![]() |
HAHAHAHAH 1000 post ;D
Zrobi mi ktoś to o co prosiłem? |
@zajac a o co prosiles?Bo cofnelem sie o 10 stron i nie znalazlem zadnego zamowienia.Moze byede mugl ci pomoc.
|
Spoko robie ten temat :)Ja jestem Sidd z tibi.org.pl kazdy mnie zna robilem dobre fejki przed banem i oufity bralem z tod.A wiec teraz niebede bral tylko bede zamawial oufity i dodawal je do fake.
a wiec 1 oufit z r perspektyw ma byc i ma byc to struj herosa w koronie z mieczem koloru zlotego z tarczo i peleryno:) |
Zamówienie
Ja bym chcial zamówic Outfit, jak jest ten typek z peleryna jako addon i vialami to taki bez vialów z Tempest rodem aby czymal w obu rekach i aby mial wlosy takie jak ten typek knight co jak sie ma addon ma magic sworda na plecach.
|
@up
wytlumacz to spokojnie... |
Jak bylo 3 typów dla pacc w starej tibi To nie ten z mieczem nie ten co mial jakby kucyka tylko ten co miał X jakby na brzuchu to teraz jest do niego addon peleryna i viale do paska przypiete to chce takiego z taka peleryna wlosy od tego knighta co jak sie ma addon do niego magic sworda co trzeba 100 iron ore uzbierac i żeby mial tempest roda w oby rękach
|
LOL CO TO KURDE?!?!?!?! ZAJAC BAN?!?!?!?! WTF?H?LOL!!?? Komu odwalilo?...
niewiem jak to mozliwe... nie nie nie... Przepraszam za offtopa ale musialem to napisac holernie sie zdziwilem... |
Ja bym prosil o outfity z 7.6 Pociete tak zeby mozna bylo je kolorowac...
Tylko Pacc i facc ale mezczyzni ...bez kobiet |
|
Narazie nie chce tych wycietych kolesi tylko chce....
łysego faceta (tak łysego) xD i ma miec bialy outfit... nie taki szary jak sa w sprite editorze tylko troche bielszy.. i kolesia w calym niebieskim outficie... |
ok
Ja chce wojsko elfow i ludzi rozne wszelkie mozliwosci xD jak nawiecej
__________________________________ http://www.boomspeed.com/egraphics/o919a.gif http://www.boomspeed.com/egraphics/0fl02.gif |
A nie raczysz nam powiedziec jak oni maja wygladac drogi kolego ? jak mamy ci to zrobic jak mowisz o jaa zrobcie mi ludziki ze duzo i elfy ze tez duzo ale nie tak jak ludzi wiec prosze rozwin swoja wypowiedz i nie pisz nowego posta i zedytuj tamtego ! Dziekuje...
|
http://img220.imageshack.us/img220/3...lnikry4xg2.png
Wiem że mi nie wyszedł ^^' (robione zeby ZeuSbobo się uciszył, nie komentować tego) |
@up
LOl hueheuheu xD! Jak to zobaczylem to spadlem z kszesla :D:D |
Lol jak ty to zrobiles ?! ja nie jak takie cos powstalo z reki Kraona OMG normalnie ROTFL'nelem sie po ziemi :P
|
Lol Kraon nie rozśmieszaj mnie! takie coś to wiesz... każdy umie zrobić! Ale ja spadłem z krzesła i dodatkowo nie mogłem przez 5 min. usiąść na krześle ze śmiechu XDDD.
|
Ktoś powiedział że ja nad tym siedziałęm ? 2 min. pracy, zrobiłem to żeby ZeuSbobo się zamknął, bo to zamówienie 4 czy 5 raz daje to zamówienie. Jakby mi zależało żeby to zrobić , to bym się postarał, więc nie komentujcie tego :D
|
Cytuj:
|
@ZeusBobo jak sam takie cos zrobisz po to h*j spamujesz forum?
@Edit kup sobie słownik otrograficzny "muwie" .. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52. |