![]() |
Autodamaged post.
|
Cytuj:
--- twistoff dodał 5 minut i 7 sekund później --- Cytuj:
|
kiedys slyszalem jak chlopaki z nephilims (wtedy jeszcze wanted) smiali sie ze fea to polski kath maruk :D
|
Haha, kiedy wy zaczeliscie grac w tibie, ze nazywacie korsarza, szeriona i reszte nephilims "starym wanted" :D?
@Zegea Nie gram cale zycie w tibie :). Co jakis czas robie sobie przerwy od tej gry na rok - pol, wiec prosze, nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia. Jedyne co sprawia ze w to "cos" jeszcze gram to ventrilo, kumple i wojny. Nigdy tez nie uwazalem sie za jakiegos "pro" czy lepszego od innych, ja po prostu bawie sie w tej grze. W ogole powiedz mi kiedy ostatnio wyzywalem kogos od was w grze czy na forum, bo jakos nie moge sobie tego przypomniec. Wiadomo, ze z ludzmi z ktorymi mam na pienku pojde na jakas wymiane zdan, ale jeszcze nie jestem uzalezniony od tej gry w takim stopniu jak ty zeby wypisywac bzdury podobne do twoich. @ansecostam Tego jeszcze nie slyszalem ;D. Ale mowa o Fea czy o Ciri, bo to dwie rozne osoby ;). @twistoff Zawsze pisalem o Wanted, ze to power abuserzy, bo tak jest, bylo i (miejmy nadzieje, ze nie) bedzie. I powiedz mi kiedy ja, czy ludzie z DoFu zmieniali strony? Od zawsze bylem przeciwko Wanted. Jedyne co zmienialem to gildie po kolejnych przegranych wojnach ;). A tak w ogole to Nephilims to Nephilims a Wanted to Wanted, wiec nie pierdzielcie ze pomagam teraz Wanted O_o. |
tak sobie przegladam forum tibia.com i natknalem sie na wypowiedz fea umarth :
I still wonder why the hell you joined Wanted side after all these years of beeing power abused and killed all the time. Czlowieku kto robil pa w starym wanted?Nieraz urb z drazem latali na małpy po bohy, racja.Ale to sherion,haos,korsarz,pinius,sensej etc etc etc robili najwieksze pa na servie, nawet nieraz marjan im pomagał wiec o czym ty mowisz?Nawet oni sami ci nie zaprzecza lol edit@-stare wanted w domyśle wanted przed rozłamem. |
Cytuj:
To było o Croyu. @nt. Feasa Jak na razie to on ma więcej do powiedzenia niż 3/4 z Was. Sad but true. Cytuj:
@down Fail once again. Cytuj:
|
Ta on ma do powiedzenia najwiecej ale do gildii go nie wezmiecie bo wstyd nie? ;]
|
Tak poza tym, ze Draz ma wyrok w zawieszeniu za wlamanie z rabunkiem, jest cpunem, wywalil kupe ludzi na ich chary / kase oraz chce polamac z "ziomkami" palce niektorym osobom to jest calkiem spoko :D.
Ludzie, otworzcie oczy, trzepnijcie sie mlotkiem w glowe / spalcie jointa i zastanowcie sie czy to wszystko ma sens? Wielu z was ma po 16+++++++ lat a zachowujecie sie i wypowiadacie sie gorzej niz 11latkowie z patologicznych rodzin. @Down Ja w nephilims jestem od Aug 05 2009. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dokładnie,w 100% się z Tobą zgadzam. Największe PA robił Sherion,Haos~,Korsarz i ta cała ich banda,więc nie wiem co Wy widzicie w tym Neph~... no ale cóż wybór należał do Was,zobaczymy jak to Azura będzie wyglądała po wygranej Neph. (O ile wygrają ) POZDRO POZDRO POZDRO ; ] |
Tak szczerze mówiąc to nigdy nie widziałem Sheriona robiącego PA. xd
Cytuj:
Cytuj:
Widzieć widziałem dużo, ale PA'owany byłem niewiele razy. :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Artemon
Chodziło mi tylko o Sheriona i jego PA,bo PA'owany to nie byłem za dużo razy ;) |
@twist
Jeszcze ani razu nie "zeszmacilem" sie poprzez dochodzenie do Draza/Urba. Dla mnie to czysty wstyd i hanba pomagac tej dwojce, dlatego jestem przeciwko nim od kiedy zaczalem pomagac Defenderom ;). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Dokładnie,to z tą ekipą były wieczne problemy,nie licząc Marjana :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |