![]() |
Cytuj:
Notop: Haha:P |
Cytuj:
|
mysle ze jak spojrzysz to sie domyslisz ;)
|
Pytałem... bo widziałem gdzieś na necie zdjęcie lukiego na Poi... może by był TS... a może przymiarka do questa heh ;p w każdym razie widziałem go tam ;)
|
Ciacho1920:
Zauważyem że jesteś z Pnioków... znasz może Damiana Piechaczek??:) |
Cytuj:
Up: Nie!! |
Bedurion Wrócił Do DPFT :))Ciekawe Na Jak Długo :S:S:S:S
____________ TYLKO JEDEN KLUB KOCHAM Aż PO GRóB KRAKóW TO NASZ RóD WISEłKO NA PRZóD |
a Aata Znowu Ded :D Wie Ktoś czemu??
Mi Sie Wydaje że to net :D:D ____________ TYLKO JEDEN KLUB KOCHAM Aż PO GRóB KRAKóW TO NASZ RóD WISEłKO NA PRZóD |
nawet nie zauwazylem ze Bedu w dpft juz :)
|
Gratz dla all team:
-Medivh Shady -Sua Mea -Bellish Elane -Perrymon Btw. Notop myslalem ze jak skonczysz anni to napiszesz MDW ROX!!niach niach...^^8o Co do anni wykonany szybko, dobrze i gladko:P |
Cytuj:
filmik plax |
Cytuj:
03:49 Sua Mea [164]: 2 03:49 Sua Mea [164]: 1 03:49 Kayetan [112]: Hail DPFT ! 03:49 You lose 93 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 15 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 47 mana. 03:49 You lose 15 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 92 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 146 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 133 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 140 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 82 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 124 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 135 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 105 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 25 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 120 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 131 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 135 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 103 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 87 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 7 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 7 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 114 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 137 mana blocking an attack by a demon. 03:49 You lose 115 mana blocking an attack by a demon. 03:50 You lose 29 mana blocking an attack by a demon. 03:50 Yulle Atha [100]: GOOGOGOGO 03:50 You lose 28 mana blocking an attack by a demon. 03:50 You lose 15 mana blocking an attack by a demon. 03:50 You lose 96 mana blocking an attack by a demon. 03:50 You lose 149 mana blocking an attack by a demon. 03:50 You lose 135 mana blocking an attack by a demon. 03:50 You lose 11 mana blocking an attack by a demon. 03:50 You lose 289 mana blocking an attack by a demon. 03:50 You lose 99 mana blocking an attack by a demon. 03:50 You lose 15 mana blocking an attack by a demon. 03:50 You lose 232 mana blocking an attack by a demon. 03:50 You lose 48 mana. 03:50 You lose 15 mana blocking an attack by a demon. 03:50 You lose 136 mana blocking an attack by a demon. www.notop.republika.pl/ani1.jpg www.notop.republika.pl/ani2.jpg pozdrowienia dla MDW musialy byc :D |
No no no, Sua zrobił anni ;d Gz man...
Umieściłeś 2 zdjęcia... byłem w 100 % pewien, że jebniesz pozdro dla Mateusza. jednym słowem: gz ;d PS. ile trwał anni :P ? |
Tyle ze wyszedlem z anni rooma chcialem zobaczyc jak im exp wpada powiedzialem "ale ludu tu stoi" i uslyszalem od bellisha HAHAHAHAHAHA czyli jakies 40 sekund xD
|
Cytuj:
Serio cieszyłeś się 10 sekund z 107 lvla :D :D :D ? |
ta udalo mi sie wbic lvl i dojsc do ebh ;D
|
Kick? Lag? Frez? Brak UH ;p? brak IH? brak mf?
współczuję ; ((((( |
a jak pada 107 knight od czegokolwiek na czym expi? xd
|
Kick <oklaski>
xD ale są także inne przyczyny (wyżej wymienione :P) |
lepiej daj filmik a nie jesteś taka skąpa
|
Cytuj:
Ja widzialem filmik i wiem co tam jest... Dobrze robi ze nie daje:P |
latwo sie domyslic co jest skoro nie daje ;p btw zeby pomoc , mlodszym uzytkownikom forum na tescie gimnazjalnym , starszym tez sie przyda , mi bardzo pomoglo xD
http://www.bartaz666.republika.pl/test.html |
Bot ??
____________ Tylko Jeden Klub Kocham Aż Po Grób Kraków To Nasz Ród Wisełko Na Przód |
Cytuj:
<humor> Mi też pomogło xD Ja chodzę do III gim i u nas w szkole co miesiąc piszemy testy próbne... z równie ciężkim jeszcze się nie spotkałem xD PZDR <humor> |
Cytuj:
|
zmieniając temat, bo widze, że tu troszke ludzi z warszawy i kibicow legły.
LEGŁA, LEGŁA WARSZAWA!!!!!!!!!!!!! GÓRNIK ZABRZE OLE! dzieki za wysłuchanie;] |
Ktoś tutaj wspomniał o ormo ;> otoz dzisiaj odbył sie open battle w którym gildia Uwazajcie Pkujemy została dosłownie rozniesiona ;-) (fragi na tibia.com sa jeszcze niepodliczone) ;)
Filmy z wojny można zobaczyć na tibicams ;) |
Cytuj:
tylko MDW dostal ;P |
JA MAM TEZ!
Wszyscy mają mambęęę! |
Mam i ja !
|
Cytuj:
To pokaż .. |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
dobra film juz widzialem i powiem ze ladnie ladnie to bylo cos jak battle Vision vs Dusskines tylko hity mniejsze :)
|
http://rapidshare.com/files/24969592...uto_mpabot***** - cracked tibiabotng
|
Cytuj:
Ps. Dzięki za wymienienie w gronie trójcy xdddddd |
A Ja mam Mambe i Filmik^^ Jestem najlepszy!!^^
|
A Ja Nie Mam Maby Nie Mam Filmiku Ale Za To Mam Wszystko W Hu....
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |