![]() |
|
Czy dam rade na smallcamp barbów?
36 rp 64 dist eq : Dragon Shield, Blue Legs, Belted Cape, Crown helmet, Boh. |
gdzie expic?
20 sorc FACC
24 mlvl Wand of decay, plate armor, dark shield, magican hat, boots Gdzie expic najwydajniej?? Chodzi mi szegolnie o exp i jak najszybciej dobic 45 lvl?? Bez waste, moze byc na 0. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
:) [10 znaków ;o] |
@Kruskon
Umiesz mi odpowiedziedz?;( |
gdzie expic 51 rp pacc 73/53?
|
Małpy i żółwie.
|
Ale syfny skill defa.X(
|
Cytuj:
@Mosted Nie exp ani na żółwiach ani na małpach. Bo tam sami boterzy. Płyń na Edron i exp na dragach/dlach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
expienie palkiem
Jak dla mnie dobrym miejscem do expienia niskolevelowym palkiem jest Outlaw Camp i Cyclopy na PoH. na OC jest o tyle łatwiej, że nie ma za trudnych przeciwników na samym dojściu i bardzo łatwo jest pokonać znajdujace się tam potwory uciekając. Wyjatkiem są mino archery, ale można na Tibian Earth zobaczyć gdzie są i poprostu omijać tamte tereny.
Co do cyców na PoH. Dość dużym problemem jest dla poziomów 8-15 (zależnie od skilli) samo dojście, bo może na nas czekać zlurowana tarantula, albo nawet dwie :(. Jeśli jednak uda nam się przejść bez przeszkód to exp na cycach jest przedni. Dość duży teren i respią się nawet szybko. Jeśli ktoś chce troche pokozaczyc to może pójść także na mino guardy, lecz może to się okazać śmiertelne dla niektórych którzy nie mogli by pokonać 2 mino archerów w towarzystwie 3 cyców i guarda.8o Jest to mój pierwszy wpis na forum, więc liczę na wyrozumiałość B) |
Siema All. Gdzie expić 9 sorcem eq: Studded Armor, Dwarven Shield, Croc Boots, P Legs, Soldier Helmet nom i różdżke Wand Of Vortex. Gdzie expić żeby wbijąc szybko lvl ? :P FACC
|
@up
Orci, roty, skelety, a na 13 ghoule możesz na MT(przynajmniej ja tak robiłem). |
jaskinie z rotami/dwarfamiiiii...
|
36 ek?
DSM,RH,B LEGS,DEMON SHIELD,NOBLE AXE,P AMMY + wszystkie wykupione czary z wyjątkie exivy i exani tera ( ale to niema znaczenia na expie xd ) i skille dodam że 67/66 z góry THX |
37 royal paladin - belted cape, blue legi, dragonka, bohy, crown helm, royal speary
Gdzie expić zeby szybko do 40 lvla, i zeby byl jakis zysk z tego [malpy,tomby, piraty i scaraby odpadaja) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:15. |
|