![]() |
|
40 Ek Eq Kina Armor P Legi sandals (tylko dlatego że dedłem) soldier helmet(tylko dlatego że dedłem) Blacksteel sword I Scarf Kupić Lepsze Eq W Banku Mam 9k
|
wszystko zalezy od skilli.. moze peninsula -2 z dobrymi skillami (ponad 75), tomby -1, scaraby, cyclopolis z dobrymi skillami, malpy , zolwie , barby itd
|
78RP
Pal arm Bohy/Softy Blue legs Royal helmet MMS 84/70 |
Gdzie?
Knight, level 35, skille 74/73. Moje eq to K-Set, Crusader Helmet, Medusa Shield, BS i fur boots. Nie wiem gdzie expić, chodzi mi o 0 waste i niezły exp...
|
Cytuj:
Mam obs knife :)... |
34 Paladyn.
65 Distance. Ekwipunek: Crown helmet, b robe/w depo golden armor;x, b legi, vampirka, rsy/lub coś innego, Leather boots(w depo boh). FACC, mieszkam w thais, dotychczas expiłem na południe thais na cycach. Odpada POH na pewno! Świat Nerana (non-pvp). PS : Oczywiście mieszkam w thais ale moge sie przenieść. Prosiłbym o wszystkie możliwe rozwiązania. Pzdr. ;x EDIT: Jak mam iść na guardy to już wole na cyclopsy na południe thais. |
Dwarfy Guardy, na POHu byś miał dobrze ale jak nie chcesz to nie... MT ale zazwyczaj tam dużo ludzi jest...
|
Cytuj:
|
gdzie polecicie mi expic 27 msem ? mam 25k do wydania na exp
|
@UP
Ostrożnie na tarpit tomb -1 no nie aż tak ostrożnie ale zachowaj czujność Lub guardy :P PoH z blokerem jak nie będzie zajęty. Dużo jest możliwości :P |
orcland z bohami.
|
78RP
Pal arm Bohy/Softy Blue legs Royal helmet MMS 84/70 |
BB Isle, Dragony, Frosty z p boltami. to tak na szybko, według mnie z naciskiem na BB isle.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie sie moze wybrac 70EK z 40-50ED~
Jakies propozycje odnosnie takiego wspolnego huntu ? |
Jimi666@
Gs Ilsnad Lich Hell??? Pod BB Island Hydra Islands Quary pod GS Island. Culty na Goromie Tomby za tp ^ mob@ Może Behe ? DL ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |
|