![]() |
Hmm...
12:38 You see Ubijacz ziemniakow polnych (Level 4). He has no vocation.
12:50 You see Ksiadz Krzysztof Basztabin (Level 4). He has no vocation. 15:10 You see Ruchaj Kena az sie zgarbi (Level 1). She has no vocation. Hmm...nie ma to ja nasza polska pomysłowość xD |
Widzialem goscia "Mam dzis ladne kalesony"
|
Ja mam postac LUBIE WINKO :D ;)
|
Unit zajezdza kalem morsa - titania (Unit=najlepsza gildia na titani (szwedzka))
Po kij sie gapisz - elysia Andrzejek Lepperek - elysia Zryty Ryj - elysia Pryta Knight - empera Amator taniego wina - empera Wiewiórkowy wyrzeracz orzechów - titania (nie pamietam ortografii nicku) Zabity Czystym Kilofem - furora Kaszanowaty ryj - furora Na*** Mihata - titania |
Hehe
A ja na Trimerze na rooku obok biblioteki spotkałem kolesia "Zostaw mnie ty zboczeńcu"
|
A ja widziałem:
Dziendobry Odbytnica cienka |
Ja widzialem kolesia na Askarze, który nazywał sie Pan Skarpeta 8o 8o 8o
|
Lol
Mam qumpla który ma postacie o nickach:
Pogromca Kaczynskich Pogromca Zwieraczy :D :D |
nicki ktore mnie rozsmieszyly:
Rower pana Jezusa Kalesony Różowa pantera Lubie makaron (na otsie) Uwielbiam Makaron(na otsie.... To chyba jakas gildia makaronu) I love Makaron (o lol)(na Otsie) 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Isara - Brudny
Isara - Halo grzyby |
Za***iscie rozowy zeszyt-Kyra :p
Laska dla Ciebie-Dolera Edit: Kup se televizor-Guardia |
Nie dedajcie mnie plis Thoria :D :D :D
|
Ale kretyny
ja widzialem takie:
Bucem Jestem - Valoria 8o Masowy'Masturbator - Secura :p Z*** ze wsi :] |
Wyrazenie onomatopeiczne - Refugia
Strzelsekupe - Amera Federiko Enriko Gonzales omre - amera HAHA ten ostatni to moj :P |
Zdzisiu - Hiberna
Kupa - Antica Kupek - Danubia Johny Jedenascie Palcow - Aldora to smieszne jakie znam xD |
c***u muju dzikie weze... moja postaca ale dostalem name locka ;p Eternia
|
ten ten nick to widzalem gola dupa
|
Lubie'placki-Nebula,
Mistyczny *****-Nebula name'lock Placki trwawie-Nebula :) :) :) :) :) :) :) |
Poziom polskich graczy (nie tylko ten kultury, umysłowy także)
Wkleję nieco defaulta, żebyście mogli się nieco pośmiać..nick 1 osoby dostał namelocka, drugi zaś jest rozpatrywany na tutor board.
Cytuj:
Sądze, ze także mile spędzicie czas czytając to i śmiejąc sie. Jednakże wszystkich ich textów nie wklejałem, bo się cały czas powtarzały. :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ja osobiście daję tym osobom -> :P :cup: |
Ostatnio na Titanii zczaiłem gościa "Ale mam glupie imie" 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |