![]() |
Cytuj:
No i pieknie:D :cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Oswiec nas Yaugardo
|
;( Aj Kent :( wejdz niekiedy na game-chat to dowiesz sie:D
|
Cytuj:
hehe ja wszystko mam :D;D:cup: |
gal hacked i rooked ;(
|
Słabo rooked;o
|
122 => 47 nazywasz slabo?? powodzenia... Szkoda;(
|
R.I.P.[*] szkoda tego chara, szkoda.
|
Gal sam sie prosił, ten hack to skutki nieprzemyślanego sharingu...
|
@ Slayer Del'sal
A o co chodzi z ta wojna :s bo se tam w gilidi kisilem a nie wiadomi mi czemu ona ma byc <lol2> wiec prosze oswiec mnie :baby:8o8o8o |
lol jak sie pusto zrobilo w strong bulls ;D
to sie nazywa lojalnosc @slayer mozna wiedziec czemu zabiles [CHAR]Kan Lith[/CHAR] ? |
Dorpaz,Slajpan,Zutt,Ripplah = random pk team który szukał targetów przed dp w thais... kilku sie znalazło xD :confused::confused: strach z pz wyjść
|
Cytuj:
|
@Yaugardo
Podziekuj leaderowi. |
Cytuj:
Ale za co :D wiem ze madik to najbystrzejszych nie nalezy ale o co chodzi:D 11:02 Yaugardo [83]: co ty zes narobil ze wojna jest 11:03 Madik [75]: nic? 11:03 Yaugardo [83]: jak to nic 11:03 Madik [75]: no nic? 11:03 Yaugardo [83]: to czmeu slayer del'sal 11:03 Madik [75]: bylem wdp 11:03 Yaugardo [83]: sie pluje itp 11:03 Yaugardo [83]: i ze jakas wojna ;o 11:03 Madik [75]: bylemw dp 11:03 Madik [75]: moj rl frends 11:03 Madik [75]: dal mi twoj bp na trade 11:03 Madik [75]: a oni do mnie ze jestem hunted... 11:03 Madik [75]: za nic :/ On tez chyba za duzo nie wie |
salyer zaczynasz mnie powoli denerwowac zgrywasz kozaka lejesz ludzi ehh ktos cie w koncu musi pierdolnac no i tego lba senaha
|
Dosia (Venisus) nie kozacz nie kozacz przyjdzie czas i na Ciebie wiec "shut UP" !!
:) :D Ja tu ludzi po ustawiam xDD :D |
Dosia happy hAllelUyaH!
|
Cytuj:
Ilosc wykonanych PK i PA przez gracza rosnie w sposob geometryczny wraz z zdobywanym levelem @RTFL (Wuja Kiroy) ? :) |
@Fin'er
Chyba cie mama piecze... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |