![]() |
Cytuj:
Potrafisz tylko obrazac...a feeee. Tak zrobilem to tu, zeby Cie osmieszyc. Niech kazdy wie jaka jestes paskudna babą. Po drugie w tibii bys kazdemu nasza rozmowe rozpowiedziała, a nie chciałem tego. Glupio by gadali, ze sie zkochalem czy co. Ok jestes jaka jestes. U mnie szans nie masz a caluj sobie do woli, w tyleczek tez mozesz i te serca falszywe na dzien dobry tez stawiaj i glupoty pisz ze mnie kochasz i ze sexi jestem. Mam ubaw, dziekuje <3 |
<czyta z zainteresowaniem>
|
Cytuj:
|
Zostawcie chlopaka. Na moje wyszlo a on nawet ladnie to opisal :p
|
trzeba przyznac, ze to dosc wzruszajaca historia... :p
|
Cytuj:
Panie boże zabierz mnie już teraz bo więcej nie zniese hahahahaha |
Użytkowników czytających ten temat: 17 (zarejestrowanych: 10, gości: 7)
Gratz Madeon ! |
Jak trwoga to do boga!
Zielony mis odzyl :P Jak tam zyjesz? :) |
Mam sie bardzo dobrze :p a co u ciebie? co poniektorzy do mnie pisali co znow wymysliles to zajrzalem ;) ciekawy temat
|
wszystko Ok :P Zyje jak widac ,choc ostatnimi dniami bardzo marnie. Na Morganie cisza ,kopengasow co raz wiecej zobaczymy co z tego bedzie ;)
|
No to mi dales do myslenia ;) A na morganie jak na wsi. Nic sie nie rusza.
|
siemka , jak tam sytuacja w wojnie ? :cup:
|
Hansonik
Mam problem przez Ciebie teraz, nawet poexpic sie nie da, takie ataki na tibii..co druga osoba pisze do mnie czy robie Tobie najazd i dlaczego, ale nie ujawnie sie. Taaa mysle, ze to zazdrosni kochankowie haha. Ciesze sie, ze dzieki temu ze sie tu wygadalem przeszlo mi wszystko. Czulem zal ;/ ze zostalem wykorzystany, ale widze, ze nie tylko ja uuuuu ale z Ciebie nienazarta baba. Tylko po co kazdemu facetowi to robisz? Uciałem gadke wczoraj z kolesiem z Twojej gildii i popiera mnie w 100% atakujesz go - <3 i ;* itd. a on ma polewke z tego, bo nie szanuje Ciebie. Hmm, czy wogole ktos Cie na morganie szanuje? Oo Pamietam jak bylismy razem w avis. Teraz juz wiem ze to bylo wazeliniarsto. Zmień sie laska, zmień. |
Cytuj:
<czeka na nowe odcinki telenoweli> |
Płacze xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bedzie dobrze ziomek xDDDDDD |
@Hanosik
Jak moglas mnie tak zranic ?! Moje serce krwawi... Prosze Cie wroc do mnie i dalej pisz do mnie na tibi bo bez tego moje zycie nie ma sensu!!!!!;( btw.Dobra prowokacja ,gz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestem wrazliwym chlopakiem, a Wy robicie sobie ze mnie jakiegos nieudacznika lol :S Mam powodzenie u dziewczyn i nie mam problemu w nawiazywaniu znajomosci -.- Chodzi mi o to, ze ona mnie zwyczajnie podrywała, a ja jak normalny chlopak zareagowalem ( a kto by nie zareagowal jakby slyszal dziennie slodzenie jaki to nie jestem super zajebisty i sexi ????... ) Jej pewnosc siebie jest zenujaca. |
Cytuj:
|
Cytuj:
o lól kolega chyba wie cos...????... Lukasito ma w opisie na forum cos co pasuje do madeona :o - I'm emotional, don't try to hurt me. :o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22. |