![]() |
aaaa co powiecie na nową płytę Firmy, słyszeliście?
|
Cytuj:
|
W sumie mi było ciężko się przełamać, żeby przesłuchać, bo jeszcze próbuje zapomnieć o sławnym JP JP, ale w sumie trochę mnie zdziwili, bo tam takich nut nie ma.
A teraz kto mi powie, za co Chada siedzi ;> ? |
Cytuj:
|
Tede dał dla Peji trochę roboty odpowiedzieć na 3 dissy? Ale to jest stu procentowe że Peja przegra BEEF jeżeli beefem można to nazwać,lubie tego i tego wykonawcę,ale jeżeli chodzi o Tedego to jego dissy są najlepsze,nie wyzywa jak bez mózg tylko atakuje argumentami.
|
Cytuj:
A o co ci chodzi dobry człowieku? =] |
Cytuj:
|
Może przesłucham Firmę, ale na razie się na to nie zapowiada. :)
@Luka$ek Dokładnie ziom. |
Cytuj:
@down tak się składa, że miałem tą okazję i przesłuchałem wszystkie ich płyty.. |
Cytuj:
mi osobiście płyta się podoba, bardziej niż poprzednie, i dla wszystkich stereotypowych ludzi firma jp na 100% jest to materiał do przesłuchania, bo jest to raczej coś innego niż było wcześniej :) (no też nie coś zupełnie innego, ale dużo mniej jebania w policji w sumie to dosyć mało) vnm i jismon moje zdanie? + nie lubie jimsona ;\ |
Cytuj:
Z resztą, nie mogę słuchać czegoś co jeszcze płytę temu zrobiło kawałek "Reprezentuje JP" @down Bo to gimbus, który ma zerowe pojęcie o dobrym rapie. Radzę ignorować jego wypowiedzi. |
Cytuj:
Pogieuo? Jak można nie lubieć Jima?:D |
normalnie,
+ nie lubie, TeTrisa,Ensona, Ostr'a (po tabasko) na przykład, a komentarze że jak ktoś nie słucha to nic nie wie o rapie + zajaranie się nimi wszystkimi jest dla mnie co najmniej śmieszne, choć nic do nich nie mam |
Nie możliwym jest, lubić Firmę, a nie lubić Teta, Ensona czy Jimsona. Jesteś jak widać odosobnionym przypadkiem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a czy powiedziałem że ma slabe punche :P fakt, zajebista ma, ale po prostu jakoś nie mogę go strawić
|
Cytuj:
a, i jeszcze jedno - peja i tak pewnie odpowie w stylu "o ty kur*o, sprzedales sie, idz rob programy w tvn turbo! elo elo elo rychu p solufka |
Oskar, tylko Lotress tu wpadnie, to cie chyba zabije. : (
@down Ciebie tez. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:31. |