Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Fiszbin 23-12-2006 18:40

Nie ocenialiśmy twojego wyglądu w "zakresie" : ładny/brzydki. Tylko, to że wyglądasz jak emou.

Carl Fry 23-12-2006 18:45

Chlopak dobrze napisal. Nie ocenia sie ludzi po wygladzie.

Nie rozumiem co macie do emo? Dla mnie osobiscie jest to najlepszy gatunek muzyczny. Przyjemnie sie go slucha itp. Nawet piszac tego posta slucham ww. "gatunku" :)

Allatar 23-12-2006 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carl Fry (Post 1146303)

Nie rozumiem co macie do emo? Dla mnie osobiscie jest to najlepszy gatunek muzyczny. Przyjemnie sie go slucha itp. Nawet piszac tego posta slucham ww. "gatunku" :)

Boj sie Boga.

Smetana 23-12-2006 18:59

Cytuj:

Tak mnie siostra uczesała
Taaa jasne :P.

NORMALY OBYWATEL RP 23-12-2006 19:09

Ale przynajmniej ma tekst piosenki Huntera w podpisie :P

Knoland! 23-12-2006 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiszbin (Post 1146290)
Nie ocenialiśmy twojego wyglądu w "zakresie" : ładny/brzydki. Tylko, to że wyglądasz jak emou.

Nie było to w moim zamiarze.Nie słucham emu. Ja tak poprostu wyglądam,a że miałem przedziałem z boku to odrazu jestem emou? I to że posiadam 12 lat to odrazu uważacie że moja inteligencja jest równa zero.Chodź czytając niektóre wasze posty zastanawiam się "kto tu jest tak naprawdę głupcem".

@ Dobo
Sam jęczałeś aby mieć długie włosy na początku tematu.Ja też czekam aż mi urosną.

Knoland! 23-12-2006 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smetana (Post 1146323)
Taaa jasne :P.

Raczej nie obchodzi mnie opinia kogoś kto ma nick Smetana i sobie w opisie pisze łowca nauczycieli.

@ Smetana next page post
very funny,niemiałeś czasu wymyśleć czegoś lepszego?

@Hieyan
Skąd miałem wiedzieć że taka fryzura jest emo? Nie wchodze na strony poświęcone takiej muzyce ani na inne z taką tematyką.

Hieyan 23-12-2006 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carl Fry (Post 1146303)

/me szuka glanów i włącza emolokalizator.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knoland! (Post 1146353)
Nie było to w moim zamiarze. Ja tak poprostu wyglądam,a że miałem przedziałem z boku to odrazu jestem emou?

Nie emou, tylko emo. Tak, przedziałek na bok zasłaniający oko to emohaircut.
Cytuj:

I to że posiadam 12 lat to odrazu uważacie że moja inteligencja jest równa zero.Chodź czytając niektóre wasze posty zastanawiam się "kto tu jest tak naprawdę głupcem".
Kto tak powiedział?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Allatar
Boj sie Boga.

Nie tylko Boga.

Cytuj:

Double post ale chciałem to wyodrębnić.
To się edytuje posta i pisze pogrubioną czcionką i na czerwono.

Cytuj:

Tak mnie siostra uczesała,chodź miałem normalnie przedziałek bo uważała że tak lepiej wyglądam.
To ty nie potrafisz jej powiedzieć 'nie czesz mnie'? Poskarż się mamie, że siostra cię pedalsko uczesała, i teraz się z ciebie śmieją.

RieL 23-12-2006 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NORMALY OBYWATEL RP (Post 1146343)
Ale przynajmniej ma tekst piosenki Huntera w podpisie :P

Hunter to z mojego miasta (nie pogadasz 8o )
Emo-co wy macie do emo??? byliscie kiedys na prawdziwym koncercie emo-punk-hc? albo chociaz na zwykłym koncercie Emo hc?

Ech.. Her words kill, Lucke pickett, in-sane, sekwoja(nie wiem jak to sie pisze;d).. nic dodać.

p.s co ma th do emoX( to ze ten koles ma inna fryzure???

p.s2 Dlaczego Korektor na zdjęciu twojej rodziny wszyscy się cieszą i smieją a ty stoisz smutny w starym swetrze i w kapciach z mina "czekam na autobus" ? troche dziwnie to wygląda, jakby cię odwiedzali w jakims srodku zamknietym :P (nie chce zebys bral to do siebie)

Smetana 23-12-2006 20:51

Cytuj:

Raczej nie obchodzi mnie opinia kogoś kto ma nick Smetana i sobie w opisie pisze łowca nauczycieli.
No to żałuj synu :). BTW dla ciebie nie Smetana, ale PAN I WŁADCA SMETANA.

Dr.Unknown 23-12-2006 23:33

Sorry stary, ale jak zobaczyłem twoje zdjęcie to się trochę chichotałem. Wyglądasz jak emo, albo goth zanim wszedł do piwnicy na 17 lat. W przeciwieństwie do Hieyów i Ryłków mam to zasadniczo w dupie, po prostu jak dla mnie trochę śmiesznie wyglądasz w takiej fryzurze, no ale skoro to tylko do zdjęcia to nie ma problemu. To twój naturalny kolor?

Smetana 23-12-2006 23:37

Cytuj:

To twój naturalny kolor?
Kuchwa teraz to mam mega rotfla :). Farbowane włosy, grzywka ala transewstyta, smutna goth mina - to dopiero emok :D.

OnlyM(PL) 24-12-2006 00:45

Co to wlasciwie jest emok ; <?

@ THX ; )

Ryłek 24-12-2006 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL) (Post 1147081)
Co to wlasciwie jest emok ; <?

Rodzaj muzyki, a teraz i subkultura, która chyba z punka wyewoluowała. Na początku to w sumie było nieźle, prawdziwe emo, screamo są fajne (polskie Złodzieje Rowerów - thx Matek za podrzucenie tego zespołu ;)). Dla dzisiejszych emolców emo to głównie metalkory typu Bulet For Maj Walentin, Maj Kemikal Romanz i takie tam. Generalnie to dzisiejsi emole to: opuszczone przez swoje miłości, użalające się nad sobą, gadające w kółko o samobójstwie (jednak żaden z nich nie ma jaj, żeby to zrobić) dzieciaki. Ot, co. Pewnie dużo nieścisłości ale głównie zarysowałem temat.

Wesołych Świąt.

Fiszbin 24-12-2006 11:12

@up

Zapomniałeś napisać o swetrach, szalikach, rękawiczkach, czapkach, spódnicach w czerwono-czarne paski, czyli podstawowym ałtficie emo. Warto też wspomnieć o paskach z ćwiekami, pieszczochach, łańcuszkach z pentagramem, miliardem naszywek na torbie/plecaku itd.

Walekifa 24-12-2006 11:34

@ UP

A to nie było przypadkiem :

Kolorowa luźna koszula,czarne spodnie,i zwykły pas z ćwiekami?

Wesołych świąt.

joey 24-12-2006 13:46

Cytuj:

@Hieyan
Skąd miałem wiedzieć że taka fryzura jest emo? Nie wchodze na strony poświęcone takiej muzyce ani na inne z taką tematyką. Siostra mnie uczesała uwierzyłem jej że lepiej wyglądam.
Głupiś, nie masz lustra? xD

Ps. Emo są gejami? Widziałem w tv zespół emo i wyglądali jak geje. Mówili jak geje i zachowywali się jak geje.

Nosferatu 24-12-2006 14:12

up@ może tokio hotel widziales? ;> ale w sumie emo tez moga byc gejami

Carl Fry 24-12-2006 22:48

lol od kiedy to "zespol" tokio hotel mozna utozsamiac z emo?

Złodzieje Rowerów - sa z mojego miasta. Niezbyt szczegolnie mi przypadli do gustu. Nie zmienia to faktu ze jako pierwsi z Zambrowa wydali w pelni legalny krazek :)

Co do emo to mi bardziej pasuja zespoly typu "Sotry of the Year", "The Used".

Byc moze chlopaka tak uczesali, a on biedny nie spodziewal sie ze na tym froum zalicza go do podgrupy "emowcow" xD

Dr.Unknown 25-12-2006 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carl Fry (Post 1148770)
lol od kiedy to "zespol" tokio hotel mozna utozsamiac z emo?

Myślę, że chodzi o outfit, a nie muzykę.

Po #2, odchodzimy trochę za bardzo od tematu, czekamy na nowe zdjęcia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43.