![]() |
Cytuj:
|
Jak by nie bylo ,snejk znow failed
|
[MS] Angeliso: Kiedy bierziemy slub?
[MS] Angeliso: Nie mow nikomu [EK] Dateruz: xDDDDDDD [MS] Angeliso: No ale kiedy? [EK] Dateruz: jak przyjedziesz [EK] Dateruz: do polski [MS] Angeliso: spoko <3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
bez kitu skarab, jestes takim idiota xDDDDDDDD hahaha
|
Cytuj:
@Wizz Znajdź sobie wkońcu jakieś zajęcie nie związane z tibią np. wyjście na dwór do "kumpli" , to może ci sie spodoba i nie będziesz sie nudził (: P.S bpn to frajer |
Cytuj:
Gorszym kurwa od Jeveniska >.< |
Cytuj:
ty zasrana wielka !!@#52%@!1@#W% i ty do mnie tak? dateruza na ciebie nasle !!!!! |
Skarab, właśnie xDDDD Zobaczyłem na tibia.de, że aż wrzuciłeś filmik jak wbiłeś 150k exp!!! LLMAO jak ty to zrobiłeś? Nauczysz nas? :( Musiałeś się pochwalić swoim najlepszym osiągiem w tej grze :baby:8o !!no1!
|
Cytuj:
baj. |
Bez kitu , nie umiecie grac w ta gre.
Again Failed :(( I to znow skocza wyslaliscie XDD @Bolek - on wbija 150k w 10min gdzie ty musisz to robic miesiac XDD xiro - juz mowilem , gildia ktora przegrywa zawsze wrzuca na druga nolify itp ;] |
Cytuj:
|
Wizz ja już nie gram w tą grę. Stwierdziłem, że nie chcę skończyć i wyglądać tak jak ty ;] Ja grałem w ta grę dla przyjaciół, nie tak jak ty dla tyrania pustego mózgu przy expieniu 24/7 ;)
|
Co jak co ale gildia ktora siedzi w pz ma latwiej bo targety az sie prosza. Szkoda ze dzis na edron nie podbiliscie do miasta to bysmy sie troszke po strzelali.
@Kirshna Nie zebym sie czepial ale chyba ostatnio pisales ze miales nie pisac na tym forum. Milo cie widziec. @Topic Ej siema moge cie dodac do vip? |
Cytuj:
|
@up
Niedzielson bloker hiper: ,,,,,,,,,, |
Zniszcze Cie szmato
|
xDDDDDDDDDDDD
|
Oh nie ...
Znow akcja na mnie, boat trap ,znow nie udany hahaha Moze jestem nolifem ale to wy czaicie sie 24/7 na mnie xDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:15. |