Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Neevald 07-04-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knox (Post 1356872)
@Sid Domestos
Zabawne, chyba musze sie z nim zapoznac bo zawsze mysalem o imprezie przy tibi ...
Zecik:Siema, robie dzis impreze. Wpadniesz ?
***: Czesc, w sumie to tak a kto bedzie ?
Zecik: My we 2 i cale CO online, napijemy sie z nimi...
***: WOW, OMG, LOL, ROTFL, zaraz bede ze zgrzewka...

@Van ent
Moj post byl jedynie rozmyslaniem, przeciez nie sledze go i **uj mnie obchodzi jego zycie. Slyszales kiedys o spekulacji ? Odnosnie tego co napisales/as to poprostu bawi mnie to ze jak padl Nemtor zaraz pisali ze sie zajebal itd itp.
Pokaz mi posta z czasow 2 x smierci Eliego gdzie ktos go usprawiedliwial ze go babcia wolala czy bil sie z bratem ... Nic nie wiecie o tym czego padl a piszecie takie pierdoly osmieszajac tylko CO ( ktorego nie udolnie bronicie ). A co do tekstu odnosnie mojej osoby to mozesz czuc sie dumny, wlasnie zesralem sie w gacie i nie bede spal przez nastepny tydzien ( sry ale zeby nie wiedziec co sie robi to mogl sie nacpac, a nie upic alkoholem. Po alkoholu moglby zezgonic [co nawet w tibi mu sie ostanio 2x zdarzylo :D] i nie pamietac co robil - tyle ze by slodko spal).

1000 post - CNGR ALL ( czyt. Gratuluje wszystkim )

Nikt nie ma zamiaru go bronic ;) A po co mieli pisac powody jak Eli padl jak kazdy wiedzial? Odp. sa sobie na pytanie "Czy Nemtor by dal sie trapnac na statku + dead jak ciota?" Jezeli nie dawal sie trapnac przez cala wojne to niby teraz by sie tak dawal ;)? Czy zawsze po najebaniu idzie sie spac? to taka regula ta? To masz przykad Nemtor nie dosc ,ze jest wielki to jeszcze jest ewenementem :o Glupio zrobil i padl 2x.

Toxulo 07-04-2007 20:22

jest juz 100 frag dla EM.
Qlimax Hol, padl a potem wszedl do CO :]
Apr 06 2007, 20:17:21 CEST Killed at Level 104 by Redd Xedriand

Hupe 07-04-2007 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neevald (Post 1356899)
Nikt nie ma zamiaru go bronic ;) A po co mieli pisac powody jak Eli padl jak kazdy wiedzial? Odp. sa sobie na pytanie "Czy Nemtor by dal sie trapnac na statku + dead jak ciota?" Jezeli nie dawal sie trapnac przez cala wojne to niby teraz by sie tak dawal ;)? Czy zawsze po najebaniu idzie sie spac? to taka regula ta? To masz przykad Nemtor nie dosc ,ze jest wielki to jeszcze jest ewenementem :o Glupio zrobil i padl 2x.

Co to za roznica czy byl pijany czy nie? Dla mnie moze obie rece zlamac, zeby tylko dal rade sie zalogowac i z pz wyjsc.

@down
Nawet lepiej, poszlo latwiej

Neevald 07-04-2007 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1356945)
Co to za roznica czy byl pijany czy nie? Dla mnie moze obie rece zlamac, zeby tylko dal rade sie zalogowac i z pz wyjsc.

Taka ,ze myslal ,ze jest kozak i moze wszystko ;D(nie myslal racjonalnie)

Van ent 07-04-2007 20:58

Knox
Cytuj:

osmieszajac tylko CO ( ktorego nie udolnie bronicie ).
Jakbyś umiał czytać ze zrouzmieniem byłoby całkiem dobrze :D
Jedno z moich pierwszych zdań w tamtym poście brzmiało że nikogo nie bronie !!
Ale widocznie to dla Ciebie bylo zbyt złożone zdanie....
A Ci co bronia Co to ich sprawa ty za to bronisz Em i jeżeli tylko ktos napisze cos dobrego o Co ty odraz to komentujesz na swój sposób 8o
Tak wiem co to są spekulacje !! Ty napisałeś swoje a ja swoje B)
Mówisz że ludzie bronia Co a ty za to je oczerniasz a szczególnie nemtora :baby:
Uraz z dzieciństwa?? zabił Cie w tibi czy armor zabral :D

Jiibav 07-04-2007 21:31

frag to frag, wy naprwade nie macie innych problemow? rozmyslacie,rozpisujecie sie gdzie nemtor mial impreze i z kim pil.

Fejkowiec 07-04-2007 21:41

Nemtor pwn3d 2 razy omg ; ooo

PWN3D! wciaz nie moge ze smiechu ; (((

@up

toba to ja gram na otsie codziennie :)

MagField 07-04-2007 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knox (Post 1356709)
@Vagraav
Czyli wedlug Ciebie jest idiota ? no... no...
Z drugiej strony to juz by byla patologia, pije sie raczej na imprezach, z panienkami lub kumplami. Zecik zamiast pojsc na impreze, siedzi w domu i pije (tylko wlasnie nie wiem co on pil ze nie wiedzial co robi ) "kosmiczna herbatke" przed kompem grajac w Tibie... sam przed kompem ... GRATULUJE ... zawsze marzylem o takim rodzaju rozrywki.
Jednym slowem smieszne ... a zarazem zalosne... Kochany

A jakie sa wasze opinie ?? Co Zecik mogl pic ? (to jest sarkazm... )

A może w domu miał impreze i pił akurat?hahahah :D:D
edit:
Sorry Sid Domestos nie zauwazylem Twojego posta i napisalem to samo co Ty :P

Ojciec Dyrektor 07-04-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toxulo (Post 1356913)
jest juz 100 frag dla EM.
Qlimax Hol, padl a potem wszedl do CO :]
Apr 06 2007, 20:17:21 CEST Killed at Level 104 by Redd Xedriand

czyli nie umiesz czytać ze zrozumieniem .... padł ale jeszcze nie był w wojnie czyli nie ma fraga ................

@@

był na imprezie , przyszedł włączył kompa i dalej wiadomo ... i nie pierdolcie kurwa ze pił przed kompem itd

Fejkowiec 07-04-2007 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1357132)
był na imprezie , przyszedł włączył kompa i dalej wiadomo ... i nie pierdolcie kurwa ze pił przed kompem itd

To, ze dziecko pod wplywem zasiada do kompa, to jego sprawa.

Jak to mowia, frag is frag ; - )

Nemtor pwn3d n44b.

Deathbringer 07-04-2007 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fejkowiec (Post 1357079)
@up

toba to ja gram na otsie codziennie :)

a jest jeszcze wogole ten ots (36.hopto.org) jak mniemam. a jesli chodzi o nemtora to po prostu mial zly dzien zdarza sie . nie ma sensu robic swieta/zaloby narodowej ze nemtor 2 x padl ;]. najpierw byly jakies klotnie z durnym makavelim , pozniej glupie gadki o zydach a teraz sie rozpisujemy na temat nemtora ;) No panowie pora zakonczyc temat o nemtorze (chyba ze macie cos ciekawego do powiedzenai o nim) ;] pozdrawiam

urs/ de~

Knox 07-04-2007 23:21

@Van ent
To bylo zdanie ogolne dotyczace wszystkich, poprsotu skonczmy temat smierci Nemtora. Trzeba umiec wygrywac i przegrywac, pisanie ze byl na imprezie napewno nic nie zmieni (jedynie pogorszy sytuacje). Dla mnie moglby byc w burdelu i miec taki orgazm ze paralizu podczas walki pod Thais/pod DP/w jaskini a nawet na tym waszym statku... Padl to padl i liczy sie frag

Padla kosa na "pijany" kamien

Wynik ? plz EM 99 - 68 ? jct mnie poprawcie

MagField 08-04-2007 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fejkowiec (Post 1357153)

Nemtor pwn3d n44b.

DZiecko?:D:D on jest 2x starszy od ciebie 'dzieciaku' haha :D

Myszoon 08-04-2007 00:19

Z Qlimax Hol
Z Qlimax Hol
Z Qlimax Hol
Z Qlimax Hol
Z Qlimax Hol
Z Qlimax Hol
Z Qlimax Hol
Z Qlimax Hol
Z Qlimax Hol
Z Qlimax Hol

whoooops

Didek Boys 08-04-2007 00:54

n00by omg
koles powiedzial na gc a "Z Nemtor" a wy sie podniecacie lol ze jakis bot :D
n00b plax?

Sid Domestos 08-04-2007 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knox (Post 1357326)
@Van ent
To bylo zdanie ogolne dotyczace wszystkich, poprsotu skonczmy temat smierci Nemtora. Trzeba umiec wygrywac i przegrywac, pisanie ze byl na imprezie napewno nic nie zmieni (jedynie pogorszy sytuacje). Dla mnie moglby byc w burdelu i miec taki orgazm ze paralizu podczas walki pod Thais/pod DP/w jaskini a nawet na tym waszym statku... Padl to padl i liczy sie frag

Padla kosa na "pijany" kamien

Wynik ? plz EM 99 - 68 ? jct mnie poprawcie

A czy go ktos usprawiedliwia? Tylko bylo wspomniane, ze byl pijany jak padal i tyle. A ty zaczeles jezdzic po nim...

@topic
Oj chyba widze, ze znowu Nemtor bedzie musial wprowadzic zakaz expienia, bo to zle zaczyna wygladac we fragach. Pozyjemy zobaczymy :)

Bartek153 08-04-2007 03:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fejkowiec (Post 1357153)

Nemtor pwn3d n44b.

naab to ty jestes pewnie codziennie dostajesz wpierdol od 20 lvlowcow dobij cioto taki lvl jak on i sie dopiero wypowiadaj bo nemtor zapewne ma o 1000 razy lepsze pvp od ciebie.

Jiibav 08-04-2007 06:21

jak hupe zlamal reke, mial lagi i w ogole, gdy padl przed ss w ven to nikt go nie usprawiedliwial ;/

Royal Suchy: Legendios with who are u staying on boat
Legendios: with Nemtor
Royal Suchy: Speak polish, cos i teached u
Lengdios: z Nemtor
Royal Suchy: z kim?
Legendios: z Nemtor
Royal Suchy: z Nemtorem*

kazdy wie,ze tak bylo pf.

Dewyth 08-04-2007 08:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiibav (Post 1357653)
jak hupe zlamal reke, mial lagi i w ogole, gdy padl przed ss w ven to nikt go nie usprawiedliwial ;/

Ty zamiast posty pisać lepiej poszukaj zajączka ;)

WESOLYCH SWIAT <jajko>

Majkell 08-04-2007 09:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiibav (Post 1357653)

HAHAHA żal mi cie, takie waly to dla em mozesz wciskac

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03.