![]() |
Cytuj:
|
smiac mi sie chce jak patrze ilu kozakow bylo przed wojna,a ile osob teraz oddaje chary,smiga na bocie itp
|
Cytuj:
A mi jako jedynemu zal tego ze poza masslogami ktore od czasu do czasu wam wyjda nic nie robicie, zadnych open a nic nic co ie dobrze o was swiadczy :D i z tego powodu placze :(:(:(:(:( Colmar to co mowisz to nie jest powod dla ktorego oddaja chary ;] |
Smoczku kochanie, a co to dzisiaj bylo? close battle ? mini open byl, to wy spierdoliliscie na schodki ;)
Cytuj:
|
Cytuj:
a jesli nadal ci nie idzie to, 11 massow/battle/openow czy co tam (wg statystyk beduriona 10, liczac z dzisiaj to 11) 6 wygranych przez IT 5 wygranych przez LR 5/11*100% = 45% :\ 45% != 70% :o |
Ohoohohohooh gorąca spina u LR musi byc, ciagle wam malo ?:D
|
Cytuj:
|
do usuniecia
|
panie kilka up@
nie wiem jak liczysz, ale to dzieki fragom sie wojne wygrywa, nie statystykom w massach? |
inter sa fajny
|
JEzuuuuuuuuuuuuu zaraz mnie rozpierdoli ,to inter nic nie umi oprocz stackowania :|
Lr pokazalo ze pomimo przegranej 14:2? ma jaja aby walaczyc nie to co Inter :| ZALLLLLLLLL a btw. gz dla amesa , arala, pe ha za bann, bylo to naprawde glupie posuniecie guys ^^ |
Cytuj:
nie napisalem, ze IT wygrywa wojne, tylko, ze te 70% akcji to jest grubo przesadzone czytanie ze zrozumieniem plx? |
Cytuj:
Co widze Twojego posta, to jest to jakas pierdoła niewnosząca nic do tematu albo jakas kompletna żenada...Dam Ci 10k jak przestaniesz sie wypowiadac na tym forum. Jeszcze jedno, podaj mi nick chara, ktorym obecnie grasz, Leoneek`a juz ujebalem i sie okazalo, ze nie Ty nim grałes. :P |
nie wien dlaczego sie tak snozi rzucasz. nie lubisz młodzieży? zrobilem ci cos?
tak nie gram na leonku, mam inne chary. Cytuj:
nie wiem, moze sie myle ale to statystyki we fragach zapisuja. |
lohoho ho o hho ohho brazolki sie zbuntowaly i nam wojne wypowiedzialy, mysla ze ormowcow rozpieprza xD nie ma tak latwo :)
|
Cytuj:
2. Lizesz dupe Nivesowi<jego jeszcze bardziej nie lubie>. 3. Twoje wypowiedzi na forum. |
1. nie ma to nic do rzeczy, nie mam chara w warze, nie uczestnicze w nim a ze tak powiem moje kibicowanie jest neutralne, posiadam kilku dobrych kolegów w cfa jak i troszke znajomych w it
2. nie lize dupy nivesowi lól? sry ale nie bede od kogos sie odwracal tylko dlatego ze dolaczyl do wara do swoich rl. we wakacje minie 3 lata kiedy go poraz pierwszy na jego charze spotkalem, pozniej byl rok przerwy i znowu sie sotkalismy na innych charach. to jest fajny typ i nic do niego nie mam no i mowie nie bede sie od niego odwracal bo Wam nie pasuje ze jest w wojnie. 3. nie jestem profesjonalista ani super hiper nauczyciel zeby pisac extra madre zdania ;d pisze to co uwazam a chyba kazdy moze wyrazic swoja opinie? |
Cytuj:
czytac do konca i ze zrozumieniem nie nauczyli czy jeszcze do tego nie doszedles? skoncz probowac sie popisac, bo tylko glupka z siebie robisz probujac wcisnac mi cos, czego nie napisalem |
Cytuj:
|
no, wiem juz ze chodzilo ci o akcje ;] nvm i tak fragi sie licza nie akcje.....
poatym sram na wasza opinie czy jestem debilem czy nie. taka ciekawostka moze cie zadowoli ze czytac sie nauczylem jak skonczylem cztery lata 2. nie wiem co ci do glowy przyszlo, ze próbuje sie popisac? po rpostu wyrazam SWOJE OPINIE na forum i na prawde jesli ci to nie pasuje nie musisz tego czytac nvm skonczcie temat rava dobrze mowi na gg ze offtop sie robi ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |