![]() |
nie moge sie powstrzymac
POST Nr 1000 belongs to me ;;;;;;; |
ja nie umiem tak jak Ty lizac w dupe i robic gale swe jednoczesnie :* pa
|
Cytuj:
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; nie mow ze nie gehehe ; |
Jak tam wam leci na saphirze :>?
ps Jak już mówiłem, saphiry nieda się uratować. |
@up
jak wam leci war na hibce? ;] |
Wczoraj było 14:1 (więcej szczegółów w topicu o wojnie) ostatnio na green djnn'ie 16:10 (wiem dużo stracili¶my ale więcej zyskali¶my :P) i ogólnie idzie z górki :) Dzięki za troskę :P
|
Gratz.
a co z saphira? ratujemy? |
Odzyskałem konto po hacku ale all items lost i mam 0 gp i bp mf ;/
Jeżeli kto¶ może pomóc to Zhukova Spychalsky Ab'dendriel Bede wdzieczny za wszelka pomoc bo need kesz na exp do 45 ;dd |
kogo to obchodzi ;]
|
Cytuj:
napisz mi na PW jaki masz name, lvl na tym serverze pozdrawiam |
Moge sie dowiedziec czy trwa jakas wojna na Saphirze? Jaka/ie gildia panuje itd...
|
nie ma wojny z tego co wiem :p
|
Cytuj:
|
Ja cos slyszalem, ze ktos tam z h lvli walczy z wilyfobia, ale nie jestem tego pewien.... hmm a co do tego kto rzadzi... rzadzi najsilniejszy, oficjalnie nobz i spolka ;; no i oczywiscie my Disorder mamy wojne z wily~ tempiemy ich jak tylko jest okazja :D
|
no, i spie.rdalacie jak ich jest 5 a was 12 ;;;;
|
Cytuj:
<znaki, prawie jak ten film gdzie ludzie maja twarze jak joszi> |
Joszi szanie ich bylo (wylicze ci): 143ek muroth, 97ms anzay, 105ms lorihen tuth czy jakos tak, 68ed kruboth, 72 ed luna arius, 68ms master principito.... czyli bylo ich 6 :D ... kazdy znich ma ue i mana potiony od 50lvla + w huj kasy na sd itp. my mamy w wiekszosci 45~lvle a i tak prowadzi w fragach z walce z nimi ;;
|
ratuje saphire
Chociasz moje postać kasa kron jest jeszcze na rookgardzie :baby:
bende bronił saphiry za wszelkom cene :berserk::cup:saphira za wszytkich wszystcy za saphire:cup::berserk: polska:flaga_pl:polska:flaga_pl: |
:D:D:D
Cytuj:
jestem z toba! :cup::cup::cup: :D:D:D 8o8o8o8o8o8o :cup::cup: polska:flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl: |
Cytuj:
A co do osob to znam 2 osoby 40+ [mieli kiedys wieksze] ale podostawali hunty i zrezygnowali definitywnie z saphira ;< Pozdro SEBA |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |