![]() |
|
Pall 19lvl 5mlvl
skills 51/34 plate arm i legs, dwarven shield, iron helmet Carlin |
mam knighta 14 skille 37/35 i nie wiem na czym mam expic bo roty i dwarfy to juz za slabe poradzcie
|
@up
jak roty i dwarfy sa dla Ciebie za slabe to idz na dragi... TYLKO ROTY I DWARFY! |
140 k, 85/76, facc.
|
@up
OF? ;] @topic Ma ktoś propozycje na czym TRENIĆ 50 knightem (FACC ofc) 74/74 skille eq: Rh, DSM, K legi, BoH, Demon shield. P ammy Slime już dosyć szybko padają i praktycznie można powiedzieć, że trenie tylko shielda xD świat No-PvP więc summony odpadają ;] |
Geomancer.
A co do mnie, OF odpada bo za słaby exp. |
@up
hmm... to sam już nie wiem... Deep fibula, może demona? też myślałem nad geomancerem, ale do tego potrzebuje summona ;/ masz jakieś inne propozycje? xP |
Gargulce. ;]
btw. Warlocki dla samego kiny odpadają. Proponuj dalej :P |
Powtarzam pytanie gdzie expic 29 pallem, dyst 65
eq-belted cape,dragon shield,p legs. FACC |
Cycki, ew. Jak masz kasiorke to dragi.
|
oO to gargulce są na faccu ?! gdzie? xP
Hmm.. ja dla Ciebie nie widzę ogólnie nic innego jak OF, Molts czy dragon lair.... xP |
To idź na gsy skillić jak Ci się .... nie podoba \o/
xd |
@Krukson
a jak dragi to gdzie bym dal rade? Chodzi mi tutaj o jakąś miejscówkę. |
Jak masz potki, to d lair :)
A jak nie, to pojedyńcze respy, np. Kazzo. |
Gdzie mógłbym expic 26 Knight'em?
EQ: Crown Helmet, Golden Armor, Knight Legs, Demon Shield, Wyvern Fang, Platinum Amulet Info: Skille:62(Sword),57(Shielding) Najlepiej gdzieś koło Venore ;], od razu mówie ze nie mi się skillic.;P |
Cytuj:
A jesli nie no to cyklopy i ghule mont sternum NO teraz ja pytam: Master Sorcerer 52lvl 50mlvl eq: Hotm Spirit Cloak Blue legs soft/boh Demonka No to czekam na porady... :) @down No przeciez to oczywiste :) Kopalnie dwarfow, a jesli nie to podzimia mont sternum* *nie wiem jak sie pisze :D |
36 palek,skile zal ! 64/43
-104k w dp+fire axe i smieci na 8k+ -crown helmet,noble armor,p legi,dragonka,bootki xd Gdzie expic?! Na ef jest lipa to secura [noob-pvp] Wiec co mi pozostaje? of to za male skile a nie lubię skilowac!! Nie jestem dzieckiem allegro...! Wiec co mi pozostaje? Boje sie isc na dc bo tam gs po drodze,wiem mozna ominac ale i tak sie boje i lootbaga nie bede niosl tyle... chyba zeeee... jest gdzies blisko skrzynka facc mam ;/ Nie wiem bohy moze kupie i blue seta i vampirke i poskiluje ale narazie nie moge wiec gdzie expic!? Moge brac rski/zwykle speary , ale mysle ze na dc wezme zwykle... mocne potworki nie sa ale 30 wezme na capa xd a rsek 20 <chyba ze kupie te eq> to z 29 |
skiluj przynajmniej do 70dist potem idz expic na dwarfy guardy zbieraj kase iron ore i steel helmety bierz rs-y i bp mana potion na wszeli wypadek kilka heal potion i kup se vamp shield i blu set jak chcesz
a gdzie ja mam expic i zarabiac kase na 32 lvl druid 31 mlvl nie lubie dwarf guard gdzie moxe expic i akse zbierac pomuzcie |
Cytuj:
|
70 Knight
78/77 Premium. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |
|