![]() |
|
Gdyby finał LM nie był na Bernabeu, to na pewno projekt Realu byłby przygotowywany wolniej i bardziej z głową. Ale cóż Perez zaryzykował i zobaczymy co z tego wyjdzie. Przynajmniej Gran Derby będą mega ciekawe.
Swoją drogą szkoda mi Benzemy, imo idealnie pasowałby do Manu. |
@up
Dlaczego szkoda? Z tych wszystkich, którzy w tym okienku transferowym przyszli do Realu chyba on spisuje się najlepiej. |
Strzela te bramki, ale to raczej takie dobitki. Z tych co przyszli to najlepiej spisywał się chyba Granero. Kaka i Alonso grali na przyzwoitym poziomie jak na presezon, ale bez rewelacji. Nie wiem tylko czy takie ocenianie zawodników Realu ma sens. Nie mieli czasu się zgrać. Podobnie jest z Ibrą w Barcelonie, potrzeba jeszcze trochę czasu, jednak z każdym meczem wygląda lepiej. http://www.youtube.com/watch?v=pcHDm22Lx7Q
|
Piast Kobylin 3-1 Zagłębie Lubin
Jakub Pospiech 33, Michał Rejek 42, Tomasz Kempiński 73 - Ilijan Micanski 66 HA-HA-HA! |
Cytuj:
i kolejne 10 zl w plecy... co ta druzyna robi w ekstraklasie? |
Cytuj:
|
@Up
Kania aktualnie w "Klasie A" :-P |
Az zal patrzec, jak taki piekny klub przegrywa z jakimis lamerami ;//
|
"Leo Messi otrzyma jutro nagrodę dla najlepszego gracza ostatniej edycji Ligi Mistrzów, po zliczeniu przez UEFA głosów trenerów szesnastu drużyn, biorących udział w 1/8 finału rozgrywek."
:) |
Niezbyt ladne zachowanie Eduardo IMO powinien za to jakas kare dostac
|
Czyhryński dogadał się z Barcą
Dobry perspektywiczny piłkarz, ale nie wart 25 mln ojro. Ale z drugiej strony, o Pepe też gadało się podobnie, a on, poza jednym nieszczęsnym zachowaniem, był filarem obrony Królewskich. Był lepszy od zdobywcy Złotej Piłki Cannavaro i vice-mistrza świata Metzeldera... No ale cóż, jedno nieszczęsne zagranie przekreśliło jego karierę... |
Cytuj:
Kosowski, Żewłakow i Sikora blisko LM :D 3:1 dla Apoelu, pierwszą bramkę strzelil Kosa. Cieszy forma Boruca. Oczywiście świadczy o tym reakcja po decyzji o karnym, a nie interwencje :P |
Piekielnie mocny jest ten Arsenal ; > MU może się obawiać.
|
Cytuj:
|
Ale Barcelona to koty , zawsze kochalem ich gre . Powiedzcie mi jaki kluby na swiecie robia zmylki ze spalonymi i graja tak plynna pilke ;>
|
Cytuj:
Mówię poważnie, jestem pod wrażeniem gry Arsenalu. ; d |
Eduardo... A może on też symulował to złamanie? :o
|
Tyle stron wyśmiewania się z Arsenalu, chłopak ma prawo czuć się 'nieswojo'. Ale coś mi się zdaje, że w końcu zabłysną w Europie...
|
Na razie idą jak burza. Jeżeli pokonają teraz ManU, to my, zwolennicy teorii Yoha, będziemy śmiać się wam w twarz :D
|
Bojcie sie bo jak Arsenal wygra LM to dopiero wtedy bedziecie mieli wysyp wyznawcow Yohizmu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |
|