![]() |
Cytuj:
dopalacze są dobre dla tych, ktorzy są jakby niedoświadczeni albo dla tych co nie potrafią sobie ogarnąć. |
Cytuj:
teraz mam na warsztacie "natures organic" takie male opakowanie 0,4g i w sumie to mi najbardziej MJ przypomina, niesamowicie wbija w fotel |
U was tez w blaszaku osiedlowym mozna kupic bletki OCB? Dzisiaj zobaczylem na ladzie ladnie wystawione na sprzedasz
|
Cytuj:
Na drugi dzień po paleniu czułem się fatalnie, głowe mi rozsadzało od środka, oczy miałem czerwone jak po gałce muszkatołowej.. zresztą to całe pieprzenie o magicznych roślinkach jest gówno warte. Nazrywali jakiejś koniczny.. spryskali kannabinolem JWH-108 i ludzie sie nabierali, że palą to co szamani w Ameryce Płd. teraz to już chyba spice gold jest nielegalny, nie? bo swego czasu dopisali kilka substancji znajdujących sie w dopalaczach na liste zakazanych. |
Cytuj:
|
Poruszając kwestie dopalaczy.
Dowiedziałem się od kolegów że jednym z plusów tych używek to pachną podobnie jak cygaretki i można spokojnie je palić w barze/pubie i nikt Ci nie zwróci uwagi. Offtop: Rozprułem sobie nogawkę od spodni piżamy i zrobił mi się z jednej nogawki dzwon. Najlepsze jest to że są one czerwone, i przy moim owłosieniu wyglądam teraz jak Kudłaty ze Scoobi'ego Doo @down Kiedy mi w bokserkach zimno, bejbe ;(. |
probowal ktos jakiegos speedballa? nie mowie o tym rock'n'rollowym (hera + koka) ale innych. Jakie wrazenia?
up@ get bokserki, pidzamy sa dla ciot |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up nie jestem pewien ale czy od kad zalozyles konto na tym forum poslugujesz sie caly czas tym samym nickiem?
co do tematu, to mysle by sobie posadzic jakies roslinki ale jeszcze nie mam pomyslu co i jak :f |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Polecam film "Blow" z Johnnym Deepem - dzisiaj o 20.20 na TVP 1. To chyba najlepszy film o ćpaniu.
|
Cytuj:
Z Johnnym Deppem to polecam "Fear and Loathing in Las Vegas". Najlepszy film do ćpania :) |
|
up@ las vegas parano ? wiem, ze tez z deepem, ciekawy film
@topic po dzisiejszych doswiadczeniach moge porownac lsd > grzyby. kwas bije je na leb nieporownywalnie. ten zjadz przebijaja tylko MARZENIA SENNE - nic lepszego mnie w zyciu nie spotkalo. |
Gratuluję, niełatwo o kwasa. A jesteś pewien, że to nie był jakiś bromo-dragonfly czy DOB (bo teraz łatwiej o papiery nasączone tymi substancjami niż o LSD)? Ostatecznie to bez znaczenia, skoro doświadczenie było pozytywne.
|
Cytuj:
|
Obejrzałem dzisiaj "Blow" i jest ok, ale zainteresowanym tą tematyką polecam film dokumentalny "Cocaine Cowboys" ("Kokainowi kowboje").
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |