![]() |
|
Pozdro dla pana Rayahen'a który kradnie kasę za pacca.:cup:
|
uu :> Chyba ci sie cos pomylilo dziecko.
|
next loot z Warlockow slaby ale zawsze cos
|
Cytuj:
Coś starszego :P http://i64.photobucket.com/albums/h1...crown/wrl7.png |
hehehe gratki !! ale waste miales pewnie ;];]
|
@Rayahen
Teraz taki święty sie zrobiłeś? A już nie pamiętasz jak mnie trapowales na dragach?(Choć w ogóle Ci to nie wychodziło) Albo co ojebałeś swojego kumpla na 300k i zacieszałeś z łatwej kasy hmm nie pamiętasz? ; O Gz all adv. |
hmm.. nie wiem o co ci chodzi ale lajcik ;]
|
|
a tu loot
|
Rayahne wez kurwa wy*******aj z tego tematu i sie nie pokazuj thiefie zajebany won!!
|
hmph... mowie wprost .. mialem 2 ownera ale juz gram sam i to nie ja okradalem ludzi ... tylko kolega z reala .. wiec przestan pieprzyc juz .. nie wiedzialem o tym co ten idiota tobil wiec wiesz
|
Tak wcale nie wiedziales ze ojebywal ludzi ciekawe 2 ovner ci poiwedzial ze na dragach zarobil 300k~~?
|
|
Noooooooooooobisz I Tyle Kradzniesz Selasz Niby Pacc Za Gp Ktore Nigdy Nie Dochodza Pierwzy mi namysl odrazu dochodzi ptak ktorego ojebales
|
haauahau popatrzcie na moj lev ... ile czasu temu to bylo .. wiec prosze nie pier**dolcie mi tu ze jestem zlodziejem! moze i tak moja postac ma taka reputacje wsrud niektorych osob .. Tak moj kolega zabral ta kase na inna postac sobie !! Jak ja nie wiem kto to nawet jest ten ptaku~ mialem wtedy 90lev .. jeszcze tez nawet nie wiedzialem co kolega robil a wiec mozecie sobie nie wiezyc ale taka jest prawda .. Jedynie co moge napisac to ze mi jest przykro za to co sie stalo ... jak checie to juz nie bede sie udzialal na forum .. bo to nie ma sensu jak nie wiezycie a co do ciebie Ptaku zagadj do mnie na Tibi to pogadamy bo mam nadzieje sie spoko ziomek jestes
|
|
Cytuj:
|
Tak z reszta co wy od niego chcecie ;) ja dzis mu dalem loot do rashida+ djina warty okolo 200k chodz znam go 1 dzien i jakos mnie nie ojebal Wiec nie pierdolcie ze kradnie pacca, moze kiedys ukradl ale to byl jego 2 owner juz nie kradnie jakby kradl juz bym byl uborzszy :> wiec przestance pierdolic i w koncu sie do niego przekonajcie :)
|
Cytuj:
I po drugie, jest takie coś jak "Edytuj", a nie double posty nawalasz...:baby: @Karlo Nie liż dupy plx :o @Waka Gz lvl |
hmm ... czy my sie znamy ? raczej nie wiec sam nie liz dupy ... bo karl mowi dobrze i uwazam ze jest spoko ziomkiem poniewaz znam go tylko 1 dzien a on mi juz zaufal ... moglem go okrasc ale po co tracic dobre znjomosci
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |
|