![]() |
Cytuj:
|
Dobra, chuj z Albertusem i jego zyciem.
Mógłby mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć takie funkcje: f(x)=[x] D=R ++++++76760 gdy x^2>0 f(x) = sgn x = gdy 0<= x< 1 ......................gdy x>=1 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm według mnie powinno coś jeszcze być np.:
gdy x^2>0 to y=2 gdy 0<= x< 1 to y=-1 itd. Bo signum x pozwala ci na uzależnienie wzoru funkcji od wielkości x. Jedyne co mogę teraz powiedzieć to to, że x>=0. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytrus, nie wiem, tak mam zapisane. Trudno, zobacze jutro i jak coś to napisze ocb. W każdym bądź razie, dzięki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widzę, że lubisz zdobywać żywność poprzez kradzież, potężny łowco.:cup:
@Cytrynowy podchodzisz IMO do tego zbyt serio :p @topic sprawdzian powtórkowy do matury z matmy dzisiaj był. Będzie 5 jak nic:p |
Cytuj:
@down: Może i tak... A MOŻE NIE HEUEHUEHEUH :cup: |
Cytuj:
Wybacz, ale zachowujesz się jakby to był twój jedyny świat. Piszesz, że dla wszystkich byłoby lepiej, gdyby tu nie pisał...Ale...czym tu się przejmować? Niech sobie robi co chce, to jego wezmą za idiotę, więc w czym problem? |
drugiego jest wolne :]? ;d
|
Cytuj:
|
jak to nie? dzien rektorski :D
|
Ja już bym był dzisiaj w domu, gdyby nie to, że o 18 mam WF... I jadę na niego prosić, żebym mógł nie ćwiczyć, bo mam pociąg o 19:30. :/
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A dzień rektorski, mówiąc po ludzku, to po prostu dzień wolny od zajęć. |
Cytuj:
|
Litawor.
mam takie pytanie , wnioskuje ze uczysz się w Krakowie a pochodzisz ze Szczecina?? Wiec mam pytanie czy chce ci się dojeżdżać , mnie by chyba k.wica wzięła jakbym miał co weekend pól Polski przejeżdżać... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |