![]() |
Cytuj:
qrwa czlowieku wez sie zlituj nad nami i daj sobie spokoj z postowaniem an tym marnym forum. a co do Bavve, to on poprostu stwierdzal fakty, nic wiecej. bb |
przepraszam cie, bylem zmeczony, hahaha.
hm, nigdy nie mów nigdy, takie jest powiedzenie. jesli przegrają to przegraja. ale jesli wygraja? [; |
Predzej DN:Forever wyjdzie niz oni to wygraja
Banished: until May 23 2008, 10:25:26 CEST because of spamming ELO ELARO, jak wytrzymasz tygodniowa przerwe? Podobno 3 pierwsze dni sa najgorsze O.O |
no ja wam zycze powodzenia :P
lako gora! jednego mniej heh |
=] no chociaz tydzien wakacji sobie chlopaki zrobia
go out and have some fun! |
Lares nie szpanuj tak angielszczyzną, bo jeszcze zostaniesz tłumaczem/nauczycielem angielskiego co w twoim wypadku oznacza klęskę,
bo i tak każdy wie, że tłumaczysz sobie w translatorze. A co do Elaro, trudno, ma przerwe chłopak, a wy dalej będziecie klepać w tą klawiaturę ( oczywiscie, ze glową ). Tak sie składa, ze ja tez mam, ale miesieczną. |
Cytuj:
poraz kolejny prosze ciebie abys postowa z glowa i napisal chociaz jednego posta, gdzie bys komus nie ublizal. [to swiadczy tylko o waszym wychowaniu :/ ] pzdr |
aaaaa, jak mi się chce spać. dobranoc
|
@Midarth
Tylko że wy najgłośniej szczekaliście że chcecie walczyć, a teraz jak chcemy się orać to już wam przeszły chęci. @about ban Damy rade, przyjaciele jutro przyjadą mnie pocieszyć. |
a co mozemy zrobic na faccu?
pozatym tak jak pisalismy niejednokrotnie ze nie mamy tyle czasu co wy aktualnie na tibie... / |
Tak tak wiem jak to jest mówić że ma się real life jak się przegrywa wojnę pół roku tak na selenie gadałem ;]
|
NA CHUJ sie wogole odzywasz jakbys wszystko wiedzial i wszystko przeszedl, nie wiesz jak z nimi jest wiec NA CHUJ TAK WOGOLE GLUPIO MOWISZ? Jak takie cos mnie w*****a no na maxa, nie wiesz jak jest a pierdolisz
edit: nie zebym ich bronil, ale ponioslo mnie, ze ty popierdolony dzieciaku klamales ze masz rl life jako usprawiedliwienie na przegrywanie wojny to nie znaczy ze oni tak robia, wiec jesli nie wiesz jak jest to po prostu sie zamknij Przez jakis czas probowalem tu zachowac spokoj i bezstronnosc jednak im dluzej czytam to forum, tym bardziej mnie irytuja wypowiedzi co niektorych |
Cytuj:
Cytuj:
spokojnie, wrocimy kiedystam |
:baby::baby::baby::baby::baby::baby: xD
|
Post bez obrażenia kogoś, specjalnie for Toral.
|
up
fajnie :) ale jeszcze fajniej bylo by gdybys nauczyl swoich dobrych ziomkow z guildi kultury, chociaz troche a juz bedize duza zmiana. |
Cytuj:
juz wytrzymalem tydzien potem dwa tygodnie teraz tez wytrzymam A wri,sieje itp i tak nie poexpia bo na czas bana mam 100+ ek:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
GATHER 18;00(wpisuje w comment kilka osob + message of the day) 18;00 jest nas XX na vt -JEst target? -Nie -ok to strzalka i jestem -ja o 18;30 ide na dwor elaro na gg masz passy daj jakiemus ogarnietemu itd itd albo -jest target? -ta -3,2,1 MASSLOG |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
GATHER 18;00(wpisuje w comment kilka osob + message of the day) 18;00 jest nas XX na vt -JEst target? -Nie -ok to strzalka i jestem -ja o 18;30 ide na dwor elaro na gg masz passy daj jakiemus ogarnietemu itd itd albo -jest target? -ta -3,2,1 MASSLOG Albo kogos wystawiamy nie przychodzi WRI przez 30 min moze 1h kto chce zostaje na vt kto nie chce idzie sobie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:18. |