![]() |
|
chciał być fajny xD
|
...
gram tu miesiac? wiec nie wiem co i jak napislame gildie w ktorej sa ludzie ktorych widzialem jak lataja za fragami -.-
PS. po chooi zaczepki szukacie? |
...
gram tu miesiac? wiec nie wiem co i jak napisalem gildie w ktorej sa ludzie ktorych widzialem jak lataja za fragami -.-
PS. po chooi zaczepki szukacie? |
Cytuj:
Po to żebyś przyjechał do nas swoją BMWICA :D i nas zabił xD |
spoko nie ma problemu ^^.
xD tylko podaj termin ktory ci pasuje ^^
|
W sobote nadchodzącą pasuje ;] adres masz na pw ^^
|
jajko xDDDDD
|
...
wyjdz -> zamknij drzwi -> nie wracaj -.-:baby:
|
Cytuj:
Po co zmieniać tło jak patrzysz się na nie średnio minute w ciągu dnia. Szybciej ładuje zdjęcia? Jest to nie możliwe. Jak już porywasz się na angielski to przynajmniej bardziej się angażuj, poprawnie jest "manager" a nie "menager". Dwa krótkie słowa: chuj ci w dupe Nie będzie zdjęci gdyż nie mam a nie chce mi się sciągać Tibi, żeby zrobić. czesc |
@up to daj go mamie i ja hacknij chyba kazdy wie ze masz 7 lat i kolega ci dal keyloggera jak ktos bedzie potrzebowal takiego programu to sobie poszuka zal.br400
|
Honera pro pleyerz!
Petrus Darkrose cisnie ape -1 na 100+ lvlu (MISTRZ!) Sir Cossack cisnie scaraby hidden -1 (MISTRZ x2!) Xadaamek cisnie barby najmniejszy camp (MISTRZ x69!) Ogółem rzecz ujmując - Honera pro plejers. o/ @down potrzymaj dla mnie bp of h xddddd |
http://img227.imageshack.us/img227/4938/35kinabv6.jpg
dededededed????? Sell bp of holding, warrior helmet, bs, mesejdz mi ! |
Chce ktoś kupic 130 kine albo 49 druta ; >? (35 rookslayer na tym samym acc co drut ) : > ?
|
Care ;o
ja Ci nic nie mowie jak bocisz non stp na lizardach, a jak jest dużo ludzi to idziesz na -1 i 0 na banute, a jak już masz ochotę pograć normalnie idziesz na laira i padasz na dl-u albo hydrze... i idziesz znów na lizy odrabiać pro matash:cup: |
Cytuj:
nie boce "non stp" na lizardach, Care to juz nie moj char :) Carejem rzadko bociłem na banucie, a jak juz to na -2. Nie grywam manual, to dla cieniasów <buuuuuuuu>! Nigdy nie padłem na DLu ani na Hydrze. Na lizardach zarabiałem kase, którą później sprzedawałem za rl (o ile wiesz, co to rl oczywiscie). @Zmieniając temat 15:55 You see Sir Kozi (Level 143). He is a knight. He is Paker of the Polish Pride (Wastemaster). Tego mastera nikt nie pobije, bo jak można bocic na kopalniach w kazz z takim lvlem ? (Dwarfy/Dwarfy Soldy). @OT. http://img374.imageshack.us/img374/9495/payql3.jpg miski <3 ;* |
up
nom, bot to dla ciebie większe wyzwanie niż manual ._. biznes:evul: dziubaski kocham was uheuhe |
jakie ksero/wannabe ahahhaha
|
zachciało mi sie pograc w tibie xDDD mam pare pytanek :PP
1. W jakiej cenie są teraz bohy, rh, b robr, b legi, demonka. 2. Słyszałem że pacc staniał ;p w jakiej jest cenie? 3. Opłaca sie nadal grac palkiem? z góry dzięki :P |
Cytuj:
|
royal aspire ph zolwie 24/7 ;(((
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08. |
|