![]() |
|
Gdzie Expic 40 rp 70/50 crown helmet, belted cape, blue legi, dragonka, bohy
gdzie expic szybko do 50 lvl? prosze o propozycje. |
@up Piraty,małpy,dragi?:p Nie wiem nie gralem dawno pallem.
Teraz ja mam pytanie gdzie moge expic 57 knightem skille 81/80 EQ: Crus helmet,DSM,crown legs,demon shield,boh,relic sword? EF odpada za duzo ludzi sie tam kreci.... Dalbym rade na OF? Bo jeszcze tam nie bylem xD |
spokojnie dlabys tam rade muj kumpel 45 knight ze skilami 71/71 tam expil tylko nie zchodz pod ziemie tam gdzie warlordy bo latwo tam pasc chodz sobie po murach i na powierzchni duzo zerków i leader
|
[quote=19Catek08;2310374]@up Piraty,małpy,dragi?:p Nie wiem nie gralem dawno pallem.
Piraty i małpy odpadaja ;c .. ale chyba sobie na dragach poexpie ;p dzieki za propozycje ! a moze jeszcze ktos dorzuci swoje 3 grosze? 40 rp 70/50 skills eq : Boh, Blue Legs, Dragon Shield, Crown Helmet, Belted Cape, Royal Spears. Jak najszybciej do 50 lvla. Moze byc waste. |
Gdzie expic? 28ED 28 mlvl rod: terra/northwind. eq:p set p amulet dwarvenka
gdzie szybko wbic 35lvl? |
siema
gdzie expic palem 54 lvl? skille 82/68 mlvl 14. Musze szybko wbic 60lvl do 1.11.2008r. potrzebuje pomocy. czekam na propozycje. |
@up dragi, gs'y, malpy, piraty?
2@up sproboj na pohu(cyclope) |
Cytuj:
jak tak to: Hero, małpy, jakieś d lair. Jak będziesz expił na hero, to biegaj z nim wokół stołów, kamieni itp, wtedy unikniesz waste. a jak facc to poh - gs'y :) |
46ed44mlv -.-
zeby nie bylo waste i dobry exp |
32 pall facc eq v shield, plate armor, brass legi, drak helmet, zwykłe buty i rs. Gdzie expić?? Cyce troche nudne sie robią, mieszkam w thais i jak by szło, żebym z zyskiem wyszedł
|
Cytuj:
@weeman hmm... dla Ciebie najlepsze by były piraty ale skoro mówisz, że odpada, to może jakieś tomby? do tego jeszcze barbariany (mały i średni camp).. więcej pomysłów mi nie przychodzi do głowy @2up barbariany może popróbuj i tomby @up nowy tomb pod mount sternum (ghoule, mumie itp), guardy w kopalniach |
40 rp
70/50 skills eq : Boh, Blue Legs, Dragon Shield, Crown Helmet, Belted Cape, Royal Spears. Jak najszybciej do 50 lvla. Moze byc waste. [ponawiam]X( |
@weeman
patrz up? Piraty, tomby, barbariany |
Cytuj:
Aah sorki nie zobaczylem. Fajna tombe znalazlem i tam expie, lvl nawet dobrze idzie dzieki Mattias ! ;d Pozdrawiam.B) |
pall
24 pall eq (słabe :P): P legi, belted cape, stell helmet, guardian shield.
Skille 65(prawie 6:D)/52 FACC, Tomby mi sie znudziły, i cyce też, bo za duzo ludzi tam siedzi ;/ Amcie jakąś propozycje? Z góry THX |
Cytuj:
|
Wiem pytam 3 raz ale mam pytanko:
Knight k set, dragon shield crimson sword 54\51 Może fibula?? Albo Cyce tylko gdzie one są?? Proszę o mapkę jeśli można z dobrym expowiskiem facc :LD Najlepiej także ghoule wiem ghostland ale zajęty ciągle |
nowy tomb pod Mount Sternum, dwarfy w kopalniach (soldki)
|
Cytuj:
Ah mam pytanie,czy wyrobie sie na powierzchni orc fortess? Nie mam bohow ale moge kupic :) skile podane wyzej... A i niechce waste.... |
Na czym mogę expic???
EK 45lvl 4mlvl skile 61/53(wiem słabe). PACC Eq: Crusader helmet, Crown armor, Blue legi, Vampire shield, Bright sword, Platinum amulet, Fur boots. mam z 104k w depo. OFc mam wszystkie czary. Szukam miejscówki gdzie mogę dość szybko wbić 50 lvl tylko żeby waste nie było za duże. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:39. |
|