Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

Madeon 21-10-2008 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2306438)
hahaha rozmowa. Ty to nazywasz rozmowa? gratuluje xD jestes ciota bo boisz sie do mnie napisac normalnie i wynosisz to na forum zeby szal zrobic. "zemsta" Ci troszke nie wyszla. pozdro kolego :*:*:* jak wroci odwaga, to pogadamy, a nie popiszemy na forum. zal zal zal

Potrafisz tylko obrazac...a feeee.
Tak zrobilem to tu, zeby Cie osmieszyc. Niech kazdy wie jaka jestes paskudna babą.
Po drugie w tibii bys kazdemu nasza rozmowe rozpowiedziała, a nie chciałem tego. Glupio by gadali, ze sie zkochalem czy co.
Ok jestes jaka jestes. U mnie szans nie masz a caluj sobie do woli, w tyleczek tez mozesz i te serca falszywe na dzien dobry tez stawiaj i glupoty pisz ze mnie kochasz i ze sexi jestem.
Mam ubaw, dziekuje <3

Zielony_mis 21-10-2008 21:15

<czyta z zainteresowaniem>

Amaris' Shadow 21-10-2008 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madeon (Post 2305620)
Do Hansonik
Zdecydowalem sie do Ciebie tu napisac poniewaz wiele razy probowalem z Toba porozmawiac ale Ty nie doroslas chyba do tego. Jestes jak huragan, przychodzisz znienacka robisz szkody i odchodzisz z usmiechem na twarzy.
Mam tak wiele pytan do Ciebie, ale nie wiem czy masz wogle ochote ze mna rozmawiac, wiec moze ktos z osob ktore Cie znaja uswiadomia mnie lub przyznaja mi racje, bo byc moze sie myle co do Ciebie.
Dałaś mi niejednokrotnie do zrozumienia, ze jestem ważną osoba dla Ciebie, ciekaw jestem tylko ile razy na dzien posyłasz " ;* " słodzisz itp. Krzywdzisz i bedziesz tez skrzywdzona. Zemsci sie to na Tobie, takich ludzi nazywa sie ..... :S
ehhhhh brak mi juz słów.
Musiałem sie wygadać bo to ciężka sprawa dla mnie :S
Prosze tylko o wyrozumiałość ponieważ kazdego to moze spotkac :/
Dzieki za uwagę.
~madi

LMAO, przegrani są wśród nas

Zielony_mis 21-10-2008 21:24

Zostawcie chlopaka. Na moje wyszlo a on nawet ladnie to opisal :p

Cortez Blackheart 21-10-2008 21:25

trzeba przyznac, ze to dosc wzruszajaca historia... :p

Samo'zuo 21-10-2008 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madeon (Post 2305620)
Do Hansonik
Zdecydowalem sie do Ciebie tu napisac poniewaz wiele razy probowalem z Toba porozmawiac ale Ty nie doroslas chyba do tego. Jestes jak huragan, przychodzisz znienacka robisz szkody i odchodzisz z usmiechem na twarzy.
Mam tak wiele pytan do Ciebie, ale nie wiem czy masz wogle ochote ze mna rozmawiac, wiec moze ktos z osob ktore Cie znaja uswiadomia mnie lub przyznaja mi racje, bo byc moze sie myle co do Ciebie.
Dałaś mi niejednokrotnie do zrozumienia, ze jestem ważną osoba dla Ciebie, ciekaw jestem tylko ile razy na dzien posyłasz " ;* " słodzisz itp. Krzywdzisz i bedziesz tez skrzywdzona. Zemsci sie to na Tobie, takich ludzi nazywa sie ..... :S
ehhhhh brak mi juz słów.
Musiałem sie wygadać bo to ciężka sprawa dla mnie :S
Prosze tylko o wyrozumiałość ponieważ kazdego to moze spotkac :/
Dzieki za uwagę.
~madi

MUAHAHAHAHAHAHA
Panie boże zabierz mnie już teraz bo więcej nie zniese hahahahaha

Kino_000 21-10-2008 21:40

Użytkowników czytających ten temat: 17 (zarejestrowanych: 10, gości: 7)

Gratz Madeon !

J.Rabbit 21-10-2008 21:48

Jak trwoga to do boga!

Zielony mis odzyl :P Jak tam zyjesz? :)

Zielony_mis 21-10-2008 21:58

Mam sie bardzo dobrze :p a co u ciebie? co poniektorzy do mnie pisali co znow wymysliles to zajrzalem ;) ciekawy temat

J.Rabbit 21-10-2008 22:30

wszystko Ok :P Zyje jak widac ,choc ostatnimi dniami bardzo marnie. Na Morganie cisza ,kopengasow co raz wiecej zobaczymy co z tego bedzie ;)

Zielony_mis 21-10-2008 22:32

No to mi dales do myslenia ;) A na morganie jak na wsi. Nic sie nie rusza.

konstantynopolitanczyk 21-10-2008 22:53

siemka , jak tam sytuacja w wojnie ? :cup:

Madeon 22-10-2008 07:56

Hansonik
Mam problem przez Ciebie teraz, nawet poexpic sie nie da, takie ataki na tibii..co druga osoba pisze do mnie czy robie Tobie najazd i dlaczego, ale nie ujawnie sie.
Taaa mysle, ze to zazdrosni kochankowie haha.
Ciesze sie, ze dzieki temu ze sie tu wygadalem przeszlo mi wszystko.
Czulem zal ;/ ze zostalem wykorzystany, ale widze, ze nie tylko ja uuuuu ale z Ciebie nienazarta baba.
Tylko po co kazdemu facetowi to robisz?
Uciałem gadke wczoraj z kolesiem z Twojej gildii i popiera mnie w 100% atakujesz go - <3 i ;* itd. a on ma polewke z tego, bo nie szanuje Ciebie.
Hmm, czy wogole ktos Cie na morganie szanuje? Oo
Pamietam jak bylismy razem w avis.
Teraz juz wiem ze to bylo wazeliniarsto.
Zmień sie laska, zmień.

Tensz-in 22-10-2008 07:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madeon (Post 2306433)
Tylko prawde sie mowi a Ty juz sie burzysz >.< prawda boli, oj boli.
Zal mi Ciebie troszke ale tylko troszke, bo myslalem, ze inaczej potoczy sie rozmowa a Ty mnie zrazilas do siebie na maxa i do tego jednak jestes zdrowo rąbnieta :/ nie mowiac o tym, ze klniesz jak żul ;/ co dziewczynie nie wypada.
Fajnie, ze moglem sie tu przekonac jaka jestes :) w tibii dalej bedziemy friends ;* słodkie prawda? to taka moja zemsta.

Ahahahah i lol'd

<czeka na nowe odcinki telenoweli>

Kevon 22-10-2008 08:08

Płacze xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bedzie dobrze ziomek xDDDDDD

Kafffar 22-10-2008 09:16

@Hanosik
Jak moglas mnie tak zranic ?! Moje serce krwawi... Prosze Cie wroc do mnie i dalej pisz do mnie na tibi bo bez tego moje zycie nie ma sensu!!!!!;(

btw.Dobra prowokacja ,gz.

Samo'zuo 22-10-2008 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madeon (Post 2307005)
Hansonik
Mam problem przez Ciebie teraz, nawet poexpic sie nie da, takie ataki na tibii..co druga osoba pisze do mnie czy robie Tobie najazd i dlaczego, ale nie ujawnie sie.
Taaa mysle, ze to zazdrosni kochankowie haha.
Ciesze sie, ze dzieki temu ze sie tu wygadalem przeszlo mi wszystko.
Czulem zal ;/ ze zostalem wykorzystany, ale widze, ze nie tylko ja uuuuu ale z Ciebie nienazarta baba.
Tylko po co kazdemu facetowi to robisz?
Uciałem gadke wczoraj z kolesiem z Twojej gildii i popiera mnie w 100% atakujesz go - <3 i ;* itd. a on ma polewke z tego, bo nie szanuje Ciebie.
Hmm, czy wogole ktos Cie na morganie szanuje? Oo
Pamietam jak bylismy razem w avis.
Teraz juz wiem ze to bylo wazeliniarsto.
Zmień sie laska, zmień.

Dodaj troche tragedii na koniec wiesz arszenik , skocz z klifu do morza itp... I bedzie prawie jak w tristan i izolda aka hansonik xD

Madeon 22-10-2008 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffar (Post 2307036)
@Hanosik
Jak moglas mnie tak zranic ?! Moje serce krwawi... Prosze Cie wroc do mnie i dalej pisz do mnie na tibi bo bez tego moje zycie nie ma sensu!!!!!;(

btw.Dobra prowokacja ,gz.

To nie jest prowokacja tylko moja zemsta !
Jestem wrazliwym chlopakiem, a Wy robicie sobie ze mnie jakiegos nieudacznika lol :S
Mam powodzenie u dziewczyn i nie mam problemu w nawiazywaniu znajomosci -.-
Chodzi mi o to, ze ona mnie zwyczajnie podrywała, a ja jak normalny chlopak zareagowalem ( a kto by nie zareagowal jakby slyszal dziennie slodzenie jaki to nie jestem super zajebisty i sexi ????... )
Jej pewnosc siebie jest zenujaca.

Samo'zuo 22-10-2008 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madeon (Post 2307042)
To nie jest prowokacja tylko MOJA ZEMSTA !.

A pomylka nie tristan tylko henelaos a hansonik to helena ino kto jest parysem?

oden 22-10-2008 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2306432)
Ja wiem kto to! Lucasito huheheh

nieno, żart :D

o lól kolega chyba wie cos...????...
Lukasito ma w opisie na forum cos co pasuje do madeona :o

- I'm emotional, don't try to hurt me.

:o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22.