![]() |
od dzisiaj każdy z gildia convidents ma ubijane rączki, za dzisiejszy popis galdora pro gamera joł
|
zima zuy k4r4cz00:C
|
Cytuj:
A co nasz kolega Paweł uczynił?:D |
Twoim kolegą on napewno nie jest Juby
|
Cytuj:
żeby nie było Metafora (gr. μεταφορά), inaczej przenośnia – językowy środek stylistyczny, w którym obce znaczeniowo wyrazy są ze sobą składniowo zestawione, tworząc związek frazeologiczny o innym znaczeniu niż dosłowny sens wyrazów np. "od ust sobie odejmę", lub "podzielę się z wami wiadomością". btw ładne : http://w261.wrzuta.pl/audio/47AhLt2j...idents_na_tsie |
Kamil - Izi 23:54:54
ten juby to cos z psycha Kamil - Izi 23:54:54 ma nie tak Signed ! a druga sprawa co do tego "Synku". Nikt z Convów już Cię nie lubi to chyba z Buszkiem zaczełeś rozmawiać, że taki slang. Ostatni mój post na Twój temat i wypier*alaj z tego forum fałszywa suko |
A jak nie ;/?
|
Kamil - Izi 0:04:46
napisz na forum ze on wszedzie ma cos z convidents ze kurwa porylo go udaru dostal okrada znajomych i mysli ze nic takiego sie nie stalo przekazuje ! a ode mnie to juby ty serio jestes tak glupi, ze masakra az wspolczuje pani izie z takim baranem pod jednym dachem mieszkac, matke tez okradasz? |
Z kieszonkowego :D a Ty ?
|
Kamil - Izi 0:12:18
napisz ze widcznie jest jeszcze dzieckiem skoro od mamusi kieszonkowe dostaje na lody to musi szukac zajecia wkupywac sie w laski i okradac Kamil - Izi 0:12:24 nic innego mu nie zostaje edycja ! Ja potrafie zarobić sam na siebie nie okradając rodziców |
jubczek napisz mi na priv dam ci chara na mainie 8 palka skile 70/40 9 magic ma nawet dobre eq moze ci sie spodoba i okradniesz i zrobisz sobie plecak citizena
COT TY NA TO!? |
Się koleszka rozpisał btw mówisz jak old Vinox aka pan hamburger "My jusz cie nie lubimy!"
@up I don't need it! |
Pragnę dodać, że z tego forum to nikt nikogo nie może wyganiać, chcecie mieć swoje forum? To je sobie żałóżcie, zróbcie prywatne tematy i tam się bawcie.
Forum.tibia.pl na szczęście jest publiczne. No chyba, że wam się mylą pojęcia, jeżeli tak to apeluje do was, wbijcie sobie do bani, że FORUM ~= WASZ TEMAT. |
Gratuluje screenów , adwansów itp :).Od początku śledzę wasz temat i jestem pod wielkim wrażeniem waszego zapału do gry , żyjecie tą grą w pozytywnym znaczeniu tego słowa.Zawsze chciałem kiedyś przeżyć wspólnego hunta na jakiś lepszych potworkach ale jestem zbyt słaby.Teraz brak czasu na grę.
Czekam na więcej. |
Hejcia !!!!!
http://i453.photobucket.com/albums/q...ian000/176.jpg PS. Mi też pociśniecie że jestem z Convidents?:/ I CHCIALBYM GRAC W PILKE TAK ZAJEBISCIE JAK ON !!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=8hI3EyPJMwk ;* |
Ksuj jednak nie poszedłeś do szkoły żeby wbić lvl ?xDDDD
peguj, peguj ! chyba, że Asia na demy idzie z Anią xD a co do filmiku to i tak wiadomo, że to Ty ;/ |
|
Kiedys 2-3 tygodnie bocenia ,
Teraz z 3-4 tygodnie... zaden wyczyn, pare skryptow typu afk na 100% ;) No niestety , nic ten char nie reprezentuje |
Cytuj:
|
Dobra, dobra to nie forum quanto
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |