![]() |
Cytuj:
|
jest juz 100 frag dla EM.
Qlimax Hol, padl a potem wszedl do CO :] Apr 06 2007, 20:17:21 CEST Killed at Level 104 by Redd Xedriand |
Cytuj:
@down Nawet lepiej, poszlo latwiej |
Cytuj:
|
Knox
Cytuj:
Jedno z moich pierwszych zdań w tamtym poście brzmiało że nikogo nie bronie !! Ale widocznie to dla Ciebie bylo zbyt złożone zdanie.... A Ci co bronia Co to ich sprawa ty za to bronisz Em i jeżeli tylko ktos napisze cos dobrego o Co ty odraz to komentujesz na swój sposób 8o Tak wiem co to są spekulacje !! Ty napisałeś swoje a ja swoje B) Mówisz że ludzie bronia Co a ty za to je oczerniasz a szczególnie nemtora :baby: Uraz z dzieciństwa?? zabił Cie w tibi czy armor zabral :D |
frag to frag, wy naprwade nie macie innych problemow? rozmyslacie,rozpisujecie sie gdzie nemtor mial impreze i z kim pil.
|
Nemtor pwn3d 2 razy omg ; ooo
PWN3D! wciaz nie moge ze smiechu ; ((( @up toba to ja gram na otsie codziennie :) |
Cytuj:
edit: Sorry Sid Domestos nie zauwazylem Twojego posta i napisalem to samo co Ty :P |
Cytuj:
@@ był na imprezie , przyszedł włączył kompa i dalej wiadomo ... i nie pierdolcie kurwa ze pił przed kompem itd |
Cytuj:
Jak to mowia, frag is frag ; - ) Nemtor pwn3d n44b. |
Cytuj:
urs/ de~ |
@Van ent
To bylo zdanie ogolne dotyczace wszystkich, poprsotu skonczmy temat smierci Nemtora. Trzeba umiec wygrywac i przegrywac, pisanie ze byl na imprezie napewno nic nie zmieni (jedynie pogorszy sytuacje). Dla mnie moglby byc w burdelu i miec taki orgazm ze paralizu podczas walki pod Thais/pod DP/w jaskini a nawet na tym waszym statku... Padl to padl i liczy sie frag Padla kosa na "pijany" kamien Wynik ? plz EM 99 - 68 ? jct mnie poprawcie |
Cytuj:
|
Z Qlimax Hol
Z Qlimax Hol Z Qlimax Hol Z Qlimax Hol Z Qlimax Hol Z Qlimax Hol Z Qlimax Hol Z Qlimax Hol Z Qlimax Hol Z Qlimax Hol whoooops |
n00by omg
koles powiedzial na gc a "Z Nemtor" a wy sie podniecacie lol ze jakis bot :D n00b plax? |
Cytuj:
@topic Oj chyba widze, ze znowu Nemtor bedzie musial wprowadzic zakaz expienia, bo to zle zaczyna wygladac we fragach. Pozyjemy zobaczymy :) |
Cytuj:
naab to ty jestes pewnie codziennie dostajesz wpierdol od 20 lvlowcow dobij cioto taki lvl jak on i sie dopiero wypowiadaj bo nemtor zapewne ma o 1000 razy lepsze pvp od ciebie. |
jak hupe zlamal reke, mial lagi i w ogole, gdy padl przed ss w ven to nikt go nie usprawiedliwial ;/
Royal Suchy: Legendios with who are u staying on boat Legendios: with Nemtor Royal Suchy: Speak polish, cos i teached u Lengdios: z Nemtor Royal Suchy: z kim? Legendios: z Nemtor Legendios: z Nemtor Legendios: z Nemtor Legendios: z Nemtor Royal Suchy: z Nemtorem* kazdy wie,ze tak bylo pf. |
Cytuj:
WESOLYCH SWIAT <jajko> |
Cytuj:
HAHAHA żal mi cie, takie waly to dla em mozesz wciskac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |