Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Forum Muzyczne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=280)
-   -   Polski Hip-Hop (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=203141)

Kenixia 05-10-2009 21:37

aaaa co powiecie na nową płytę Firmy, słyszeliście?

Gagerr 05-10-2009 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenixia (Post 2660868)

To jest bardziej jakiś dancehall, ogólnie jak to Firma- nawet nie ściągałem.

Kenixia 05-10-2009 21:41

W sumie mi było ciężko się przełamać, żeby przesłuchać, bo jeszcze próbuje zapomnieć o sławnym JP JP, ale w sumie trochę mnie zdziwili, bo tam takich nut nie ma.
A teraz kto mi powie, za co Chada siedzi ;> ?

Gagerr 05-10-2009 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenixia (Post 2660873)
W sumie mi było ciężko się przełamać, żeby przesłuchać, bo jeszcze próbuje zapomnieć o sławnym JP JP, ale w sumie trochę mnie zdziwili, bo tam takich nut nie ma.

"Mam wyjebane"

Luka$ek 05-10-2009 21:51

Tede dał dla Peji trochę roboty odpowiedzieć na 3 dissy? Ale to jest stu procentowe że Peja przegra BEEF jeżeli beefem można to nazwać,lubie tego i tego wykonawcę,ale jeżeli chodzi o Tedego to jego dissy są najlepsze,nie wyzywa jak bez mózg tylko atakuje argumentami.

Pedzik2009 06-10-2009 02:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piramjida (Post 2660834)
PEDZIK, SPAKOWALES JUZ TORNISTER?.

A o co ci chodzi dobry człowieku? =]

Koszyk 06-10-2009 09:29

Cytuj:

Ja nawet nie mam zamiaru jej słuchać.

Elajven 06-10-2009 15:30

Może przesłucham Firmę, ale na razie się na to nie zapowiada. :)

@Luka$ek
Dokładnie ziom.

Kozto$ 06-10-2009 15:37

Cytuj:

Przesłuchałem i doszedłem do wniosku, że jak każda płyta Firmy jest ch*jowa..

@down
tak się składa, że miałem tą okazję i przesłuchałem wszystkie ich płyty..

kleofast 06-10-2009 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozto$ (Post 2661159)
Przesłuchałem i doszedłem do wniosku, że jak każda płyta Firmy jest ch*jowa..

no na prawdę, tak ich nienawidzisz i są chujowi a każda płytę slyszałeś ;/
mi osobiście płyta się podoba, bardziej niż poprzednie, i dla wszystkich stereotypowych ludzi firma jp na 100% jest to materiał do przesłuchania, bo jest to raczej coś innego niż było wcześniej :) (no też nie coś zupełnie innego, ale dużo mniej jebania w policji w sumie to dosyć mało)

vnm i jismon
moje zdanie? + nie lubie jimsona ;\

Gagerr 06-10-2009 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kleofast (Post 2661178)
no na prawdę, tak ich nienawidzisz i są chujowi a każda płytę slyszałeś ;/
mi osobiście płyta się podoba, bardziej niż poprzednie, i dla wszystkich stereotypowych ludzi firma jp na 100% jest to materiał do przesłuchania, bo jest to raczej coś innego niż było wcześniej :) (no też nie coś zupełnie innego, ale dużo mniej jebania w policji w sumie to dosyć mało)

No offence, ale zdanie gościa, który miał avatar z guralem i uważa że Jimson przejebał beef z prostackim vnmem, mnie jakoś nie interesuje :)
Z resztą, nie mogę słuchać czegoś co jeszcze płytę temu zrobiło kawałek "Reprezentuje JP"

@down
Bo to gimbus, który ma zerowe pojęcie o dobrym rapie. Radzę ignorować jego wypowiedzi.

Koszyk 06-10-2009 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kleofast (Post 2661178)
vnm i jismon
moje zdanie? + nie lubie jimsona ;\

Oo'

Pogieuo? Jak można nie lubieć Jima?:D

kleofast 06-10-2009 17:20

normalnie,
+ nie lubie, TeTrisa,Ensona, Ostr'a (po tabasko) na przykład, a komentarze że jak ktoś nie słucha to nic nie wie o rapie + zajaranie się nimi wszystkimi jest dla mnie co najmniej śmieszne, choć nic do nich nie mam

Gagerr 06-10-2009 17:23

Nie możliwym jest, lubić Firmę, a nie lubić Teta, Ensona czy Jimsona. Jesteś jak widać odosobnionym przypadkiem.

Koszyk 06-10-2009 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kleofast (Post 2661272)
normalnie,
+ nie lubie, TeTrisa,Ensona, Ostr'a (po tabasko) na przykład, a komentarze że jak ktoś nie słucha to nic nie wie o rapie + zajaranie się nimi wszystkimi jest dla mnie co najmniej śmieszne, choć nic do nich nie mam

No ja generalnie Ostrym też jakoś mocno się nie jaram. Ale tu już wykreśliłeś 3 dobrych raperów i dziwi mnie że tak mocnych lirycznie raperow (Tet, Enson, Jimson) nie lubisz... no, ale każdy ma swój gust, o tym się nie dyskutuje ;)

Gagerr 06-10-2009 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2661278)
No ja generalnie Ostrym też jakoś mocno się nie jaram. Ale tu już wykreśliłeś 3 dobrych raperów i dziwi mnie że tak mocnych lirycznie raperow (Tet, Enson, Jimson) nie lubisz... no, ale każdy ma swój gust, o tym się nie dyskutuje ;)

Zwłaszcza, że takich punchy jak Enson, nie ma żaden raper w Polsce.

kleofast 06-10-2009 17:38

a czy powiedziałem że ma slabe punche :P fakt, zajebista ma, ale po prostu jakoś nie mogę go strawić

Emcess 06-10-2009 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luka$ek (Post 2660886)
Tede dał dla Peji trochę roboty odpowiedzieć na 3 dissy? Ale to jest stu procentowe że Peja przegra BEEF jeżeli beefem można to nazwać,lubie tego i tego wykonawcę,ale jeżeli chodzi o Tedego to jego dissy są najlepsze,nie wyzywa jak bez mózg tylko atakuje argumentami.

koncowka posta - to najlepiej podkresla te dissy. peja i tak juz jest pozamiatany

a, i jeszcze jedno - peja i tak pewnie odpowie w stylu "o ty kur*o, sprzedales sie, idz rob programy w tvn turbo! elo elo elo rychu p solufka

piramjida 06-10-2009 17:52

Oskar, tylko Lotress tu wpadnie, to cie chyba zabije. : (

@down
Ciebie tez.

Fintex 06-10-2009 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gagerr (Post 2661283)
Zwłaszcza, że takich punchy jak Enson, nie ma żaden raper w Polsce.

Pih ma lepsze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:31.