Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

hoomik 27-08-2009 19:41

o co zaklad ze Unirea nie bedzie ostatnia?

Gierubesoen 27-08-2009 19:48

Eee tam, wygrają jakiś meczyk na inaugurację, narobią szumu a potem wszystko w plecy, tak jak Cluj rok temu... Btw:

Trener: Dan Petrescu

Fintex 27-08-2009 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2635082)
"Ja, użytkownik forum.tibia.pl zwracam sie do administracji z uprzejmą prośbą o przyznanie perm bana dla użytkownika Yoh Asakura, aby nie musieć czytać kolejnych 20 stron frustracji Arsenal-fanboya

1. hoomik
2. Dark Sven
3. K.Jay
4. Gierubesoen"

my > wy

/

jeszcze ja!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2635085)
Mi tam lotto czy Yoh będzie czy nie, ważne jest że Real pozbywa się swojego najlepszego obecnie piłkarza. Fani Realu nadal będą wychwalać Pereza pod niebiosa? Ten człowiek nie liczy się ze zdaniem innych. Pellegrini chciał mieć Robbena i Sneijdera, ale jak widać w Realu nie trener wybiera skład. Tylko później w razie niepowodzenia pierwsze co zrobią to zwolnią szkoleniowca...

edit. Jeśli Bayern kupi bramkarza to z Ribery i Robbenem na skrzydłach mogą nieźle zamieszać.

Robben jest mega asem. szybki, zwrotny i dobry technicznie. tyle, ze wiecej siedzi na ławce niż gra z powodu kontuzji... wiec raczej nie pasuje do filozofii Pereza. mało gra, mimo, ze jest jednym z najlepszych to nie trzepie tyle kasy dla klubu.

IMO bayern teraz bedzie mial problemy z wyjsciem z grupy. to już nie ten Bayern sprzed ~10 lat... Efenberg, Scholl i te sprawy... a Bordo może zamieszać.

stawiam, ze Milan nie poradzi sobie z Marsylią w walce o drugie miejsce. Real chyba 1sze.
Czelzi lajt, Man utd. lajt. Arsenal lajt. zaś bedzie 3 druzyny w pófinale. aff.
Pojedynek Eto'o vs. Ibra <333 bardziej lubie eto'o niż Ibre, no ale wkońcu to Barcelona :)

ZapodajMuze 27-08-2009 20:17

Panowie wydaje sie wam ze mozna obstawiac ile pucharow jaka druzyna zdobedzie przez najblizszy sezon ? Stawilbym 2 z 3 na barce i po roku gruba kasa by wpadla ;>

Articuno 27-08-2009 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2635193)
o co zaklad ze Unirea nie bedzie ostatnia?

Ja uważam, że awansują.

Bayern, Juventus, Bordeaux, Maccabi Haifa. Generalnie łatwa grupa, Bayern jest(póki co) słaby, Bordeaux dobre(póki co), ale liga francuska... Maccabi murowane 4 miejsce. Ale awansu być pewny nie mogę. Gdy zacznie się Champions League, okaże się, czy Ferrara jest odpowiednim czlowiekiem na odpowiednim miejscu.
DZIŚ POLSKA - HISZPANIA NA TVP SPORT W KOSZA.

hoomik 27-08-2009 20:30

Polska - Hiszpania (-20) 2. Gortat i Lampe to za malo. A swoja droga, rezygnacja z Dylewicza i miejsce w skladzie dla Witki uwazam za jawna kpine, mimo ze jestem ze Zgorzelca i Turow to moj klub, a czarno-zielone to moje barwy. Tlumacze to sobie tym ze Muli chyba stwierdzil iz pod koszem jest wystarczajaco mocny, natomiast obwod kuleje, a Witka > Dylu w rzutach z dystansu. Slabe to tlumaczenie, ale zawsze jakies. No i jakos nie chce mi sie wierzyc ze Iwo > Kiko, albo Chylinski > Kiko. Ale coz, 7-9.09 wszystko zweryfikuje. AP vs AI... damn... :/

Bayern jezeli do konca tygodnia nie zrobi spektakularnych transferow odpadnie szybko ze wszystkiego, z czego sie da. Zupelnie nie widze tej druzyny, a van Gaala uwazam za totalny niewypal. Nigdy go nie lubilem, a to, ze na sile probuje zrobic w zespole rewolucje, jeszcze bardziej mnie tylko irytuje. Grupa po zakonczeniu RS LM:
1. Juventus
2. Bordeaux
3. Bayern
4. Maccabi
Do wziecia jest Robben, van der Vaart, van Nistelrooy... na co on kur*a czeka? Wiem ze ludzie beda wtedy gadac o tym, ze znow probuje robic kolonie holenderska, ale akurat tak wyszlo, ze to Holendrzy sa w tej chwili najlepszymi - wciaz wolnymi - zawodnikami na rynku. A tego, ze wyje*al Lucio to mu chyba nikt nie wybaczy. I w ogole Ottmar pliskombek.

Bayern - Wolfsburg 2 3.90. Ladnie mozna zarobic.

Exodus 27-08-2009 21:48

ciezko powiedziec jak z Lechem, nie ogladalem calej 1 polowy, ale z tego co pokazywali na powtorkach powinno juz byc 1 0 dla nas ;.

btw. czy tylko mnie ta wkrwia ta reklama o jakiejs gazecie w ktorej ucza rysowac mange??

Gierubesoen 27-08-2009 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2635298)
ciezko powiedziec jak z Lechem, nie ogladalem calej 1 polowy, ale z tego co pokazywali na powtorkach powinno juz byc 1 0 dla nas ;.

Stilić dośrodkował, bramkarz wpadł na Arboledę bodajże i się przewrócił, piłka bezpośrednio wpadła do bramki (ach te wrzutki SS) a sędzia na początku uznał gola, ale po protestach Belgów zmienił decyzję... Ogólnie ten mecz to jedna wielka nerwówa, sporo żółtych kartek, ostrych fauli, ale ogólnie Lech się cały czas broni.

A jak tam koszykarze??

Articuno 27-08-2009 22:19

Koszykarze po 3 kw przegrywają tylko 4 pkt, ogladam na przemian z Lechem, ale jest dobrze. Jakby tego bylo malo, ten swietny zawdzieczamy "małym", bo Gortat z Lampe dzis slabiutko.

Lotress 27-08-2009 22:37

Belgowie strzelają, 1:0 dla Brugge. Nie było by bramki, gdyby nie strata Wilka, która zaowocowała kontrą. Kasprzik też wypuścił piłkę z rąk, ale strzał był cholernie mocny.

Meryba 27-08-2009 22:40

Hiszpania 88 - 83 Polska

Gierubesoen 27-08-2009 22:41

Ten Wilk jest taki lewy, nie wiem co Beenhakker w nim widzi... Pewnie kolejny International Level _/ Jeśli Lech nie awansuje, to setka Lewandowskiemu się będzie śniła po nocach...

btw, Hiszpania 88:83 Polska, całkiem nieźle sobie radzili w 4. kwarcie.

@edit

No i dogryweczka.

hoomik 27-08-2009 22:51

jakze slaby kondycyjnie musi byc ten Stilic, ze go w kluczowych momentach meczu zdejmuja z boiska... dobra, jestem optymista, i zakladam ze awans do grupy bedzie taki jak rok temu - dogryweczka, nerwy, ale happy end. Zobaczymy za pol godziny. Stay tuned.

Fintex 27-08-2009 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2635328)
Belgowie strzelają, 1:0 dla Brugge. Nie było by bramki, gdyby nie strata Wilka, która zaowocowała kontrą. Kasprzik też wypuścił piłkę z rąk, ale strzał był cholernie mocny.

mógł to piąstkować na bok..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2635341)
jakze slaby kondycyjnie musi byc ten Stilic, ze go w kluczowych momentach meczu zdejmuja z boiska...

ja nie mam pojęcia jakim cudem on w ogóle gra dośc dobrze mając prawą nogę tylko od utrzymywania równowagi. zawsze myslalem, ze zeby grac w 1szej lidze to trza obydwoma operować dosc dobrze.

Lotress 27-08-2009 23:28

Mamy karne, stawiam jednak na Belgów. Mam takie dziwne przeczucie...

Gierubesoen 27-08-2009 23:34

Bosacki - profesor
Djurdjevic - pomylił wybicie piątki z karnym _/
Golik - 100% farta, w środek po ziemi, piłka ledwo się wtoczyła
Gancarczyk - Bramkarz znów wyczuł, ale strzał na tyle mocny, że weszło
Rengifo - Denerwował mnie przez cały mecz, grał od niechcenia, uderzył od niechcenia

no i koniec :D

Lotress 27-08-2009 23:38

Wiedziałem :) Karne Lecha to IMO porażka, jedynie Bosacki uderzył dobrze, no może jeszcze Gancarczyk.

hoomik 27-08-2009 23:44

nigdy nie bylem w stanie stwierdzic, po jaki ch*j zawodnicy biora do karnego rozped wiekszy niz 2 metry. Ja sam jak strzelam to robie dwa kroki do tylu i mi wystarcza.

Za odpadniecie obwiniam Lewandowskiego, ktory nie dosc ze zjebal 666% sytuacje, to jeszcze praktycznie przeszedl obok meczu. IMO kompletnie overrated gracz.

Lotress 27-08-2009 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2635383)
nigdy nie bylem w stanie stwierdzic, po jaki ch*j zawodnicy biora do karnego rozped wiekszy niz 2 metry. Ja sam jak strzelam to robie dwa kroki do tylu i mi wystarcza.

Za odpadniecie obwiniam Lewandowskiego, ktory nie dosc ze zjebal 666% sytuacje, to jeszcze praktycznie przeszedl obok meczu. IMO kompletnie overrated gracz.

Kasprzik też z Wilkiem zawalili. Do tego tyle się mówiło o jego dobrych obronach karnych, a tu dupa.

Dark Sven 27-08-2009 23:52

Faktycznie. Kasprzik te karne bronił zdecydowanie bez ikry.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33.