![]() |
|
Omg..Obejzalam wlasnie code greass i pierwszy raz po obejzeniu jakiegos anime odczuwam taka pustke.
Najlepsze chyba anime jakie ogladalam. Wiecie moze czy ma powstac trzecia seria? |
@Nel~
Trzecia seria, raczej nie. Z oczywistych powodow :P |
Nie ma co liczyć na 3 sezon CG
Ukryty tekst:
Tapeta zmieniona, znudziło mi się patrzenie na Clare, więc wyszukałem sobie Yin :) http://img.photobucket.com/albums/v458/czuk85/yin3.jpg Jeszcze 5 odc LS left, ale już tracę siły i zasypiam.... |
@3up
Raczej nie. R2 kończy serię. Obejrzałem całe Devil May Cry. Naszła mnie chęć na kupienie gry dmc4 ;) |
@DDoS
Tez mam Yin na tapecie :) Na lapku. |
Cytuj:
|
ha! a ja mam ArcherxRin na płonącym dywanie z domu Illi ; D
<~@--------@------@~><~@--------@------@~><~@--------@------@~><~@--------@------@~> zartLELOUCH ZYJE! BĘDZIE KONTYNUACJA! SUZAKU TO PEDAŁ! A ICHIGO GINIE! /musiałem xD |
@DDoS
OMFG, tiaa xD Nie wiem co ja pisalem, haha. @Topic Ogladam Shigofumi, seria zaskakujaco mi sie podoba, jestem po 4 epie. Takie pomieszanie... Jigoku Shoujo z klimatem Shakugan no Shana. Zobaczymy jak sie rozwinie, chyba nie pospie tej nocy. |
Teraz jest 00:19.
Co za nie dokładne forum. -.- Zamiast Suzaku bym dał Sasuke :D(udawał, że nie podobał mu się pocałunek Naruto no i co ważniejsze odtrącił Sakurę!) Bye-niii! Idę spać nie mam sił. @Gro Ta Shigofumi jest ciekawe, czym dalej tym zrobi się ciekawiej Nie otwieraj póki nie skończysz, bo stracisz przyjemność i sens oglądania :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ukryty tekst:
|
Obejrzałem sobie krótkometrażówkę "Comedy" (Kigeki). Zadziwiająco fajne.
|
daj linka :3
|
|
Czemu mam wrazenie ze w CG na koncu
Ukryty tekst:
A jak narazie biore sie za devil may cry ;] |
Ja siedzę, nudzę się i nie wiem co oglądać. :confused: Zastanawiam się czy nie zacząć oglądać "Lucky Star". Ktoś coś poradzi??
|
Cytuj:
|
@Grycan
Cytuj:
@Nel Ukryty tekst:
|
Cytuj:
@up Ukryty tekst:
|
@Grycan
Ja bym Ci LS'a odradzal. Nie wylapiesz wszystkich watkow z innych serii, ktore sa IMO sednem LS'a :P @CG Ukryty tekst:
|
Cytuj:
@CG Już druga częśc wydawała mi się o wiele zbyt mocno "przekombinowana" i sztuczna. Np. to z Ukryty tekst:
@edit Wiem, ze kiedyś już mówiliście, ale z jakiego anime jest ta Yin? : p |
CG@
Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:56. |
|