![]() |
|
Cytuj:
a ja mam pytanie dotyczące mojej sytuacji gdzie expić odpowiedź x2 up |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
maupy, scaraby, moze sprobuj peninsule -2?
|
Gdzie expić?
50 Druid 53 MLV ;d
Na czym expić??? eq. Crown legs, Knight armor(zmieniam bo za cieżki tamten poprostu dostalem w dp dawno wiec zalozylem ;d) crown shield , crown helmet , halistorm rod explo ,avalanche,hmm sd.. inne pierdoly. na czym mam expić..? aaa nie mam PACC |
Cytuj:
Of, jakieś d lair, poh ( z time ringiem). Na tym lvl radze już kupić pacc :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Jackson Możesz spróbować barbariany, najmniejszy camp. |
27 ED
30 Mlvl Eq w miarę dobre Niewiem gdzie expić , na tym lvlu na Rotach na Darashii już trochę za wolno ten exp wchodzi , a na jakieś dragi czy cuś to jeszcze chyba za szybko . Więc co polecacie na tym Levelu ? |
@up
Mino Tower obok Kazz. Dobra kasa i niezły exp;) |
a 45 ed z 41 mlv...?
eq bdb, bez softow |
Cytuj:
|
20 lvl EK
K SET DRAGONKA CRIMSON 60/60 STEALTH RING Myślalem moze o cyklopolis z ringiem ?? Zaden z cyklopow by mnie nie widzial :) Dobry pomysł ??!! |
Cytuj:
|
Hej
Pacca kupiłem dopiero pierwszy raz i chciałbym trochę pozwiedzać, poexpić na terenach za które pobierane są opłaty.. mam 28lvl, elite knight, 57/55 (nie interesuje mnie skillowanie) warrior helmet, p set, bright sword, demon shield.. co polecacie? jakie tereny? z góry dzięki za odp. |
Cytuj:
A gdzie ja mogę expić 38 druid i 40 mlvl ? FACC ;/ (wast najlepiej by nie było ale mały może być) Cytuj:
Pacca kupiłeś a masz takie skille? (wg mnie to strata pacc'a) Ale moja odp to : Larvy / Roty na Darashi / Dla kasy boć na goblinach ;) |
@up
Poh; Cyklopy,wszystkie mino Kazo; Dwarfy Guardy , Soldki mozesz z monkiem B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A od którego Lvla mogę spokojnie expić na Barbarianach?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |
|