![]() |
|
Cytuj:
|
Szachtar gra mądrze, broni się. Barca bezradna, bo jak mają strzelić, jak tam w polu karnym przynajmniej 7 zawsze stoi. Dobitnie przypomina mi to mecz Barcy z Chelsea tylko, że nie ma Iniesty i nie ma kto strzelić. Zobaczymy po dogrywce.
|
Rzuca się w oczy ta polska flaga Barcy ;]
A mecz nudny jak flaki z olejem |
wlaczylem w 97' i nie zaluje, nudy jak jasna cholera. Legia - Polonia B. duzo fajniejsze tbh...
|
115' Pedro ;]
|
No nareszcie bo z takim tempem gry to by karne przez pół godziny strzelali :|
BTW Co kibice szachtara rzucili, że taka mgła jest? |
@hoomik
To ten mecz Barcy musiał być baaardzo nudny. Legia gra taką padakę... Zero styu, zero ambicji... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Race na takim meczu (o SP) cieszą :D |
moze i byl nudny, ja w sumie ogladalem wiekszosc pierwszej polowy, a druga tylko urywkami, akurat w tym czasie mialem samobojce za oknem i ciekawsze rzeczy ogladalem ;;
|
Jeśli Yoh oglądał ten mecz, to na pewno pomyślał "ta, piękna gra Barcy, chyba nikt Arsenalu nie widział oprócz mnie" - cóż, w tym wypadku miał rację xD
Ciekawi mnie czy Szachtar się wyprzeda. Mają kilka mniejszych lub większych nazwisk w składzie. Najbardziej ciekawi mnie przyszłość Darijo Srny. |
Dziś się sporo dzieje i dziać będzie w piłce. Póki co Ruch z Dyskopolo 2:0, goście kończyli w "9". Po za tym podobno ładny gol Majewskiego i zwyciestwo Nottingham 3:2. Chelsea pewnie i trwa mecz przyjaźni w Gdańsku, ale później... MU - Arsenal, derby Mediolanu, niestety bede zmuszony jedynie czytać relację z obu meczów z bloga Rafała Steca :(
|
A Sopcast/TVU ?
|
Foster 12 zawodnikiem Arsenalu, piłki wypadają mu z rąk jak na zawołanie :D
|
Arszawin!! Piekny strzal!
Po pierwszej polowie Arsenal prowadzi na Old Trafford |
Haha pięknie! Tak ma być :p
|
xD ciekawe co teraz kibice ManU spiewają xD
"JEST TYLKO 1 RONALDO!! I TO NIE JESTEŚ TY CRISTIANO! XD" |
Karny dla ManU i gol Rooneya :P