Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Zegea 18-08-2009 16:45

Autodamaged post.

twistoff 18-08-2009 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czekotubka (Post 2627279)
Co wy na to:

Pogromca urbexow
Killed at Level 50 by Riklos and Sherion.

Powodem tego bylo zaatakowanie Pasznikova (jednego z nas niewazne ktorego) przez nephilims. Powodem tego haniebnego ataku byl bot. Tak owszem pasznikov bocil wiec napisalismy do nich aby przestali atakowac gdyz pasznikov jest od nas. Pasznikov wyrzucil wkoncy bohy gdyz niechcial pasc ale nieeeee to im za malo bylo.....

Pasznikov
Killed at Level 115 by Akul Ignus, Forrest Druid and Fortrah.

Wiec mysle ze to koniec naszej wspolpracy.

Ps Zero poprawnej polszczyzny

Powinno wam to dać do myślenia po tym jak zuther oświadczył że teterian,puchy etc nie sa "prawdziwymi" fragami.I ze takie fragi jak oni mozna o dupe potłuc (słowa sheriona) Tak samo jak nie szanuja ludzi z Forgotten Legion,jak i membrsów z Death Detaly.Pozatym ludzie-wy stajecie po stronie najwiekszej czesci "starego" wanted,tych ktory zawsze robili najwieksze pa i pk takze Gz.Sami jestescie sobie winni.

--- twistoff dodał 5 minut i 7 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegea (Post 2627536)
#upp
a ty co taki 'wylajtowany' ahahah. smiac mi sie chce jak widze osoby twojego pokroju. piszesz i zachowujesz sie conajmniej jakbys byl liderem nemphilims hahaha to nawet maryjan tak nie pisze jak ty. grales ku*wa "20lat" temu na azurze i teraz nagle pro sie znalazl bo mozna expic i botowac na VDL, zaczal wszystkich wyzywac i w ogole a wczesniej to co "100lat" sie w dp stalo ta? i nie zgrywaj takiego kozaka bo nawet nie dorastasz do piet co poniektorym. jedyne co powiem to twoj czas juz tutaj minal, czlowieku cale zycie grasz w tibie i jeszcze ci malo, twoje czasy minely kiedy to byles pro ogarniaczem sto lat temu z czasow kiedy to moja babcia byla w dofie.
teraz jedynie mozesz dalej lizac pupke moze kiedys cos jeszcze osiganiesz tutaj procz lvli wybotowanych na elfie. ;] takze odbij bo poki co jestes tym samym lamusem [; i pisz sobie co chcesz dawno sram na opinie osob twojego pokroju. ELO [=

Dokładnie.Czy to nie słynny Fea zawsze wieszał psy na wanted pisał na forum jaka to jest zjebana gildia,a teraz sam walczy po ich stronie?Przeciez nephilims to nikt inny jak old wanted.Ale nie mozna miec mu tego za złe w koncu robi to co potrafi najlepiej.Liże dupe ludziom na ktorych wczesniej najezdzal.Proponuje olac tego lamusa on zawsze bedzie zmienial strony i zdanie,zaleznie od sytuacji panujacej na servie

ansekabanse 18-08-2009 17:40

kiedys slyszalem jak chlopaki z nephilims (wtedy jeszcze wanted) smiali sie ze fea to polski kath maruk :D

Ciri the Witcher 18-08-2009 17:47

Haha, kiedy wy zaczeliscie grac w tibie, ze nazywacie korsarza, szeriona i reszte nephilims "starym wanted" :D?

@Zegea
Nie gram cale zycie w tibie :). Co jakis czas robie sobie przerwy od tej gry na rok - pol, wiec prosze, nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia. Jedyne co sprawia ze w to "cos" jeszcze gram to ventrilo, kumple i wojny. Nigdy tez nie uwazalem sie za jakiegos "pro" czy lepszego od innych, ja po prostu bawie sie w tej grze. W ogole powiedz mi kiedy ostatnio wyzywalem kogos od was w grze czy na forum, bo jakos nie moge sobie tego przypomniec. Wiadomo, ze z ludzmi z ktorymi mam na pienku pojde na jakas wymiane zdan, ale jeszcze nie jestem uzalezniony od tej gry w takim stopniu jak ty zeby wypisywac bzdury podobne do twoich.

@ansecostam
Tego jeszcze nie slyszalem ;D. Ale mowa o Fea czy o Ciri, bo to dwie rozne osoby ;).

@twistoff
Zawsze pisalem o Wanted, ze to power abuserzy, bo tak jest, bylo i (miejmy nadzieje, ze nie) bedzie. I powiedz mi kiedy ja, czy ludzie z DoFu zmieniali strony? Od zawsze bylem przeciwko Wanted. Jedyne co zmienialem to gildie po kolejnych przegranych wojnach ;).

A tak w ogole to Nephilims to Nephilims a Wanted to Wanted, wiec nie pierdzielcie ze pomagam teraz Wanted O_o.

ansekabanse 18-08-2009 17:48

tak sobie przegladam forum tibia.com i natknalem sie na wypowiedz fea umarth :
I still wonder why the hell you joined Wanted side after all these years of beeing power abused and killed all the time.

Czlowieku kto robil pa w starym wanted?Nieraz urb z drazem latali na małpy po bohy, racja.Ale to sherion,haos,korsarz,pinius,sensej etc etc etc robili najwieksze pa na servie, nawet nieraz marjan im pomagał wiec o czym ty mowisz?Nawet oni sami ci nie zaprzecza lol
edit@-stare wanted w domyśle wanted przed rozłamem.

Artemon 18-08-2009 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ansekabanse (Post 2627574)
kiedys slyszalem jak chlopaki z nephilims (wtedy jeszcze wanted) smiali sie ze fea to polski kath maruk :D

http://img197.imageshack.us/img197/5168/massivefail.jpg
To było o Croyu.

@nt. Feasa
Jak na razie to on ma więcej do powiedzenia niż 3/4 z Was. Sad but true.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ansekabanse (Post 2627581)
I still wonder why the hell you joined Wanted side after all these years of beeing power abused and killed all the time.

Czlowieku kto robil pa w starym wanted?Nieraz urb z drazem latali na małpy po bohy, racja.Ale to sherion,haos,korsarz,pinius,sensej etc etc etc robili najwieksze pa na servie, nawet nieraz marjan im pomagał wiec o czym ty mowisz?Nawet oni sami ci nie zaprzecza lol

Owszem, ale walczy przeciwko Urbowi, Drazowi i innym, których najwidoczniej nie darzy szczególną sympatią. Jako iż powstał odłam Wanted (Nephilims), który walczy przeciwko stałym członkom Wanted, postanowił im w tym pomóc. Korsarz to jego RLmate więc nie wiem o co Ci tu chodzi.

@down
Fail once again.
Cytuj:

Name: Kamyxx
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 90
World: Azura
Residence: Venore
Guild membership: Soul of the Nephilims

ansekabanse 18-08-2009 18:02

Ta on ma do powiedzenia najwiecej ale do gildii go nie wezmiecie bo wstyd nie? ;]

Ciri the Witcher 18-08-2009 18:06

Tak poza tym, ze Draz ma wyrok w zawieszeniu za wlamanie z rabunkiem, jest cpunem, wywalil kupe ludzi na ich chary / kase oraz chce polamac z "ziomkami" palce niektorym osobom to jest calkiem spoko :D.

Ludzie, otworzcie oczy, trzepnijcie sie mlotkiem w glowe / spalcie jointa i zastanowcie sie czy to wszystko ma sens? Wielu z was ma po 16+++++++ lat a zachowujecie sie i wypowiadacie sie gorzej niz 11latkowie z patologicznych rodzin.

@Down
Ja w nephilims jestem od Aug 05 2009. :)

twistoff 18-08-2009 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ansekabanse (Post 2627598)
Ta on ma do powiedzenia najwiecej ale do gildii go nie wezmiecie bo wstyd nie? ;]

O kurna hahaha jak bym zobaczył Fea Umarth w Nephilims to bym se osral gacie ze smiechu prawie tak samo jak by Livyatan doszedl do Wanted ;]

Vrzasiastyy 18-08-2009 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ansekabanse (Post 2627581)

Dokładnie,w 100% się z Tobą zgadzam. Największe PA robił Sherion,Haos~,Korsarz i ta cała ich banda,więc nie wiem co Wy widzicie w tym Neph~... no ale cóż wybór należał do Was,zobaczymy jak to Azura będzie wyglądała po wygranej Neph. (O ile wygrają ) POZDRO POZDRO POZDRO ; ]

Artemon 18-08-2009 18:10

Tak szczerze mówiąc to nigdy nie widziałem Sheriona robiącego PA. xd

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2627602)
O kurna hahaha jak bym zobaczył Fea Umarth w Nephilims to bym se osral gacie ze smiechu prawie tak samo jak by Livyatan doszedl do Wanted ;]

Już napisałem w poprzednim poście.
Cytuj:

Name: Kamyxx
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 90
World: Azura
Residence: Venore
Guild membership: Soul of the Nephilims
@down
Widzieć widziałem dużo, ale PA'owany byłem niewiele razy. :p

Vrzasiastyy 18-08-2009 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artemon (Post 2627606)

To jeszcze mało widziałeś,ja doświadczyłem tego wiele razy na własnej skórze.

twistoff 18-08-2009 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2627600)
Tak poza tym, ze Draz ma wyrok w zawieszeniu za wlamanie z rabunkiem, jest cpunem, wywalil kupe ludzi na ich chary / kase oraz chce polamac z "ziomkami" palce niektorym osobom to jest calkiem spoko :D.

Ludzie, otworzcie oczy, trzepnijcie sie mlotkiem w glowe / spalcie jointa i zastanowcie sie czy to wszystko ma sens? Wielu z was ma po 16+++++++ lat a zachowujecie sie i wypowiadacie sie gorzej niz 11latkowie z patologicznych rodzin.

I to dlatego ze nie lubisz złego drazusia zeszmaciles sie po raz kolejny i dołaczyłes do ludzi którzy nie dosc ze maja na ciebie wyjebane to jeszcze ty sam kiedys *****łeś na nich na forum jak sie patrzy ;] gz gz braku honoru kolego

Artemon 18-08-2009 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2627610)
I to dlatego ze nie lubisz złego drazusia zeszmaciles sie po raz kolejny i dołaczyłes do ludzi którzy nie dosc ze maja na ciebie wyjebane to jeszcze ty sam kiedys *****łeś na nich na forum jak sie patrzy ;] gz gz braku honoru kolego

Skończ pie◘◘◘lić, bo tutaj większośc asslickerów Wanted, liżący dawniej tym całym Sherionom/Haosom/Korsarzom/Marjanom teraz na nich najeżdżają. Ładnie to tak po starych kolegach? :\

twistoff 18-08-2009 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artemon (Post 2627606)

Już napisałem w poprzednim poście.

@down
Widzieć widziałem dużo, ale PA'owany byłem niewiele razy. :p

hahaha sherion ktory nie robi pa ;] mysle ze rozsmieszyles nie tylko mnie ale jego samego rowniez.

Vrzasiastyy 18-08-2009 18:15

@Artemon

Chodziło mi tylko o Sheriona i jego PA,bo PA'owany to nie byłem za dużo razy ;)

Ciri the Witcher 18-08-2009 18:16

@twist
Jeszcze ani razu nie "zeszmacilem" sie poprzez dochodzenie do Draza/Urba. Dla mnie to czysty wstyd i hanba pomagac tej dwojce, dlatego jestem przeciwko nim od kiedy zaczalem pomagac Defenderom ;).

Artemon 18-08-2009 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2627614)
hahaha sherion ktory nie robi pa ;] mysle ze rozsmieszyles nie tylko mnie ale jego samego rowniez.

Ja w tym nie widzę nic śmiesznego. Z resztą mam wyj◘◘◘ne. Wychodzę z domu, później podyskutujemy.

twistoff 18-08-2009 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artemon (Post 2627613)
Skończ pie◘◘◘lić, bo tutaj większośc asslickerów Wanted, liżący dawniej tym całym Sherionom/Haosom/Korsarzom/Marjanom teraz na nich najeżdżają. Ładnie to tak po starych kolegach? :\

Jestem pewnien ze nie jestem jedyna osoba na tym forum ktora staje po stronie wanted a nie nephilims,bo to wlasnie z membersami nephilims zawsze były jakies problemy.I nigdy nie szanowalem nikogo z tej watachy.Nie to co fea oni od zawsze byli frinds plsss yesyes

Vrzasiastyy 18-08-2009 18:20

@up

Dokładnie,to z tą ekipą były wieczne problemy,nie licząc Marjana :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32.