![]() |
|
@up
dokładnie... |
34 Paladyn.
65 Distance. Ekwipunek: Crown helmet, b robe/w depo golden armor;x, b legi, vampirka, rsy/lub coś innego, Leather boots(w depo boh). FACC, mieszkam w thais, dotychczas expiłem na południe thais na cycach. Odpada POH na pewno! Świat Nerana (non-pvp). PS : Oczywiście mieszkam w thais ale moge sie przenieść. Prosiłbym o wszystkie możliwe rozwiązania. Pzdr. ;x EDIT: Jak mam iść na guardy to już wole na cyclopsy na południe thais. Waste ? hmm... Mogę mieć, oczywiście nie takie że odrazu na orshabala pójde. Lekkie waste może być. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mt??
Co znaczy MT??
|
Dziękuje za odpowiedzi. Pójdę może na elfy ;x
@unkownX2 MT - Mount Sternum. Taka góra z cyclopsami ^^ Tu masz opis dokładniejszy - > KLIK :) |
sobie expij na cycach na ktorych lvl wbijesz w 5~7h a na guardach w 2~3h ze sporym profitem.
polecam guardy, mint.. |
Witam Witam ;))
a ja gdzie bym mógł poexpić ? - Elite Knight , 90/90 , 50lvl najlepiej jakis dosc mocny exp, - bardziej dla expa niz kasy ;] z gory dziekii |
Cytuj:
@UP Eq jakie? Btw. Powtarzam swoje pytanie. 113 sorc, 66 mlvl. Gdzie expić? :) (bez waste) @Down Jeśli nie szkoda Ci kasy, to idź na dle. :) To weź druta, sora i na hydry. :) |
Cytuj:
@UP kupiasto troche, nie mówie ze nie szkoda, ale bez az tak duzego waste, 1-2k przejdzie, ale od razu zwastowac tak wiele ;< |
Cytuj:
Cytuj:
edit: taaa taaaa niech idzie 50 ek na hydry, żeby mieć exp 15k/h, MIODZIO! |
ED 34lev, 36mlev. Pacc
Jakies ciekawe propozycje? |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. a 50k/h to dla mnie dobry dosc exp ;) |
Cytuj:
|
@ 2x up
dragi, tomby, cyclo, dc-2, zolwie @ up dragi/dl z icicle, dwarf hell, mintwall? ;) |
Czekam od nowa na jakies ciekawe propozycje.
66 Kina / 78/77 / Eq dsm , g legs , mms ,dh ,boh etc. Odpadaja: laguna ( botzz ) stone tomb ( 50k/h but waste ) more more please :)) |
Cytuj:
|
gdzie expic??
Knight
30 lvl 59/58 :( BS, Vamp shield, knight arm,crus helmet,plate legi, leather boots Gdzie expic maxymalnie szybko (wiem ze z tymi skilami bedzie trudno), moze byc minimalne waste. Pall 25lvl 62/niepamietam <bylo 70 ale rs wbilem i padalem xD) Rs'y, beho shield, belted cape/plate armor/mamouth fur cape, steel helm, plete legs, leather boots W miare szybki exp byle nie waste. Sorc 20lvl 22mlvl (spirit cloak) WoD, WoDB, spirit cloak, dwarven shield, dark helm, plate legs Exp 1lvl/h lub troche wolniejszy moze byc minimalne waste.(Jak najszybciej do 45lvl?) Prosze o pisanie miejscowek facc i pacc dla sorca dla palla i knighta only facc. Z gory dziekuje. |
Cytuj:
Pallek dwarfy solidery, ghoule na MT, cycki, może mino tower koło Kazoo. Sorc ghoule i skeletony na MT, cycki (uważaj na ich większą ilość), roty na fibuli. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:45. |
|