![]() |
Nie ocenialiśmy twojego wyglądu w "zakresie" : ładny/brzydki. Tylko, to że wyglądasz jak emou.
|
Chlopak dobrze napisal. Nie ocenia sie ludzi po wygladzie.
Nie rozumiem co macie do emo? Dla mnie osobiscie jest to najlepszy gatunek muzyczny. Przyjemnie sie go slucha itp. Nawet piszac tego posta slucham ww. "gatunku" :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale przynajmniej ma tekst piosenki Huntera w podpisie :P
|
Cytuj:
@ Dobo Sam jęczałeś aby mieć długie włosy na początku tematu.Ja też czekam aż mi urosną. |
Cytuj:
@ Smetana next page post very funny,niemiałeś czasu wymyśleć czegoś lepszego? @Hieyan Skąd miałem wiedzieć że taka fryzura jest emo? Nie wchodze na strony poświęcone takiej muzyce ani na inne z taką tematyką. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Hunter to z mojego miasta (nie pogadasz 8o ) Emo-co wy macie do emo??? byliscie kiedys na prawdziwym koncercie emo-punk-hc? albo chociaz na zwykłym koncercie Emo hc? Ech.. Her words kill, Lucke pickett, in-sane, sekwoja(nie wiem jak to sie pisze;d).. nic dodać. p.s co ma th do emoX( to ze ten koles ma inna fryzure??? p.s2 Dlaczego Korektor na zdjęciu twojej rodziny wszyscy się cieszą i smieją a ty stoisz smutny w starym swetrze i w kapciach z mina "czekam na autobus" ? troche dziwnie to wygląda, jakby cię odwiedzali w jakims srodku zamknietym :P (nie chce zebys bral to do siebie) |
Cytuj:
|
Sorry stary, ale jak zobaczyłem twoje zdjęcie to się trochę chichotałem. Wyglądasz jak emo, albo goth zanim wszedł do piwnicy na 17 lat. W przeciwieństwie do Hieyów i Ryłków mam to zasadniczo w dupie, po prostu jak dla mnie trochę śmiesznie wyglądasz w takiej fryzurze, no ale skoro to tylko do zdjęcia to nie ma problemu. To twój naturalny kolor?
|
Cytuj:
|
Co to wlasciwie jest emok ; <?
@ THX ; ) |
Cytuj:
Wesołych Świąt. |
@up
Zapomniałeś napisać o swetrach, szalikach, rękawiczkach, czapkach, spódnicach w czerwono-czarne paski, czyli podstawowym ałtficie emo. Warto też wspomnieć o paskach z ćwiekami, pieszczochach, łańcuszkach z pentagramem, miliardem naszywek na torbie/plecaku itd. |
@ UP
A to nie było przypadkiem : Kolorowa luźna koszula,czarne spodnie,i zwykły pas z ćwiekami? Wesołych świąt. |
Cytuj:
Ps. Emo są gejami? Widziałem w tv zespół emo i wyglądali jak geje. Mówili jak geje i zachowywali się jak geje. |
up@ może tokio hotel widziales? ;> ale w sumie emo tez moga byc gejami
|
lol od kiedy to "zespol" tokio hotel mozna utozsamiac z emo?
Złodzieje Rowerów - sa z mojego miasta. Niezbyt szczegolnie mi przypadli do gustu. Nie zmienia to faktu ze jako pierwsi z Zambrowa wydali w pelni legalny krazek :) Co do emo to mi bardziej pasuja zespoly typu "Sotry of the Year", "The Used". Byc moze chlopaka tak uczesali, a on biedny nie spodziewal sie ze na tym froum zalicza go do podgrupy "emowcow" xD |
Cytuj:
Po #2, odchodzimy trochę za bardzo od tematu, czekamy na nowe zdjęcia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43. |