![]() |
Dawajcie guziki xDD niedługo będzie was tu tylu,że będziecie mogli sobie coś zaszyć xDD np. wasze cipeczki ;) :baby:
|
XDddddddddddddddddd
|
Chłopaki, rozjebać Feru :]
Ferumbras Hat czeka na szczęśliwego właściciela :D |
Undie znowu cos zjebales z ssem ;) Skopiuj poporstu to z prostokąta (Hotlinks for forum (1)) I nic wiecej! Nie kopiuj w "Wstaw obrazek" tylko poporstu to co tam jest i juz :]
|
|
Undie nie boi sie bana.Tibia Bot NG.;)
Pozdro&Pocwicz -Kocham to 8o |
@up
'-.- Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
|
Destionation is out of range.
Cos slaby skrypt masz bo ci sie zacina z deka 8o |
|
|
http://img231.imageshack.us/img231/7...anowanyfz7.jpg
http://img231.imageshack.us/img231/9254/powodoy4.jpg Huahsaushuasuh niestety nie mogę poprosić o temat, w którym podobno wstawiłem keyloggera, ponieważ nie mogę napisać PW :< Pozdrowienia dla moderatorów forum tibia.pl :cup: |
Dziwny jest ten świat ;D
Pozdrowienia dla wszystkich moderatorów! 8o |
@Johnesek
Po co ci ten outfit jak i tak juz tu nie pograsz? lepiej wydałbyś tą kase na wolność... @ reszta Po co sie wypowiadacie na tylko isara jak juz tu nie gracie bo was wyjebali? |
@Kazo2
Po co ci ten outfit jak i tak już tu nie pograsz? lepiej wydałbyś tą kase na wolność... On ma jeszcze nadzieje , że BILe wrócą i wygrają wojnę. :) |
@kazo2
Poszukiwania trwaja, Arbuz jest w trakcie namierzenia cie,powodzenia :) |
heh!
Z tego forum, aż tryska mądrością. :]:] |
Wfffffzrasta, trrrrzeba zwilzyc, tooo sei wwyyyyrowna
|
Kazo śmieciu pierdolony nikt nas z servera nie wyjebał..
Widzę że wiesz o wojnie tyle co o używaniu mózgu. |
jak to nie wyjebał... jak nie gracie? dostaliście od padów po dupie i 60% osób nawet sie nie loguje.
@sekoju Powodzenia w szukaniu. Radziłbym szukać na innym serwie. Z isarą skończyłem prawie 2 lata temu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:51. |