Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Zielona Firanka 11-08-2006 15:18

W którymś poście ktoś z DoF'u wspominał, że huntowany będzie każdy kto pomagał Wanted oraz ci ludzie, którzy byli w WA oraz No Remorse.

Proste?

@Sir max pal
Ciebie widziano w Wanted Academy, ale możesz rządać dowodu. Więc, na co czekasz? Powiedz im, żeby Tobie udowodnili, broń się ... Screeny poproś, że tam byłeś... Czy to takie trudne? ;/

Jacyna 11-08-2006 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
Radzikk
Aug 11 2006, 14:29:20 CEST Killed at Level 109 by Drazharm

Wszyscy wiedzieli ze mass log na pohu bedzie ale radzikk postanowil to sprawdzic jak komisarz Rutkowski no i mamy fraga

mass log wiaze sie z naszym Corsem ;) ktory robil tam pg
07 Aug 2006 +215,446 96 98 14,753,913
11 Aug 2006 +393,247 90 99 15,220,915

Mogliście potem wy ich zaatakować. Mieli pz to logout nie mogli dać, a widziałem że sporo was było online.

Pozdro
Jacek

Eldyn 11-08-2006 15:30

14:52 Shanoz [100]: widze ze zachowujesz sie jak pies spuszczony z lancucha
14:52 Shanoz [100]: bijesz all co popadnie ahhaha
14:52 Drazharm [166]: mam malo czasu na gre
14:52 Shanoz [100]: ahhahah
14:52 Drazharm [166]: wiec jak juz gram
14:52 Drazharm [166]: to intensywnie
14:52 Shanoz [100]: to noobow zabijasz
14:52 Shanoz [100]: :)
14:52 Shanoz [100]: hahahahhaha
14:53 Drazharm [166]: radzikk to noob
14:53 Shanoz [100]: dobre hahahahah
14:53 Drazharm [166]: jak i reszta dofu
14:53 Shanoz [100]: no co ty
14:53 Drazharm [166]: ty
14:53 Drazharm [166]: sathan
14:53 Drazharm [166]: itp
14:53 Shanoz [100]: radzikk
14:53 Drazharm [166]: lamki
14:53 Shanoz [100]: odkrycie
14:53 Shanoz [100]: tylko ze mnei nie zabiles ani razu
14:53 Shanoz [100]: ;)
14:53 Shanoz [100]: lamuchu
14:53 Shanoz [100]: :)
14:53 Shanoz [100]: a ile razy goniles
14:53 Shanoz [100]: :)
14:53 Shanoz [100]: a pozatym
14:53 Shanoz [100]: jak ja jeste lamka to czemu urban dal 2x loga przed nami :D
14:54 Shanoz [100]: on jest taki sam kozak jak ty
14:54 Shanoz [100]: zabija nooba
14:54 Shanoz [100]: i kozacza
14:54 Shanoz [100]: :D
14:54 Shanoz [100]: hahha
14:54 Shanoz [100]: my cie pozniej ujebiemy jak nie dasz loga
14:54 Shanoz [100]: :D

Draz aktywnie gra chowaj armor kto moze bo ci ukradna :(

Mr Time 11-08-2006 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka
W którymś poście ktoś z DoF'u wspominał, że huntowany będzie każdy kto pomagał Wanted oraz ci ludzie, którzy byli w WA oraz No Remorse.

No tak, ale byla tez mowa o tym, ze kto opusci wyznaczona gildie (Wanted,WA,NR...) w wyznaczonym czasie (np. 24h) bedzie wolny...
Co prawda taki ktos jest nikim gdy opuszcza gildie w najtrudniejszych momentach, no ale mial taka mozliwosc.

Cors Ent 11-08-2006 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna
Mogliście potem wy ich zaatakować. Mieli pz to logout nie mogli dać, a widziałem że sporo was było online.

Pozdro
Jacek

Nie w ilosci problem
ale co mielismy zrobic jak 4 naszych w temple poh, kilku na nowych landach na questach, paru w ven, paru edron, paru na naszych tajnych expowiskach

jak bysmy byli wszyscy w 1 kupie to mozna zawalczyc
ale tak? zanim bysmy sie zebrali to wanted zaatakowalo by tych co jeszcze nie dobiegli do zebranego dof
i rozgromili np 5 naszych pod gs brige bo 10 mielismy w ven a 5 jeszcze z poh bieglo
po co? jak to mowia co nagle to po diable
my mamy czas
czekalismy pol roku to poczekamy jeszcze troche i zawalczymy jak bedziemy zebrani - narazie taktyka dof sprawdzała sie bardzo skutecznie jak widac
wiec po co zmieniac cos co zdaje egzamin?:)

mechatronik 2 11-08-2006 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka

@Sir max pal
Ciebie widziano w Wanted Academy, ale możesz rządać dowodu. Więc, na co czekasz? Powiedz im, żeby Tobie udowodnili, broń się ... Screeny poproś, że tam byłeś... Czy to takie trudne? ;/

Ale nawet jezeli zacznie sie bronic i tak obiecano mu hunta i ktos zlapie sobie fraga na nim....tak to juz niestetybywa......:) :) :)

A tak w ogole jezeli ktos moglby mnie oswiecic jaki jest wynik rywalizacji DoF vs Wanted

123 11-08-2006 16:08

@mechatronik 2
Wynik wojny to 16:3 dla Dof'u

Mioduch 11-08-2006 16:10

Sensej....

http://img236.imageshack.us/img236/2...sejnoobwy3.jpg

....
poco Ci był Zixid ??? sam bys nie dał rady 20 druida ubic ?;s

Raul de Azura 11-08-2006 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Nie w ilosci problem
ale co mielismy zrobic jak 4 naszych w temple poh, kilku na nowych landach na questach, paru w ven, paru edron, paru na naszych tajnych expowiskach

ale tak? zanim bysmy sie zebrali to wanted zaatakowalo by tych co jeszcze nie dobiegli do zebranego dof
i rozgromili np 5 naszych pod gs brige bo 10 mielismy w ven a 5 jeszcze z poh bieglo
my mamy czas
czekalismy pol roku to poczekamy jeszcze troche i zawalczymy jak bedziemy zebrani - narazie taktyka dof sprawdzała sie bardzo skutecznie jak widac

dokladnie... szkoda, ze Radzikk za bardzo sie podpalil i za daleko expil...

Eldyn 11-08-2006 16:22

@lord sensej & Zixid

zajebiste pa robicie na ludziach ktorzy nawet nie maja run na sobie ahhahahah
2x vs 22 lvl :) buahahahahahhahah
zawsze wiedzialem ze wanted posiada bardzo inteligetnych czlonkow

Zielona Firanka 11-08-2006 16:23

Brawo, widać Wanted nie ma co robić jak tylko bić 20+ druidów.

Pathetic...

@ sensej
Mówiłeś, że traktujesz tibię jako zabawę. Więc dla zabawy ubiłeś taki niski lvl? Czy nie większą zabawą byłoby ubicie jakiegoś równego sobie? ;)

Anoniemk 11-08-2006 16:36

Są jakies filmy:>?

Eldyn 11-08-2006 16:41

A kogo innego takie 2 nooby mogly by zabic?

Mrok 11-08-2006 16:59

Wczoraj dodano filmik na http://tibicams.tibianetwork.net/ jak ubito niedawno Drazharma. Szkoda ,że tak pozno ale lepiej pozniej niz wcale;p
Film kręcony przez jakiegos nooba,ale i tak jest pokazana akcja najważnieksza czyli ded Drazharma.

Sir Max Pal 11-08-2006 17:08

Już jestem w Wanted Academy , już nie musicie szukac sobie powodów zeby mnie huncić ;) ;) ;)

Mysliciel 11-08-2006 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Max Pal
Już jestem w Wanted Academy , już nie musicie szukac sobie powodów zeby mnie huncić ;) ;) ;)

ale ty k....u....r....w....a glupi jestes sam sobie szukasz zaczepki a pozniej jak glupek rospisujesz sie na forum ze Dof robi PA idz do tego osrango WA i liz d...u...p...e urbexxowi ktory za kazdym razem daje loga przy kazdej bitwie ehehe jak noob i daj jeszcze mu 20 k za protektora niech se kupi pare bp uh jak bedzie uciekal :P:D

powedzenia Sir Max Pal

Kozak15 11-08-2006 17:17

Cytuj:

Ty masz Hunted juz ......
Co was ciagnie do tego zeby byc w tym Wanted Ac ,moze to ze ciagniecie palki Drazharmowi albo Urbexxowi :P:P:P
Nikt tego nie wie ale ja wiem jedno ze masz hunted a wanted ac bedzie wybijane tak jak wanted ....

Sir Max Pal 11-08-2006 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mysliciel
ale ty k....u....r....w....a glupi jestes sam sobie szukasz zaczepki a pozniej jak glupek rospisujesz sie na forum ze Dof robi PA idz do tego osrango WA i liz d...u...p...e urbexxowi ktory za kazdym razem daje loga przy kazdej bitwie ehehe jak noob i daj jeszcze mu 20 k za protektora niech se kupi pare bp uh jak bedzie uciekal :P:D

powedzenia Sir Max Pal

Przynajmniej nie boje się jakiegos hunta. A nie tak jak ty, boisz się nawet ujawnić swój nick.

Mysliciel 11-08-2006 17:22

Cytuj:

Przynajmniej nie boje się jakiegos hunta. A nie tak jak ty, boisz się nawet ujawnić swój nick.

Bo nie jestem kamikaze tak jak ty i nie podaje nicku by nie raz za glupie gadanie na forum pasc w gdzie i zmarnowac caly dzien expienia. A jak bede chcial pokazac cos to pokaze w grze a nie na forum :P pozdro :P:D

mechatronik 2 11-08-2006 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mysliciel

Mysliciel zapomniales jeszcze o Drazharmie ktory niema czasu grac :evul: :evul: ;] heh wanted sie konczy na jakies 2 miechy bedzie spokoj a potem znow wielkie zgrupowanie tak jak w Lutym br....:berserk: :berserk: Zbrojna akcja Wanted......

a co do senseja jestem pewnien ze na ta bitke z tym druidem stracil ze 2 bp uh ;] heh naprawde chwalebny czyn:dance: :dance:

Cors Ent 11-08-2006 17:31

Cytuj:

jak dodam sobie twoj nick do vip to zaczniesz sie bac.
pisaniem pierdół i wygrazaniem na forum lekko mnie zirytowales

teraz juz nie beda akcje "plac" czy "daj arm"
teraz beda egzekucje

cya in hell

Mysliciel 11-08-2006 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mechatronik 2
Mysliciel zapomniales jeszcze o Drazharmie ktory niema czasu grac :evul: :evul: ;] heh wanted sie konczy na jakies 2 miechy bedzie spokoj a potem znow wielkie zgrupowanie tak jak w Lutym br....:berserk: :berserk: Zbrojna akcja Wanted......

a co do senseja jestem pewnien ze na ta bitke z tym druidem stracil ze 2 bp uh ;] heh naprawde chwalebny czyn:dance: :dance:

Pamietalem ale juz nie chcialo mi sie pisac by mu az tak bardzo przykrosci nie robic :P: he

mechatronik 2 11-08-2006 17:35

Cytuj:

jak dodam sobie twoj nick do vip to zaczniesz sie bac.
pisaniem pierdół i wygrazaniem na forum lekko mnie zirytowales

teraz juz nie beda akcje "plac" czy "daj arm"
teraz beda egzekucje

cya in hell

Cors Ent ale on i tak padnie predzej czy pozniej bo widac mu na tym zalezy, marny frag z niego:p

hehehehe a oto osławione NR co z niego zostało ?????

LAST LOG
Clerick of Equlibrium (Equalizer) Jun 10 2006
Ander'sonia Jul 25 2006
Pirydion (Krzywy Fred) Jun 11 2006
Sherd Xaeth May 26 2006
Vlosman Jul 05 2006

Puniekk 11-08-2006 18:00

Cytuj:

Cors Ent ale on i tak padnie predzej czy pozniej bo widac mu na tym zalezy, marny frag z niego:p

LAST LOG
Ander'sonia Jul 25 2006
Sherd Xaeth May 26 2006
Vlosman Jul 05 2006

Czy ty nie jestes zbytnio rozgadany? mowisz ze ktos padnie a czy ty bys niechcial pasc ? .... gadasz na clera senseja.... powiedz im to w twarz bo jestes w koncu z Bogatyni -.- zobacyzmy co oni na to powiedza. Obrabiasz im D**e za plecami , bo oni nie czytaj zbytnio forum. Jestem ciekaw kim ty jestes... ujawnisz sie czy dalej bedziesz pisal glupoty i wyzywal wszytskich :>

Sathan Bell 11-08-2006 18:07

@Puniekk
Uspokuj sie

@Sir Max Pal
Twoj blad mogles byc free za 10k ale wolisz pasc i placic spoko.

Pozatym NO, WA mozecie sobie wchodzic i wychodzic ma to w du.pie wspomogliscie wanted lizo dup.stwem macie dola. Mam ss guildi za czasów jak sie wozili noobki po miastach i wielkie kozaki co to oni nie moga teraz poplaczecie to sie wam odechce. Ja dobze pamietam jak to wygladalo posiadzalem troche w dp i widzale jakie cfaniuchy znich.

Raul de Azura 11-08-2006 18:08

omg... kilka osob tu powinno zalozyc nowy topic, bo ten jest zaspamowany postami typu "ja juz jestem w wanted academy i nie boje sie hunta" lol chlopie daj sobie spokoj z Tibia. Komentujemy tu fragi a nie jakies pierdoly o Bogatyni czy innym miescie.

szkoda Radzikka.

hehe a Igragorn to chyba orgazmu dostal po tej akcji na PoHu.
haha yeah Igrag~ _/ _/ najwierniejszy kundelku Drazharma

Raul de Azura 11-08-2006 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan Bell
@Puniekk
Uspokuj sie

@Sir Max Pal
Twoj blad mogles byc free za 10k ale wolisz pasc i placic spoko.

Pozatym NO, WA mozecie sobie wchodzic i wychodzic ma to w du.pie wspomogliscie wanted lizo dup.stwem macie dola. Mam ss guildi za czasów jak sie wozili noobki po miastach i wielkie kozaki co to oni nie moga teraz poplaczecie to sie wam odechce. Ja dobze pamietam jak to wygladalo posiadzalem troche w dp i widzale jakie cfaniuchy znich.

daj se spokoj z tlumaczeniem im za co, po prostu poczuja smak gleby

mechatronik 2 11-08-2006 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Puniekk
Czy ty nie jestes zbytnio rozgadany? mowisz ze ktos padnie a czy ty bys niechcial pasc ? .... gadasz na clera senseja.... powiedz im to w twarz bo jestes w koncu z Bogatyni -.- zobacyzmy co oni na to powiedza. Obrabiasz im D**e za plecami , bo oni nie czytaj zbytnio forum. Jestem ciekaw kim ty jestes... ujawnisz sie czy dalej bedziesz pisal glupoty i wyzywal wszytskich :>

Puniekk po pierwsze Clericka niejezdze tylko napisalem fakt jaki zostal po NR...a pozatym sam osobiscie wykluczam go z osob ktore chcialbym pojechac ;] wiem czemu on niegra w Tibie i potwierdzam jego zdanie na ten temat...całkowicie jestem akuratnio za Clerickiem bo to moj ziomek i tez bede go bronil na forum i wiem ze jezeli by gral to by gral na poziomie...a co do Senseja ja go praktycznie nieznam wiec wiesz.....ale ubijanie z jego lv jakis noobow to jes wg ciebie pozadna zecza???bo ja sadze jednak ze niezbyt...powiedz sam jak padles to sie wkuzyles...a tu 20+ druta ubija taki sensej z jaka roznica lv sam zobacz...takie cos denerwoje...wez potem nawet odbijac sie lv niechce....;/ ;/ a co do Sir Max Pall'a to teraz moze powiedziec z duma ze jezeli chcieli dowodow zeby go huncic to teraz maja...chlopak sie bynajmniej nieboji................a tan na serio WA sie chyba konczy tak jak w Lutym........

Nosso Mc'Furry 11-08-2006 18:42

Cytuj:

Nie chodzi mi o to ze robicie PA , bo że bedziecie robic PA to kazdy wiedzial .
Chodzi mi o to że najpier mówicie ze jak DOF wygra to bedize lepiej bo nie bedzie PA , a tu ,DOF zrobil kilka fragów poczól się pewniej i odrazu wszystko co wcześniej pisal jest odstawione na bok.

Czy Ty człowieku jesteś jakiś głupi?
Jesteś w Wanted Academy, a Wanted Academy, No Remorse i reszta dupolizów będzie tępiona, i PA będziemy robić właśnie na was. Juz ktoś o tym mówił kilka stron temu, że WA i NR nie ma u nas życia, więc nie rozczulaj się nad soba bo i tak nic Ci to nie da. Sam wybrałeś takie życie ;)

Mysliciel 11-08-2006 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Czy Ty człowieku jesteś jakiś głupi?
Jesteś w Wanted Academy, a Wanted Academy, No Remorse i reszta dupolizów będzie tępiona, i PA będziemy robić właśnie na was. Juz ktoś o tym mówił kilka stron temu, że WA i NR nie ma u nas życia, więc nie rozczulaj się nad soba bo i tak nic Ci to nie da. Sam wybrałeś takie życie ;)

On juz widze sam nie wie co robic niech lepiej przestanie grac i pojdzie na inny server najlepiej do NON-PVP

Mysliciel 11-08-2006 20:44

Cytuj:

Puniekk po pierwsze Clericka niejezdze tylko napisalem fakt jaki zostal po NR...a pozatym sam osobiscie wykluczam go z osob ktore chcialbym pojechac ;] wiem czemu on niegra w Tibie i potwierdzam jego zdanie na ten temat...całkowicie jestem akuratnio za Clerickiem bo to moj ziomek i tez bede go bronil na forum i wiem ze jezeli by gral to by gral na poziomie...a co do Senseja ja go praktycznie nieznam wiec wiesz.....ale ubijanie z jego lv jakis noobow to jes wg ciebie pozadna zecza???bo ja sadze jednak ze niezbyt...powiedz sam jak padles to sie wkuzyles...a tu 20+ druta ubija taki sensej z jaka roznica lv sam zobacz...takie cos denerwoje...wez potem nawet odbijac sie lv niechce....;/ ;/ a co do Sir Max Pall'a to teraz moze powiedziec z duma ze jezeli chcieli dowodow zeby go huncic to teraz maja...chlopak sie bynajmniej nieboji................a tan na serio WA sie chyba konczy tak jak w Lutym........

i tu masz sluszna racje kolego :P

mechatronik 11-08-2006 21:34

Cytuj:

Akcja zbrojna wanted:baby: Chyba na 40+ lvl :p

Bo tylko oni cierpia na tej wojnie...Jak juz bylo powiedziane w poprzednich postach Wanted odrabia straty na takich biedakach...

Jacyna 11-08-2006 21:36

Cytuj:

Nie w ilosci problem

my mamy czas

Ale sam rpzyznasz ze nie moglem wiedziec kto gdzie jest dlatego tak napisalem. Ale zgadzam sie Toba bylaby to glupota.

Pozdrawiam
JacekB)

Aber Vego 11-08-2006 21:52

Hehe ale sie dzieje na tej azurce milo sie czyta ten temat

__ Ja zarabiam 1,5 na h to przeciesz smiech na sali a kradną moje pienieadze z rety k**** je*** ;p

Zielona Firanka 11-08-2006 22:55

Cytuj:

LAST LOG
Ander'sonia Jul 25 2006
Sherd Xaeth May 26 2006
Vlosman Jul 05 2006

Prowokacja? Czy może zwykła głupota?
Podałeś joining date! Pozwolę sobie to sprostować:
Clerick of Equlibrium - Aug 04 2006, 10:46:00 CEST
Ander'sonia - Jul 26 2006, 11:00:32 CEST
Pirydion - Aug 11 2006, 21:13:48 CEST
Sherd Xaeth - Jul 29 2006, 20:36:05 CEST
Vlosman - Aug 11 2006, 19:39:36 CEST

TO są LAST LOGIN'y... To co Ty podałeś było JOINING DATE...
No Remorse już nie ma - jakieś wątpliwości?
Chyba że w te 6 dni uda się "Klerykowi" znaleźć vicków... Tylko po co. Kto teraz będzie chciał supportować Wanted, gdy DoF staje się silniejsze z dnia na dzień?

Ciri the Witcher 11-08-2006 23:14

Eh....to co sie wyprawia w tym temacie to jakas paranoja. Poprostu brak slow na idiotow..... Czy wy ludzie czytac nie umiecie? Poraz kolejny probuje uswiadomic wam ze ten temat jest o WOJNIE DoF vs. WANTED! Tak trudno jest to pojac? Wy non stop napazacie ze tu pa, tam pk a tam jeszcze inne gowno.... Ach, chcialbym jeszcze podkreslic to ze nie tylko ja wam o tym przypominam....

Mysliciel 11-08-2006 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
Eh....to co sie wyprawia w tym temacie to jakas paranoja. Poprostu brak slow na idiotow..... Czy wy ludzie czytac nie umiecie? Poraz kolejny probuje uswiadomic wam ze ten temat jest o WOJNIE DoF vs. WANTED! Tak trudno jest to pojac? Wy non stop napazacie ze tu pa, tam pk a tam jeszcze inne gowno.... Ach, chcialbym jeszcze podkreslic to ze nie tylko ja wam o tym przypominam....

to mow na bierzaco co sie dzieje a my nic nie wiemy to sobie cos znajdziemy do dyskusji
a jak ci to przeszkadza to nie czytaj naszych Postow i juz :P pozdro dla ciebie :P

Mrok 11-08-2006 23:34

Cytuj:

Idiota to ty jesteś temat jest owszem o wojnie ale także o wydarzenia ze świata z azury,bo po co 2 tematy otwierac ,jeden dla wojny,a drugi dla wydarzen ze serwera?

TEMAT "Azura - Wojna i wydarzenia z serwera "

Mioduch 12-08-2006 00:02

Cytuj:

To jest tez temat o wydarzeniach a PA jest przez wojne głownie...

Ciri the Witcher 12-08-2006 00:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mioduch
To jest tez temat o wydarzeniach a PA jest przez wojne głownie...

Eh, hoy nie przez wojne.... PA zawsze bylo i to bez wzgledu czy jest wojna czy jej niema... A jak chcecie sie wyplakac i pogadac o tym kto, kiedy i przez kogo zostal ofiarom PA prosze, zrobcie sobie zjazd ciot i ofiar losu i sie wyplaczcie sobie w ramionach.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23.