![]() |
|
Ten temat nigdy nie umrze xF
|
umrze,kiedy ja frizz gro illia odejdziemy a inni dobrzy zginą w pozostałej nudzie :/
|
Cwaniaku ty Rayza i tak doczytałem tylko shikai i zamknąłem :)
|
@DDos
ach gome ,zle przeczytałem ^^" widziałeś Candy Boy? |
Hmm dziewczęca miłość, okruchy życia nie mój styl anime, może gdy mi kiedyś znów zachcę się jakiejś odmiany to ściągnę bo widzę że to aby ma 7x8min.
Póki co mój plan jest: 1. Slice of Life, Comedy - Lucky Star OVA 2. Sci Fi, Mecha - Tengen Toppa Gurren-Lagann: Guren-Hen 3. Post-apocalyptic - Innocent Venus 4. Otaku culture - Genshiken 1 & 2 & OVA 5. Shounen, Superpowers - The Law of Ueki 6. Sci Fi - Tytania 7. Sci Fi, Mecha - Kurogane no Linebarrels |
Candy Boy-zabawna komedia,naprawdę lekkie shojo-ai opowiadające o 2 uczenicach mieszkających razem, jedna z nich darzy drugą czymś więcej niż siostrzaną miłością.
jest to akurat ONA [netowe anime] mające 7 odc. po 14 do 20 min. mi sie podobało ^^ :p |
Tylko nie to!!!
Cholera, zachciało mi się też powtórki z elfena, grr. 4 dni (i noce) męczyłem się ściąganiem 4.35 GB wersji z prędkością od 5-30 kb/s... Otwieram... A to po angielsku! Foch, ściągam zwykłą 2 gb ; |. |
@up
Zachciało się wersji HD? |
Mimo, że miałem nie patrzeć spoil Bleach zajrzałem i akurat była fotka tego na co czekałem :)
Spoil Naruto Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Cytuj:
http://www.motifake.com/motivational.../cede325b4.jpg Jak mozna uwielbiac cos takiego? >.> |
@Que
to były w sumie 3 zdania, nie jedno słowo ;> @Rayza Zobacz sobie temat na torgu. Dopóki tutaj nie wróci ten klimat, temat jest martwy. @Gimlos Przeczytaj moją PM'ke Nipah~! Frizz-kun |
|
Cytuj:
|
spoilery z roznych stron? ; p
|
@Arcan
Słyszałeś kiedyś o spoilerach? @loli Ja mnie tam dzieci nie interesują ; P. A Halibel jest cudna, tak samo jak Yoko :3 i jeszcze kilka innych. |
@Kuma
Sio od Yoko! :3 Nipah~! Frizz-kun |
@Up
Nie ma takiej możliwości ;) |
@Kuma
"Weź nie pierdol" Masz pana Czaszkę i Haruhi. Ja chce tylko Yoko. Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
|
my ZAWSZE gadamy o potwierdzonych spoilerach opartych na wydanych w pon w jap. chap. które pojawiają sie po ang. w czwartek
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |
|