Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Grycan 29-05-2009 13:26

http://www.demotywatory.pl/komentarze/2698#komentarze

Musiałem to dać. :)

@top
Czy manga Naruto jest znośna?? B)

AzuranskiRookstayerXL 29-05-2009 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2553370)
Naruto ciągle na śmierć zafillerowany?

Już końcówka fillera.

Huncz 29-05-2009 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grycan (Post 2553389)
Czy manga Naruto jest znośna?? B)

Uważam, że gdyby nie była nie czytało by jej tyle osób i nie byłoby naszych cotygodniowych pogawędek ; P

raven 29-05-2009 15:07

Ukryty tekst:
@bankai soifon .. myslalem ze sie nie doczekamy ;p szkoda tylko mi reki mojej fejwrit bejbe :( @2 tez mi sie nie wydaje zeby halibel tak latwo kipnela :F

Koszyk 29-05-2009 18:53

Tia zbliża się koniec fillerów w naruciaku...

Ukryty tekst:
ale beznadziejnie pokonał tego three-tail omg, zal.ru

Grocix 29-05-2009 19:45

@K-ON 09
Trzy słowa:
Moe, moe, kyun!

AzuranskiRookstayerXL 29-05-2009 19:52

Przeklęte dylematy życiowe - co obejrzeć dziś w nocy?

Suhayl 29-05-2009 19:52

Co sądzicie o nowym odcinku Bleach? Mangi nie cytam (Anime ogląda sie przyjemniej w sumie). Halibel w końcu wyciągnęła miecz... Odjazdowy desing, w sumie.

Koszyk 29-05-2009 19:58

No wreszcie będę mógł zobaczyć moją wybrankę życia w walce! :D

Otakuma 29-05-2009 20:56

@Suhayl
Taki sobie, poświęcony przygotowaniom do walk. Niczym takim nie zachwycał.

GargoinX 29-05-2009 21:25

@K-On!
Zgadzam się z Grocixem - lepiej się tego opisać nie da. :d

Suhayl 29-05-2009 21:58

Swoją drogą, polecam Basquash. Seria jeszcze trwa, planoewane jest 26 odcinków. Koszykówka w wielkich robotach i elementy ecchi. YEAH!

Gangrel 29-05-2009 23:42

Naruto
Ukryty tekst:
ROTFL, Pain wezwał smoka.

Quezacoatl 30-05-2009 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez raven (Post 2553446)
Ukryty tekst:
@bankai soifon .. myslalem ze sie nie doczekamy ;p szkoda tylko mi reki mojej fejwrit bejbe :( @2 tez mi sie nie wydaje zeby halibel tak latwo kipnela :F

Ukryty tekst:
O jej reke to sie nie boj. Moze takiego czegos Unahana juz naprawic nie zdola. Ale Inoue bez problemu to wyleczy.

Cytuj:

Co sądzicie o nowym odcinku Bleach? Mangi nie cytam (Anime ogląda sie przyjemniej w sumie). Halibel w końcu wyciągnęła miecz... Odjazdowy desing, w sumie.
Nie gadam z toba bo to jak bicie zdechlego psa. Jestes do tylu po prostu, juz ta czesc omowilismy. Nie ma co do tego wracac. :p

Grocix 30-05-2009 01:09

A ja obejrzalem Yozakura Quartet. Calkiem ciekawa i przyjemna seria, mozna obejrzec ;)

Nari 30-05-2009 03:12

@ Naruto
Ukryty tekst:

(ironia)Wzruszająca scena z Painem, spodobało mi się. W dodatku Kishi mnie zaskoczył wskrzeszeniem większości bohaterów z Konohy, czyżby brakło mu postaci na dalszą jatkę?

@edit
O, wy już ten temat omówiliście stronę temu, szczegół : P.

DDoS 30-05-2009 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2553955)
@ Naruto
Ukryty tekst:

(ironia)Wzruszająca scena z Painem, spodobało mi się. W dodatku Kishi mnie zaskoczył wskrzeszeniem większości bohaterów z Konohy, czyżby brakło mu postaci na dalszą jatkę?

@edit
O, wy już ten temat omówiliście stronę temu, szczegół : P.

Ukryty tekst:
Po co nowych wstawiać, gdy starsi nie pokazali nawet pełni swoich umiejętności :)

Anime - dno to się już powoli robi męczące, pocieszający jest fakt, że został jeden odcinek tych fillerów i wraca na tor mangi.
Czyżby Gruen przeżyła własną technikę (jeżeli nie scenarzysta zrobił mega fail) - kwiatek w krysztale nie rozpadł się, a tylko popękał, według tego co ona sama mówiła - póki kryształ istnieje znaczy że żyję.

Lucky Star 17 ep done, ciekawe jest nawiązywanie do anime - Code Geass, Haruhi.

Arcan 30-05-2009 16:02

Fakt, te fillery są kompletnie nieudane. Już niedobrze mi się robi, gdy ponad 100 raz słyszę "możesz wrócić tam, gdzie ktoś o tobie myśli".
Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego wstawiane są fillery, gdy anime nawet nie dogoniło mangi? Wcześniej myślałem, że fillery właśnie po to są, żeby wypełnić czas antenowy przy zrównaniu anime z mangą.

MALLuś 30-05-2009 16:11

Cytuj:

Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego wstawiane są fillery, gdy anime nawet nie dogoniło mangi?
$$

Taka "politykę" ma studio wydające Naruto.

Edit:
Docelowej widowni, czyli dzieciom nie powinno to przeszkadzać w tym zęby rodzicie im kupowali zabawki i inne pierdoły.

A fanom nawet jak się nie podoba to będą oglądać albo przerzuca się na mangę/będą omijali fillery.

Arcan 30-05-2009 16:19

Zdecydowanie dziwna polityka. Zrażą większość fanów tego anime.

Co do mangi
Ukryty tekst:

Jeśli nic nie przegapiłem, to bohaterowie zostali wskrzeszeni, ale wioski nie ma, prawda? O ile nie odbudują jej do czasu przybycia Sasuke, to zapowiadają się ciekawe walki (brak budynków do ochrony - można iść na całość).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35.