy zagrania pełnych 90 min.
Niestety ten mecz odbędzie się o 12:30 ;// ... będę wtedy w szkole. |
Stres Cie ominie przynajmniej. :)
|
dawno tu nie zaglądałem, od tego czasu dużo zmieniło się w moim składzie, jestem na najlepszej drodze do 7 ligi, po 9 meczach mam 9 zwycięstw i 11 pkt przewagi nad drugim miejscem na 5 kolejek przed końcem
no i pochwale się ostatnim ustawieniem meczowym http://img217.imageshack.us/img217/1561/htsklad.jpg ehh ... szkoda, denerwuje mnie ten nowy wygląd hattricka : p |
LOL, wy sie przejmujecie sparingami? O to w nich wlasnie chodzi, by zagraly rezerwy.
Ojj chyba cos wrócić do HT... |
Wygrałem dzisiaj sparing 3:2 ... ledwo ledwo ;).
Trzech piłkarzy pozytywnie mnie zaskoczyło i wystawie ich w następnym meczu ligowym ;). |
Cytuj:
I pamiętaj, że w 7 lidze zaczyna się już liczyć obrona i choć jeden zadowalający atak ;) |
Wygrałem dzisiaj 7:0 i to jest moja 3 wygrana z rzędu. W tabeli awansowałem na trzecie miejsce i do drugiego zespołu tracę 3 pkt, a do pierwszego 6 pkt. Jeszcze cztery mecze w lidze więc uda mi się wywalczyć awans do 9 ligi.
|
Czytam se forum Czytam patrze hattrick poczytalem troche i czekam juz az mi dadza druzyne ^^.Mam nadzieje ze pomozecie mi w tym troche bo bede "noobkiem" :)
|
5:0 zwyciestwo, skok na pozycje lidera:)
O dziwo mecz bedz kontuzji, tylko jedna kartka :p Za tydzien mecz o awans, jak wygram to awans zapewniony, jak przegram to skoncze na 3 miejscu..chyba ze vice-lider przegra, ale to raczej nie mozliwe bo gra z botami z przed i ostatniego miejsca :/ |
ja 4-0 wygralem ;d i 3 mecz z rzedzu ktos ode mnie dostaje czerwona kartke
|
Wygrałem 6:0 nowym ustawieniem 4-4-3. Do lidera i vicelidera tracę tylko 3 pkt - oba te zespoły mają po 21 pkt, a ja 18 pkt. Następny mecz gram właśnie z wiceliderem - botem. Wygrać będzie łatwo, ale trudniej będzie awansować do wyższej ligi, bo zostały tylko trzy spotkania, a lider wygrywa mecz za meczem ;/. Jak się nie uda w tym sezonie to w następnym.
|
To co grałeś bez bramkarza ? XD
|
Sorry to ustawienie nowe to 4-3-3 :P.
A wiecie może jak szybko poprawić finanse klubu, bo cały czas jestem pod kreską ;// |
Wstrzymaj się z akcjami typu kupowanie zawodników cyz dobudowywanie czegoś na stadionie. Sprzedaj to co ci zbywa :] Zrezygnuj z nakładów na szkółkę. Zajmij wysokie miejsce w lidze :D Pzdr :D
|
Cytuj:
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
No i awans pewny ;) latwe zwyciestwo 4:0 i az 4 zawodnikow dzis poprawilo swoje umiejetnosci ! Mile zaskoczenie ;)
|
A mi już po raz 2 nie chcą drużyny przyznać:( kiedyś grałem fakt dawno ale mogliby się zlitować:P
|
Napisz do adminów i powiedz o swoim problemie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak na marginesie jestem totalnie wk****iony, zabrakło mi 0,5 mln do kupienia cioty co ma 2 treningi w defie do błyska po cenie rynkowej. Idzie się pociąć -.- Zamiast niego przepłaciłem 0,7 mln za praktycznie olchę w defie, więc zamiast 2 melonów zysk będzie z deczka mniejszy :( |
No i powróciłem do hattricka pierwszy sparing i wygrana :)
|
Ja niestety wszystkie sparingi przegrywam, bo zawsze wystawiam w nich słabą rezerwę. Jeśli chodzi o rozgrywki ligowe, to prowadzę w tabeli. Jedynie co mnie martwi to trzy pierwsze zespoły mają po 24 pkt., a zespół czwarty ma 23 pkt. Walka o awans będzie trwała do ostatniej minuty niedzielnych spotkań ... tylko, że ja mam łatwiej bo gram z botem :P.
Jak już awansuje do IX. ligi to muszę zakupić kilku nowych piłkarzy ... tylko funduszów brak ;/. Kto zagrałby sparing z moją drużyną juniorów? |
17-letni Jan Węgrzyn zrobił na mnie wrażenie. Chyba ma w sobie to coś...
Ten piłkarz prezentuje obecnie słaby poziom Skrzydłowy. Patrząc na jego zadowalający całkowity poziom umiejętności, to może być piłkarz dla nas. Przy właściwym treningu umiejętności Rozgrywanie, ten piłkarz może już niebawem być znakomity! No nie powiem...zawsze co wylawiałem to bylo ze moze osiagnac poziom slaby,kiepski itd..a tu bah az znakomity :P |
Cytuj:
|
a ja Hov dalej nie mgoe ogarnac tego Psico, nie wiem jaka liczba to ile treningow do skoku...
|
|
No i awans ^^
Teraz tylko poczekac na pieniazki, kilku starszych pilkarzy sprzedac i kupic nowych, mlodych zawodnikow. 2,6mln na transfery aktualnie+za awans, mysle ze z 4 uzbieram sprzedajac zawodnikow. Stadion rozbudowac i porozglądać sie za jakims trenerem. Przygotowania do 8 ligi trwaja ;D |
Konto
Kupię konto na hattricku 8 liga wzwyz prosze o kontakt gg 5077423
|
Dzizas. 13 mln na koncie, drużyna z tytanicznymi rozgrywającymi, błyskotliwi obrońcy a w dupsko dostawałem w tym sezonie w VI lidze przez głupi MoTS w pucharze w V rundzie xP Szkoda, że mam już staruszków w drużynie. Nie wiem jak to zrobić, żeby drużynę odmłodzić nie szkodząc wynikom. Nie wiem na co się zdecydować, czy po 2 sezonach znów wrócić do trenowania rozgrywania, czy 3 sezon rozwijać defensywę.
|
Liga: VIII.1337 (162496)
XD |
W niedziele zaczyna sie liga.
Jak tam u was? Ja wydalem 3,8kk (8liga)na transfery+rozbudowe stadionu,sztab, nowy trener. Mysle ze w tej lidze dam rade na 4-7 miejscu sie utrzymac. 3 spary rozegrane i tylko jedna kontuzja nowego rozgrywajacego. Na transferach trafilem perelke. 22 lata, defensywa fantastyczna +boki nawet nawet za jedyne 520 tys. (ah ta 5 rano przed praca ;D ) Wkoncu sponsorzy zmienili swoj nastroj z ziirytowanych na zadowolonych (caly poprzedni sezon byli ziirytowani (zapewne powiazanie z PZPN'em) Stadion na 21 tys. Miejsca stojace 14 tys. Miejsca siedzace 3 tys. Trybuna kryta 3,5 tys. Loza VIP 500 miejsc. No i tak to wyglada na nowy sezon ;) <warn za post pod postem? > |
Jaki wał konto mi zablokowali.. a nic nie zrobiłem:(
|
Dzielisz z kims ip?
ew. ktos z rodziny gra? Jesli tak to postaraj sie napisac do GM Maniana, najlatwiej sie z ta osoba dogadac. Tez mialem taki problem jak dzielilem ip z polowa osiedla, odrazu wyjasnilem sytuacje, i moglem grac spokojnie. Ogolnie pierwszy mecz w wyzszej klasie rozgrywkowej przegrany 3:6, 2 czerwone... |
Cytuj:
|
Ehhh....
Ja sezon zaczynam fatalnie, kontuzja bramkarza a nowego niemam, na dotatek nie mam kasy na kupno nowego. I przegrana 1:2 z rywalem z którym mam walczyć o utrzymanie, żenada... @down Sparing plx? Jak chcesz to ci zaproszenie wyśle drużyna to Power Jastrzebie |
Ja swój pierwszy mecz w sezonie także przegrałem :/ chyba będę walczył o utrzymanie w tym sezonie.. planuje zmiane trenera jakoś na dniach..
nazwa mojej drużyny to Huragan Gliwice :) |
I znów 7:1 w dupe :p
Ta liga jednak mnie przerasta o lata swietlne.. Zeby sie utrzymac to by sie musial jakis cud zdarzyc :D |
No ja też już druga porażka tym razem 5:0.
A to wszystko dlatego, że w mojej lidze niema żadnego bota (8 liga)! |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |