Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Miodojad 07-07-2006 17:38

No, no:D Widze, że 1000 wpadł:P. Gratz głośny.

Cichy 07-07-2006 21:32

Faktycznie, pojawiła się mała rocznica. 1k postów, 100 stron.. ja tylko się zastanawiam kiedy dopadnie mnie limit znaków w pojedynczym poście :]
Przy okazji - dziękuje za wszystkie słowa uznania. Te na forum, poprzez prywatne wiadomości, czy w samej Tibi. ;)

Demony na Edron.. napewno się pojawią... biorąc pod uwagę moje tempo zdobywania expa (10 lev w pół roku), to już za półtora roku będzie taki film B)

A temat się trzyma tylko dzięki wam - osobom które mnie wspierają. Pozytywne komentarze, słowa uznania za pracę... a nawet jak miałem problemy z runami na kolejne fimy, to wspieraniem materialnym. To wszystko spawiło, że temat nie umarł jak wiele takich podobnych.
Na początek wystarczyłą wytrwałość, i czekanie na oddzew. Odzew się pojawił, to i pojawiały się (i pojawiają) nowe filmy. Pare osób może widziało podobny temat na innym zagranicznym forum. Nie było wystarczającej rekacji, to i przestał tam być aktualizowane tematy o nowe filmy.

Narazie jak wszyscy oczekuje na update, i nowe tereny...

Potworny DestruktorDolera 08-07-2006 12:03

Cichy.

Po tym czego dokonales na serpent spawn lair jestes dla mnie najlepszym polskim graczem.

Kij w oko seromontisom i innym.
Ty naprawde znasz tibie jak własny backpack. Takiego quide'a jak ty mieć, to jest wielkie szczęście. I jeszcze kolokwia zdajesz często na drugi dzień po filmiku.

Przebiles nawet ten explore (zresztą własny ;) ) dark cathedrala. O 12 w nocy, że ci też sie chciało :D

Wielkie brawa dla tego człowieka, on poznał smak życia :]

Palladyn von hellgate 08-07-2006 12:21

cichy jestes tutorem mzoe cos ci przecieklo o updeidzie bo te newst na tibi pl sa nusnawe moze wiesz kiedy bedzie test swerv i czy bedzie tylko dal tutorow itp . a i wes z ekipa ubij pal donie

Terrorysta 08-07-2006 20:31

Witam:) Gratz Cichy tylu filmikow ogladalem tylko 2X( skad pobrac klient 77.2 tibi link plz!!!!8o

Charlotte 09-07-2006 00:46

Mógłbys nakręcić jak dojść do podzeimi Dworcow. Bo ja nie wiem gdzie jest ta dziura. PLEase;]

Erhion 09-07-2006 01:37

Terrorysta poleam ci www.tibia.com :p

Palladyn tego naraze nikt chyba nie wie. :)

Faktycnie 100 stron i juz ponad 1000 postow. Napawde dokonales cegos duzego. Oby tak dalej. :)

Ps: Soory, ze bledy nie pise od siebie a klawiatura jest walnieta. :confused:

Nytalith 09-07-2006 01:46

charlotte: film #68 plax?
Cichy: Gratuluje! wszystkie Twoje filmy sa swietne, podziwiam ze Ci sie chce wydawac tyle kasy, ryzykowac zycie dlatego ze ktos poprosil o filmik ;)

Amfane Weja 09-07-2006 13:54

Bazyliszek

Nie wiem dlaczego, ale jak chce sobie sciagnac filmik z bazyliszkiem(juz na tej stronie do sciagania) wyskakuje mi okienko, zebym uzupelnil adresem czegos i nie wiem co mam tam wpisac... poprosze o szybka odpowiedz
EDIT: Juz sobie sciagnalem. Prosze jakiegos moda, operatora o usuniecie tego posta

Magson 09-07-2006 19:16

Cichy teraz PG dajesz i pokaz wszystkim na co cie stac xD

Squib 10-07-2006 01:33

@cichy
na poczatek gratulacje.od kiedy padłem podczas exploringu wole sciagnac twoj filmik niz sam odkrywać :PDzieki za wszystko i jedna prośba.
Mógłbyś spakować filmy pod 7,55 i wrzucic jako rar?
EDIT:miałem na myśli filmy pod 7,6 bo pod 7,5 i 775 sa spakowane a a pod 7,6 niestety nie :/

Erhion 10-07-2006 11:35

http://rapidshare.de/files/21438169/...m_755*****.html

Czytaj dokładnie 1 post Cichego.

Patryczeqq 10-07-2006 12:44

czy mogłby ktos podac link do tibi 7.5 to na rapidzie mam przekroczony limit

ŻaQ 10-07-2006 21:34

Potrzebuje filmu z Mino Pyramid :P help me plax xD

Cichy 11-07-2006 13:18

@ŻaQ
Sam możesz sobie pomóc, poprzez ściągnięcie właściwego filmu.

@Patryczeqq
Masz dwa wyjścia - poczekać, aż Ci się limit odblokuje. Albo przeczytać pierwszego posta, i ściągnąć tibie 7.5 z podanego tam linku.

noobowaty mistrz 11-07-2006 17:37

Niektóre filmy zostały usunięte z Rapidshare!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
67. Banshee Lair (W okolicach Thais)

http://rapidshare.de/files/9777722/banszi.rec.html

Tego pliku nie można już ściągnać. Przez zbyt długi czas nikt go nie ściągał i został usunięty z Rapidshare. Proszę o jego aktualizację.

Bake Samo 11-07-2006 21:18

Ah oh eh dawno nie zagladalem, gz tylu postow i "fanow";)

ale dalej mnie ludzie w ryj bija "nakrec film pod nowa tibie"(bo jestem uposledzony i nie potrafie zassac wedlog instrukcji odpowiedniej wersji tibi i odtworzyc filmow) ale wbijam w to juz sie tym nie przejmuje, nie moj problem X(

KOCHAMY CICHEGO JEGO FILMY SA SUPER:cup:
:p

Regards..

@Down

Offtopic :]

Nom chwilowo nie gram w uk jestem....

Lord Terus 11-07-2006 21:35

Bake niegrasz już ?

Matthaus 12-07-2006 15:06

Ja bym prosił o rehosta Demonii,Serpent Spawn Lair oraz chciałbym by pojawił się filmik z Demon Hellu.

Bake Samo 12-07-2006 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matthaus
...oraz chciałbym by pojawił się filmik z Demon Hellu.

Kilka postow temu chyba CIchy powiedzial cos na temat Demon Hell'u (need 100?:confused:) wiec jak chcesz filmik to pograj chwile Cichym bo on 100 wbije za jakis rok ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36.