![]() |
Cytuj:
a o ssijMacku zapomniales? Nov 04 2007, 07:29:14 CET Killed at Level 115 by Eudoros wywalony z wanted ;< |
pało, on nie jest w wanted od 4 dni w sumie
Huzubozi Nov 04 2007, 20:36:00 CET Killed at Level 100 by Plebicjusz and by Ziomeck a pzoatym 21:59 You advanced from Level 157 to Level 158. |
Cytuj:
|
zachowujecie sie jak lagi
ssijMaciek sahushaushaush nie moge xd |
Cytuj:
|
Każdy wie, że [CHAR]Sirmaciek[/CHAR] doszedł do Wanted, bo zapłacił i tak na prawdę to nigdy w wojnie nie był ... a wy i tak go liczycie. Żal.
Pozdrawiam ... |
Cytuj:
@Ise~ Czy jakby jakis neutral dal Patanou 200k na waszych oczach nie bylby hunted? Pozatym mi sie wydaje, czy pare postow temu pisales, ze Sirmaciek niewatpliwie przyslozyl sie Wanted i nic nie placil? Hę? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Sir chlor
Nov 06 2007, 22:05:15 CET Killed at Level 102 by Dragoholikus Powstała nowa gildia.Punishers się rozpadło a na jej miejsce z patanou na czele powstała gildia Last Alliance. Jest tam całe punishers trochę osób z byłego cofu. |
A dlaczego ludzie z CoFu przyłączyli sie do wojny ?? B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak myślałem że chodzi tu coś o płaceniu :), ale myślałem że to Punishersi wyznaczyli im haracz, zmuszając ich do wzięcia udziału w wojnie |
Dzieci kwiatów w wojnie ;o OMFG biedna Aga :( Widać Wanted nie ma się już do kogo przy*******ać ;o
|
Cytuj:
Co ty pierdo...? Z tego co wiem Igragorn ujebal ostatniego Demodrasa "dla Ecrushera". Chcecie po prostu kase na wojne i dlatego dajecie payment SE i CoF. Zeus Agatka wpadla w nielaske po akcji z balkonem Urba xD. |
Ogólnie to ja nic nie mam do Agaty ale jakoś nie wyobrażam sobie jej na open battle tak jak reszte ludzi z cofu którzy doszli do puni.No zobaczymy jak to bedze ale ja myśle ze nic z tego dobrego nie wyjdzie .
|
Cytuj:
musze sie z toba zgodzic |
Cytuj:
|
Cytuj:
IDIOTO x 30 napisales "chcecie po prostu kasy" baranie, matole ile razy mam ci mówić, że nie jestem z Wanted. Ty glupi cepie wiem co gadam bo mailem SAM placić więc powiem jeszcze raz 3M PYSK. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |