![]() |
No, no:D Widze, że 1000 wpadł:P. Gratz głośny.
|
Faktycznie, pojawiła się mała rocznica. 1k postów, 100 stron.. ja tylko się zastanawiam kiedy dopadnie mnie limit znaków w pojedynczym poście :]
Przy okazji - dziękuje za wszystkie słowa uznania. Te na forum, poprzez prywatne wiadomości, czy w samej Tibi. ;) Demony na Edron.. napewno się pojawią... biorąc pod uwagę moje tempo zdobywania expa (10 lev w pół roku), to już za półtora roku będzie taki film B) A temat się trzyma tylko dzięki wam - osobom które mnie wspierają. Pozytywne komentarze, słowa uznania za pracę... a nawet jak miałem problemy z runami na kolejne fimy, to wspieraniem materialnym. To wszystko spawiło, że temat nie umarł jak wiele takich podobnych. Na początek wystarczyłą wytrwałość, i czekanie na oddzew. Odzew się pojawił, to i pojawiały się (i pojawiają) nowe filmy. Pare osób może widziało podobny temat na innym zagranicznym forum. Nie było wystarczającej rekacji, to i przestał tam być aktualizowane tematy o nowe filmy. Narazie jak wszyscy oczekuje na update, i nowe tereny... |
Cichy.
Po tym czego dokonales na serpent spawn lair jestes dla mnie najlepszym polskim graczem. Kij w oko seromontisom i innym. Ty naprawde znasz tibie jak własny backpack. Takiego quide'a jak ty mieć, to jest wielkie szczęście. I jeszcze kolokwia zdajesz często na drugi dzień po filmiku. Przebiles nawet ten explore (zresztą własny ;) ) dark cathedrala. O 12 w nocy, że ci też sie chciało :D Wielkie brawa dla tego człowieka, on poznał smak życia :] |
cichy jestes tutorem mzoe cos ci przecieklo o updeidzie bo te newst na tibi pl sa nusnawe moze wiesz kiedy bedzie test swerv i czy bedzie tylko dal tutorow itp . a i wes z ekipa ubij pal donie
|
Witam:) Gratz Cichy tylu filmikow ogladalem tylko 2X( skad pobrac klient 77.2 tibi link plz!!!!8o
|
Mógłbys nakręcić jak dojść do podzeimi Dworcow. Bo ja nie wiem gdzie jest ta dziura. PLEase;]
|
Terrorysta poleam ci www.tibia.com :p
Palladyn tego naraze nikt chyba nie wie. :) Faktycnie 100 stron i juz ponad 1000 postow. Napawde dokonales cegos duzego. Oby tak dalej. :) Ps: Soory, ze bledy nie pise od siebie a klawiatura jest walnieta. :confused: |
charlotte: film #68 plax?
Cichy: Gratuluje! wszystkie Twoje filmy sa swietne, podziwiam ze Ci sie chce wydawac tyle kasy, ryzykowac zycie dlatego ze ktos poprosil o filmik ;) |
Bazyliszek
Nie wiem dlaczego, ale jak chce sobie sciagnac filmik z bazyliszkiem(juz na tej stronie do sciagania) wyskakuje mi okienko, zebym uzupelnil adresem czegos i nie wiem co mam tam wpisac... poprosze o szybka odpowiedz
EDIT: Juz sobie sciagnalem. Prosze jakiegos moda, operatora o usuniecie tego posta |
Cichy teraz PG dajesz i pokaz wszystkim na co cie stac xD
|
@cichy
na poczatek gratulacje.od kiedy padłem podczas exploringu wole sciagnac twoj filmik niz sam odkrywać :PDzieki za wszystko i jedna prośba. Mógłbyś spakować filmy pod 7,55 i wrzucic jako rar? EDIT:miałem na myśli filmy pod 7,6 bo pod 7,5 i 775 sa spakowane a a pod 7,6 niestety nie :/ |
|
czy mogłby ktos podac link do tibi 7.5 to na rapidzie mam przekroczony limit
|
Potrzebuje filmu z Mino Pyramid :P help me plax xD
|
@ŻaQ
Sam możesz sobie pomóc, poprzez ściągnięcie właściwego filmu. @Patryczeqq Masz dwa wyjścia - poczekać, aż Ci się limit odblokuje. Albo przeczytać pierwszego posta, i ściągnąć tibie 7.5 z podanego tam linku. |
Niektóre filmy zostały usunięte z Rapidshare!
Cytuj:
|
Ah oh eh dawno nie zagladalem, gz tylu postow i "fanow";)
ale dalej mnie ludzie w ryj bija "nakrec film pod nowa tibie"(bo jestem uposledzony i nie potrafie zassac wedlog instrukcji odpowiedniej wersji tibi i odtworzyc filmow) ale wbijam w to juz sie tym nie przejmuje, nie moj problem X( KOCHAMY CICHEGO JEGO FILMY SA SUPER:cup: :p Regards.. @Down Offtopic :] Nom chwilowo nie gram w uk jestem.... |
Bake niegrasz już ?
|
Ja bym prosił o rehosta Demonii,Serpent Spawn Lair oraz chciałbym by pojawił się filmik z Demon Hellu.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |