![]() |
11:24 You have found a magic sword.
|
Cytuj:
@Doneq RoM upadl i dobrze o tym wiesz ;) Gdyby nie Pirates to nigdy byscie nie wrocili ... ale jak to mowia, sa lepsze i gorsze dni ;) PoD _/ @Pirates 2 lata wojny na marne? Tak |
No, no, no x Mastro robi sie drugi Liam ~, Zdobył już o ile sie nie myle 4 fragi, Gz.
Rom nie tyle Upadł co się rozpadł |
Cytuj:
Jak grał na nim Polak To może i był sprzymierzeńcem... |
Filmik Puldi Kreciles?:>
Gz |
Dopiero teraz obejrzalem filmik Butiego...nudny:( Biegal gdzie z tylu i w ogole biegal do przodu do tylu, do przodu do tylu-.-
|
Gratz Puldi
gratz PoD bitwy. Moje kondolencje PIaty :( :*:* A ja skromnie 42 lvl ;) |
Folari hacked?zal.pl:<
|
...
@doneq
TY uposledzony debilu... Nie jestes smieszny ani nic chociaz bardzo tego chcesz BTw. Smieszy cie ze ma haka? jak ty bys mial to by byla beksa... @Rom + Pirates pwn3d :] |
@up
po 1 to nie bylo do ciebie po 2 idz na swoj swiat pisac glupty po 3 naucz sie czytac, gdzie napisalem, ze sie z tego ciesze? po 4 haka mialem nie raz ;) po 5 idz do psychologa, bo jak byles maly to cie chyba mama po scianach rzucala i masz uraz |
...
@Up
jestes przewidywalny... Wiedzialem ze napiszesz txty typu wannnabe funny ... ach ZALOSC |
Losario nie zrobimy mass loga wiec mozecie skonczyc ta szopke
|
Mmm tzn? Jaka szopke wlasnie wrocilem.
|
zapytaj na venitrlo:P
wiesz ze jestes 5 dni starszy ode mnie?:P |
Folari hacked... :S gowniarzu!! xDDDDD
|
:< odrazu tak ostro:P
cos slabo widze ten hak folariego>.< gm nie przyszedl przez 2h po najwyzszego palka na servie i wogole 10 ludzi od was pilnowalo go a reszta czekala na venitrlo na mass log?:< |
Nie wiem moze xP
|
slabe to bylo mlogliscie mu zrobic acc diabalsed:< pamietaj ze mamy wasze numery:>
|
Coś się dzisiaj działo? Płynąłem na liberty bay i w venorcu lognął się POD.
Btw. Wczoraj vamp shield looted ;p LOL Pozdrawiam @down :P Czekam na filmiki ;) |
@UP
obecnie z tego co widzialem i wiem od znajomych jest rypańsko :D, Wbijam sie noob charem ... Saori Ma Killed at Level 135 by Zevs Mighty Thunder and by Soldek |
:/ Przykra sprawa ;/
|
Zycie. A ja skromnie juz 44 lvl ^.^
Nie nawidze Lagow... |
Juz niedlugo 200 strona:D
To w koncu hackneli Folariego czy nie?;s |
Gdybys mial hakera ztrapowanego w dp to co bys zrobil? Oni mieli go w trapie przez 1,5h a nikt nawet nie zdiabalsowal mu konta, "haker" sie wylogowywal potem znowu logowal, robil sobie tp, slaby fake:<
|
@Iron
Weź tak dupy nie liż PoD'owi na forum....Na noob charze chodzisz po Carlin i tylko "Hail RoM Hail Rom Jebać Skowronka" Co do wojny mam nadzieje że Alianci wygraja :) |
Szczerze nie interesuje mnie wojna na Aurea, ale widze tutaj posty Losariego i to zwrocilo moja uwage :P i takie pytanie jakiego chara ma ten frajer?
|
@up
Meee dalej boli Cie huncik z Furory?:>> Lukcik Almighty < me. |
@2up
Master sorcerer 100+ :) Nicku nie podam :P |
A tutuaj maly link do n00b party xDD
http://www.zshare.net/image/asdasd-jpg.html @up Juz sam podalem x> |
@Losari
Nie mnie nic nie boli, w przeciwienstwie do ciebie ja moglem grac dalej na Furora, a ciebie wydupczyli najbardziej hahaha a pomyslec, ze to my moglismy byc na miejscu Taifuna ;) ale okazales sie za duzym frajerem :D i skonczyles jak frajer hauhauauahua ;) |
Eldyn wypierda*aj. To nie temat z Furory. Nie znadziesz tu przyjaciol i nie zaistniejesz.
@Topic W koncu Folari odzyskal chara? |
Cytuj:
|
Jan 29 2007, 10:36:56 CET Died at Level 45 by a necromancer
>.< _/ Kicks |
@Eldyn
Przykra sprawa bo ja Sarandiela sprzedalem i nie mnie wyjebali z serva tylko Ciebie (dokladniej ja to zrobilem bo nie wiem z kotrym ownerem mam doczynienia) wiec jedynym frajerem jestes ty x) |
Dadi the Master odda mi swoją klawiaturę 2 literową dzisiaj powinien przesłac ją pocztą
|
@Gotic Roma
Kultury troche buraku, ja przyjaciol nie szukam, przyjaciol mam w rl. Moze to ty tutaj szukasz przyjaciol bo w rl nikt cie nie lubi? @Losari Postac sprzedales bo miales byc huntowany po wojnie i kazdy to wiedzial :D a z serva mnie nikt nie wyjebal tylko sami zaczelismy pkowac i meczyc noobow :D a jak gralismy to tylko Laaco mial payment 15k a co to dla 90lvla? pffff |
Cytuj:
|
@Eldyn
Lol zadnej wojny nie bylo Ty chyba miales na serio wiecej niz 3 ownerow ze nie wiesz co sie dzialo jak sprzedawalem chara... hunta nie dostal bym conajmniej do wojny Spoxster vs Taifun wiec skoncz pierodlic i idz sobie tam dalej cpac jak to zawsze robiles matole bez szkoly. |
chciałem pogratulować Teamowi z Banshee questu za genialne spierdolenie roboty...
póki się słuchaliście szło ładnie ale oczywiscie Ragafee~musiał wleźć tam gdize mu nie kazałem no i 4 wrl+.... gratuluje ;-) |
Tak jak by nie patrzec moja wina... Ale niestety starsza podlaczyla sobie laptopa i wtedy mnie zmulilo i jak to na lagach bywa wpadłem missclickiem na to pole -.- Przepraszam tych co padli :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:19. |